Cevizoğlu'nun oy formülü

Genel & Güncel Konular

İletigönderen tek_yol_devrim » Pzr Nis 20, 2008 7:12

ya çetin taş sataşma manasında söylemiyorumda SEN KİMSİN be kardeşim,senin anadoludaki insanlardan farkın ne,
böyle bir adamın oy hakkı 1 ise benim 10 olmasının sağlanması

bu ne küstahlık, sen oy kullanma alanında master mı yaptın,ne yaptın,10 tane köylünün yaptığı hizmeti bu ülkeye sen yaptınmı da kalkmış 1 e 10 istiyosun,madem 10 kişi cahilse,bir tek sen akıllıysan bu ülkede o 10 kişiye bi zahmet öğretiver doğru yolu...böyle istek mi olur,birde ısrarcı bir tavırla sürekli aynı şeyleri söylüyor ,aslında senin gibi düşünenlerin oy kullanma ehliyetini almak lazım,bizim kültürümüzde ,bu topraklarda sınıf ayrımcılığı yok,anladınmı,tabi nerde yaşıyosan sen bunları öğrenmen lazım gezip görmen lazım,işkembeden sallayarak değil
Kullanıcı küçük betizi
tek_yol_devrim
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen precisearc » Pzr Nis 20, 2008 7:18

yoksullastirilmis, egitmsiz birakilarak cahillestirilmis halki bir iki kutu yiyecek, komurle kandiriyorlar. ya da yesil kartlarla.. ve oylarini aliyorlar. coban diye kasdilen bu halktir. bu hale getirende ta kendileridir. gayet bilincli bir sekilde yapimistir bunlar.

eger kisini egitim seviyesi yeterli degilse, oy veremesin degil egitim almasi saglansin diye dusunulmelidir. her turk ferdi ozgurce,bilincli bir sekilde karar verebilmelidir; ne bir cuval komure ne bir kutu yiyecege boyun bukmemeli, hayatini vatanini gelecegini boyle ucuza emanet etmemelidir. daha iyi karar verebilmesi icinde egitim sarttir.

cahillik en buyuk dusmandir.
Kullanıcı küçük betizi
precisearc
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen Ram » Pzr Nis 20, 2008 8:00

sabit, o soruyu sana Cevizoğlu'nu uzun zamandar beri takip eden biri olarak soruyorum. Yeri gelir, Hûlki Cevizoğlu'nu da eleştiririm. Sen hangi sıfatla bana "gönüllü avukatlık" yaftasını yapıştırma cesaretini gösteriyorsun¿? Tanışıyor muyuz¿? O kullandığın kelimeler kimsenin tekelinde değildir. Lâkin günümüzde de, kimler tarafından kullanıldığı bellidir. Cevizoğlu açık açık söylüyor daha en başta Aysun Kayacı'nın bilip-bilmeden ortaya attığı görüşüne katılmadığını. Daha anket sonuçları ilk geldiğinde söylüyor, anket sonuçlarının oldukça şaşırtıcı olduğunu, kendisinin de oldukça şaşırdığını. Ankette bir nevi Kayacı'ya destek gelmişti. Sana kimse birinden icazet al demedi. Mevzuyu kişiselleştirecek misin, yoksa yazdıklarımın tersini ispatlamaya çalışacaksın¿?

Benden sana tavsiye, ilk seçeneği seçme.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen sabit » Pzr Nis 20, 2008 15:37

Def edildi.
Kullanıcı küçük betizi
sabit
Üye
Üye

İletiler: 20

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Nis 20, 2008 15:44

tek yol devrim,sataşma manasında değil demişsin de bodoslamadan bana saldırmışsın.Okuma yazmandan ve okuduğunu anladığından da derin şüpheliyim.Ve hatta daha önce demiştim kibar olmayacağım diye;okuduğunu anlamamışsın.Ben köylünün oy hakkını mı elinden alalım demişim behey tek yolun devrim olduğuna inanmış ve bunu kendine takma isim yapmış ama her ne hikmetse bir devrimci değil de,sıradan bir işbirlikçi medya gazetesinin köşe yazarı gibi bit yavruluğu yapan vatandaşım?Anadolu'daki insanlardan farkımın ne olduğunu sormuşsun,ben Anadolu'daki insanlarla ilgili bir şey mi yazmışım?Ben eşşeği ile ilk cinsel deneyimini yaşayan insan suretindeki öküzü,töre uğruna öz kardeşine kurşun sıkan şerefsiz oğlu şerefsizi,fındık beyinli hıyarları kastettim.Sen benim yazdıklarımın neresinden bütün bir Türk köylüsünü hedef aldığımı çıkardın?
Üstelik de sen beni tanımazsın,bilmezsin,bu nasıl bir devrimciliktir,hangi devrimin ve devrimcinin kitabında yazar tanımadığı bir adama SEN KİMSİN demek?Neyin devrimcisisin sen,okuduğunu anlamaktan acizsin,ne devriminden bahsediyorsun?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen kaye » Pzr Nis 20, 2008 15:54

Tek yolu devrimden geçen ve diğer tarafta sabit duran arkadaşlarım!!
Maksadınız nedir sizin? Kavga çıkartmak mı?
Ne güzel cevap yazmışlar işte size, birden bire neden ortalığı geriyorsunuz!!!!
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Ram » Pzr Nis 20, 2008 15:55

kaye, birini def ettim de, mesajı okumasını bekliyorum. Diğerini ise birazdan defedeceğim.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen kaye » Pzr Nis 20, 2008 16:00

Bunlar yaklaşık aynı günlerde üye olmuşlar, anlaşmalı mı gelmişler ne :)
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen shadow39 » Pzr Nis 20, 2008 20:15

tek_yol_devrim, adam gibi tartis yoksa gene tekmeyi yersin :evil: :twisted:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 20, 2008 20:22

shadow39, yemis coktan :mrgreen:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x