Cübbeli Ahmet Hoca (!) ve HaberTürk

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Re: Cübbeli Ahmet Hoca (!) ve HaberTürk

İletigönderen okcu61 » Prş Eyl 03, 2009 3:55

arkadaşlar bu konuda yayımlanan ilk yazı en üstteki adamın amacı belli ona göre ilahiyat bitiren birinin bilgisi yeterli bilgi değildir onlar okuduğu bölümden fazlasını bilemez. daha sonraki yazıların tümünde ise cüppeli sarıklı adamlar cahildir islamiyeteyönelenler cahil yönelmelerinin sebebide cehalet lakin unutmasınlarki islam güzellik bilim ilim dinidir eğer bir kişiye sadece cüppe yada sarık giyiyor diye çarşafa bürünüyor diye cehil denilecekse nerde burda demokrasi nerde eşitlik hak hukuk. gelelim cüppeli ahmet hoca konusuna size din sadece namaz kıl oruç tut cüppe sarık giy bu günah bu sevap diye anlatıldığı için ble geliyo nasılki bir şiiri düz yazı gibi okuyunca sıkılırsanız anlamsız olursa dinide demin dediğim gibi sevap güan eskiden böleydi gibi anlatıp günümüz koş-ullarında nasıldır diye anlatmazsanız bu adam ne diyor diyerek bırakırsınız uymazsınız din olmayınca açılacak boşlukta allah bilir ne musibet ne bela ortaya çıkacaktır. burda cüppeli admet hocanın yaptığı herkkeze anlayacağı şekilde anlatmak anlatılanlar kuran-i kerimin aynısındandır lakin anlaış şekli farklı. nasıl bizim makarnamız italyanlara gidince spagetti oluyosa aunısı sonuçta ikiside makarna. yunus adlı kardeşi sevmek yada sevmemek göreceli insana göre değişir lakin bu arkadaşın yaptığı müzike kullanılan sözlerde tasavvufi sözler yeralmaktadır. hem insanların yaptığı iş yada dş görünüşlerine göre değerlendirilmeleri nekadar doğrudur bunuda sizin taktirinize bırakıyorum saygılarımla ...
Kullanıcı küçük betizi
okcu61
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Elveda » Prş Eyl 03, 2009 8:35

okcu61 yazdı:arkadaşlar bu konuda yayımlanan ilk yazı en üstteki adamın amacı belli ona göre ilahiyat bitiren birinin bilgisi yeterli bilgi değildir onlar okuduğu bölümden fazlasını bilemez. daha sonraki yazıların tümünde ise cüppeli sarıklı adamlar cahildir islamiyeteyönelenler cahil yönelmelerinin sebebide cehalet lakin unutmasınlarki islam güzellik bilim ilim dinidir eğer bir kişiye sadece cüppe yada sarık giyiyor diye çarşafa bürünüyor diye cehil denilecekse nerde burda demokrasi nerde eşitlik hak hukuk. gelelim cüppeli ahmet hoca konusuna size din sadece namaz kıl oruç tut cüppe sarık giy bu günah bu sevap diye anlatıldığı için ble geliyo nasılki bir şiiri düz yazı gibi okuyunca sıkılırsanız anlamsız olursa dinide demin dediğim gibi sevap güan eskiden böleydi gibi anlatıp günümüz koş-ullarında nasıldır diye anlatmazsanız bu adam ne diyor diyerek bırakırsınız uymazsınız din olmayınca açılacak boşlukta allah bilir ne musibet ne bela ortaya çıkacaktır. burda cüppeli admet hocanın yaptığı herkkeze anlayacağı şekilde anlatmak anlatılanlar kuran-i kerimin aynısındandır lakin anlaış şekli farklı. nasıl bizim makarnamız italyanlara gidince spagetti oluyosa aunısı sonuçta ikiside makarna. yunus adlı kardeşi sevmek yada sevmemek göreceli insana göre değişir lakin bu arkadaşın yaptığı müzike kullanılan sözlerde tasavvufi sözler yeralmaktadır. hem insanların yaptığı iş yada dş görünüşlerine göre değerlendirilmeleri nekadar doğrudur bunuda sizin taktirinize bırakıyorum saygılarımla ...

Kardeş Allah aşkına ya.

Bu cüppeliyi ben tek vuruşta öldürmek istiyorum. Güzel dinimi safsatalarıyla rezil ettiği için.
Tiksiniyorum bu böceklerin din diye anlattıklarına. Benim aklım kabul etmiyor böyle şeyleri ama inanan ve etkilenen beyni paslanmış o kadar çok insan var ki. He bir de size şunu diyecek kadar bilmiş: Senin kalp gözün açık değil.
Ya arkadaş gideceğim şu kalbime bir göz nakli yaptıracağım artık başka türlü olmayacak.
Dediklerine inanırsan senden mümini yok, inanmazsan kalp gözü açık olmayan, kalbi mühürlenmiş mendebur olursun.

Yazıklar olsun başka hiçbirşey demiyorum. Sarık cübbe bir insana sadece giysidir. Ben sarık cübbe zihniyetinde olmayıp sarık cübbe giyen bir adam görmedim. Sen de o zihniyette isen sana dünyayı göstermenin yolunu bilmiyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Elveda
Uzaklaştırıldı

İletiler: 55

İletigönderen Türk-Kan » Prş Eyl 03, 2009 14:13

okcu61 yazdı:arkadaşlar bu konuda yayımlanan ilk yazı en üstteki adamın amacı belli ona göre ilahiyat bitiren birinin bilgisi yeterli bilgi değildir onlar okuduğu bölümden fazlasını bilemez. daha sonraki yazıların tümünde ise cüppeli sarıklı adamlar cahildir islamiyeteyönelenler cahil yönelmelerinin sebebide cehalet lakin unutmasınlarki islam güzellik bilim ilim dinidir eğer bir kişiye sadece cüppe yada sarık giyiyor diye çarşafa bürünüyor diye cehil denilecekse nerde burda demokrasi nerde eşitlik hak hukuk. gelelim cüppeli ahmet hoca konusuna size din sadece namaz kıl oruç tut cüppe sarık giy bu günah bu sevap diye anlatıldığı için ble geliyo nasılki bir şiiri düz yazı gibi okuyunca sıkılırsanız anlamsız olursa dinide demin dediğim gibi sevap güan eskiden böleydi gibi anlatıp günümüz koş-ullarında nasıldır diye anlatmazsanız bu adam ne diyor diyerek bırakırsınız uymazsınız din olmayınca açılacak boşlukta allah bilir ne musibet ne bela ortaya çıkacaktır. burda cüppeli admet hocanın yaptığı herkkeze anlayacağı şekilde anlatmak anlatılanlar kuran-i kerimin aynısındandır lakin anlaış şekli farklı. nasıl bizim makarnamız italyanlara gidince spagetti oluyosa aunısı sonuçta ikiside makarna. yunus adlı kardeşi sevmek yada sevmemek göreceli insana göre değişir lakin bu arkadaşın yaptığı müzike kullanılan sözlerde tasavvufi sözler yeralmaktadır. hem insanların yaptığı iş yada dş görünüşlerine göre değerlendirilmeleri nekadar doğrudur bunuda sizin taktirinize bırakıyorum saygılarımla ...

Türkce yazin! Nokta, virgül kullanin ki ne dediginiz anlasilsin!

20 cm boyunda plastik bir oyuncaktan tahrik olan sapiklari savunmayin! Forum Kurallari'ni okuyun!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen G.Yıldız » Prş Eyl 03, 2009 15:42

Mustafa Mutlu yazısında çok yerinde tespitler yapmış; ama keşke biraz daha ağır, sert yazsaymış.

Mustafa Mutlu yazdı: İyi bir gazeteci olmak, elbette benim için de çok önemli... Ama eğilip, bükülmeden... Değerlerimden taviz vermeden...

Fatih Altaylı'nın değerleri, prensipleri olduğunu sanmıyorum. Bence cüppeli şaklabanları ekrana çıkarmasının tek nedeni reyting kapmak.

Mustafa Mutlu yazdı:Asıl olarak; onu (cüppeli'yi) bir “din âlimi” olarak kabul edip, dinsel içerikli konularda ahkâm kesmesine, insanları yalan-yanlış bilgilendirmesine ve yönlendirmesine olanak sağladı...

Peki cüppeli'nin "din âlimi" gibi gösterilmesinin toplum üzerindeki etkileri nelerdir?

okcu61 yazdı:ilahiyat bitiren birinin bilgisi yeterli bilgi değildir onlar okuduğu bölümden fazlasını bilemez.

İlahiyat bitiren biri bilmez ama cüppeli şaklabanlar bilir (!)
Baskı geldi diye bunu da vereyim, şunu da vereyim dersen o zaman bu oyunu kaybedersin. Maksatları bana kuvvetli bir tokat atmaktır. Biz hürriyet mücadelesinde görevli insanlarız. Bu görevi bizden kimse alamaz; mevkide olalım veya olmayalım. Dava bırakılmaz, bayrak yere düşürülmez.
Kullanıcı küçük betizi
G.Yıldız
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen antalyalim » Prş Eyl 03, 2009 16:59

okcu61 yazdı: nasıl bizim makarnamız italyanlara gidince spagetti oluyosa aunısı sonuçta ikiside makarna.

Arkadasim sen cübbeli ahmet olmayasin???Onun gibi sacmaliyorsunda, ondan dedim.
Yazdiklarinin türkce meali varsa bir de onu okusak belki yorum bile yapabiliriz.
Cübbelinin anlattiklari tamamen safsata. Adam konustukca batiyor. "Hz Adem hangi zaman araliginda yasadi?"diye bir soru gönderdim. Adam "4000 yil önce" dedi. Fatih Altayli da "olur mu hocam 5000 yillik fosiller bulunuyor" dedi.Cübbeli'nin yaniti : onlar yalan, yok öyle birsey- oldu. Ondan sonra kapattim televizyonu. Bu tür andavallara selam bile vermeyeceksin aslinda.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen yigitler » Prş Eyl 03, 2009 19:35

Niye hic adam gibi konuklar cikmiyor Haberturk'un programlarina ve hep tarikatcilar, cemmaatciler ve yobazlar programlara davet ediliyor? Patron Turgay herhalde oyle istiyor, hukumetten oyle korkuyor ki, ATV gibi bu kanali da kaybetmek istemiyor. Ne yureksiz ve korkak medya patronlar varmis! Tarfsiziz, ozgur ve bagimsizsaniz bazen da muhalefet konuklari agarlayin, ve telefon'a cikinca 30 saniyeden fazla soz hakki verin!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Önceki

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x