Tsigalko yazdı:Aman Çetin Taş, görmesin
Bu fotoğraflar birilerinin gizli servisinde ya da şahısların elinde bekletilen günü geldiğinde ''İşte Busun'' dedirtirmek için elde tutulan fotoğraflardır.
Şimdi herkes MHP'yi baraj altına çekmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor ama başaramayacaklardır.Ama bu fotoğrafları ortaya çıkaranların inadına halen oyum MHP'ninFotoğrafa yapacağım yorum keşke olmasaydı ama bu tip fotoğrafları olmayan siyasi var mı Türkiye'de?
Bahçeli ve Baykal'ın şu anda attığı her adım onlara oy kaybettiriyor.Ama keşke şu anda MHP'nin başında Ümit Özdağ CHP'nin başında da Mustafa Sarıgül olsaydı, AKP bu kadar rahat hareket edemezdi.
1-mustafa sarigül belki bir kabadayi veya halk temsilcisi olabilir ama devlet yönetimi teslim edilemez.
2-ümit özdag ted.ankara kolejinden arkadasimdir. kendisi eski ihtilalcilarden muzaffer özdagin ogludur. okulda ikende bircok sivri fikirleri olurdu. rahmetli babasi da bir ara mhp yönetimindeydi ve yaptigi sivri cikislarla cok zarar verdi partiye. oglu da ayni ona cekmis.
ayrica ümit özdagin abd karsitligi hikayesine inanmayin. kendisi bizzat amerikada "özel egitim" almis biridir. en ufak bir sansi olmadigini bile bile, mhp de genel baskanlik yarisina girdi. ortaligi karistirmak istedi.
3-devlet bahceli, cok köklü bir aileden gelmektedir. üniversite camiasinda ilk ülkücü docenttir. hayatinda tek bir tane siyah leke yoktur. ben sahsen, bahcelinin siyasi bilgisini ve politikacilik yapmaktaki acemiligini sevmiyorum. ama bahceli, ismine layik olacak derecede iyibir devlet adamidir.
Tsigalko yazdı:Çetin Taş, benim duymasın dediğim Perinçeki fotoğrafla eleştiren zihniyet nasıl şimdi koruma makinizmasına geçmesi.
Devlet Bahçeli kişiliği olsun efendiliği olsun çok iyidir.Ama bazı konularda çok pasif kalıyor.Benim Ümit Özdağ demem Bahçeliye nazaran daha aktif daha girişken olmasıdır.dertsiz arkadaşım kadar bilemem dediği gibi arkadaşıymış.Ama Sarıgülde ise lafımın arkasındayım en azından Baykaldan daha olumlu yanları var.En azından Gaziyi kullanmıyor oy için.dertsiz arkadaşım demiş devlet teslim edilmez.O da Erdoğan gibi halk adamı adam istediği gibi oynatıyor devleti.Daha iyisi varsa o gelsin gelemiyorsa Sarıgül gelsin.En kötü Sarıgülü En iyi Baykala tercih ederim CHP'nin başında
Tsigalko yazdı:Çetin Taş, benim duymasın dediğim Perinçeki fotoğrafla eleştiren zihniyet nasıl şimdi koruma makinizmasına geçmesi.
Devlet Bahçeli kişiliği olsun efendiliği olsun çok iyidir.Ama bazı konularda çok pasif kalıyor.Benim Ümit Özdağ demem Bahçeliye nazaran daha aktif daha girişken olmasıdır.dertsiz arkadaşım kadar bilemem dediği gibi arkadaşıymış.Ama Sarıgülde ise lafımın arkasındayım en azından Baykaldan daha olumlu yanları var.En azından Gaziyi kullanmıyor oy için.dertsiz arkadaşım demiş devlet teslim edilmez.O da Erdoğan gibi halk adamı adam istediği gibi oynatıyor devleti.Daha iyisi varsa o gelsin gelemiyorsa Sarıgül gelsin.En kötü Sarıgülü En iyi Baykala tercih ederim CHP'nin başında
sevgili kardesim
perincegi elestirmek ile bahcelinin elestirilmesi sadece elestri kelimesi olarak ayni ama konu olarak ayni degil.
perincek, pe kaka kampina giderek, bölücü basi ile beraber, Türk askerinin katili pe kaka sürüsünün elini SIKTI. ordu birligi teftis eden komutan rolünde idi.
bahceli ise, devletin basbakan yardimcisi olarak gene devletin yaninda yer alan bir STK toplantisinda, diyarbakirin sorunlarini tartistiklari bir toplantida konusma yapan bir belediye baskaninin üniter devleti savundugu konusmasini alkisladi.
iki durum, birbirinden nitelik ve nicelik olarak tamamen degisik.
esas politika 23 temmuzdan itibaren basliyacak. vanatnin bütünlügü ile ilgili konular önümüze gelecek. o zaman ne bahceli, ne sarigül ne de digerleri, birbirleri ile ugrasacak vakit bulamiyacak.
Çetin Taş yazdı:dertsiz abi.
Huyum ve aldığım terbiye gereği benden yaşça ve tecrübece büyük abilerime abi,ablalarıma abla derim.Sana da şu sayfalarda tanışalı beri geçen günler içerisinde böyle bir hitap şeklim oldu.Ama görüyorum ki benim bu >hitabım bildiğim doğruları yalayıp yutacağım şeklinde anlaşıldı senin tarafından.
Çetin Taş yazdı:Ya da ülkeyi satan ve bir kez daha başa gelmeleri halinde ilan edilmesi an meselesi olan KÜRDİSTAN DEVLETİ'ni tanıyacak,tanımakla kalmayıp Türkiye'nin bir kısmının da bu KÜRDİSTAN'a bağlanmasına sebep olacak olan AKP'ye karşı vatansever,milliyetçi tüm güçlerin TEK ve BİR olması gerektiği yönündeki UZLAŞMACI tavrım,bir dönem ülkeyi kan gölüne çeviren,ABD'nin vatansever solcuları öldürmekle görevlendirdiği ÜLKÜCÜ HAREKETİN günahlarını unuttuğum şeklinde anlaşıldı senin tarafından..
Çetin Taş yazdı:UZLAŞMACI tavrım 7 tane günahsız gencin sırf solcu oldukları için şerefsiz,ciğeri beş para etmez katiller tarafından tavuk gibi boğazlandığını,solcu diye evlerinin önünde kurşunlanan öğretmenleri unuttuğum şeklinde anlaşıldı senin tarafından..
Çetin Taş yazdı:Bu kadar bilgi birikimine rağmen Perinçek'in fotoğraflarını tıpkı o fotoğrafları basına sızdıran bilinen iç-dış güçlerin istediği şekilde yorumluyorsun.Yorumlayabiliyorsun.Ya senin gerçekten bilgili olduğunu düşünmek konusunda aceleci davranmışım ya da aradan geçen yıllar kafandaki SAĞ-SOL kutuplaşması,önyargılar konusunda sende pek bir değişiklik yaratmamış.
Çetin Taş yazdı:Devlet Bahçeli bu ülkeyi Doğu Perinçek'ten daha mı çok seviyor?Niçin Lozan'a gitmedi Doğu Perinçek'le?Niçin desteklemedi Berlin Talat Paşa Yürüyüşü'nü?Neredeydi İsviçre'de "ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİZMİN YALANIDIR!"diye haykırdığında?
Bak Mehmet Gül gitti!Rauf Denktaş gitti!Şimdi hadi Doğu Perinçek yamuk adam,terörist adam,Maocu Bozkurt!!Gomonis!!!Mehmet Gül'ün ülkücülüğüne lafın var mı?Ya da Rauf Denktaş'ın Türklüğü'ne lafın var mı?ATATÜRK'ten sonra gelmiş geçmiş en büyük TÜRK olduğuna itirazın var mı?O gidip bu davada onu destekliyor da Bahçeli neden yapmıyor?.
Çetin Taş yazdı:Ama eğer bu ülkeyi en az senin kadar sevebileceğime,Perinçek'in bu ülkeyi en az Bahçeli kadar sevebileceğine inancın varsa;yaşının ve başının gereğini yapıver,fotoğrafa bakarak insanları karalama.Bu sayfalarda ki genç,tecrübesiz arkadaşlar zaten yeteri kadar gazetelerin,televizyonların dolduruşuna gelip senin yazdıklarının aynısını yazıyorlar.Ama sen yaşı 50yi geçmiş birisi olarak o genç arkadaşlarımızdan daha mantıklı,akıllı laflar etmelisin.Diyebilmelisin ki,"Gençler,bu fotoğraflar sizleri kandırmasın.Hem Bahçeli fotoğrafları,hem Perinçek fotoğrafları hep malum propaganda mekanizmasının işidir.Doğu Perinçek'in PKK'ya destek çıkması imkansızdır.PKK henüz APOCULAR olarak adlandırılırken 1979 yılında Doğu Perinçek 5 tane partilisini şehit verdi APOCULARA.Onun ne APOCU,ne de PKKlı olması;be şerefsizlere destek olması,sempati duyması imkansızdır."
İşin kolayına kaçmak adı üstünde KOLAYdır dertsiz abi.Niçin yaşlanıyoruz,niçin tecrübeleniyoruz,bilgileniyoruz?Mezara girmek için mi?Yoksa doğruları mümkün olduğu kadar etrafımıza aktarabilmek için mi?
Selamlar.
Laz_Asi_Derbeder yazdı:Babadan chpli olan devlet bahçelinin bu resimleri beni hiçde şaşırtmadı...Başbuğ boşuna dememiş bu adama dikkat mitçidir diye
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk