Devlet Bahçeli

Genel & Güncel Konular

Devlet Bahçeli

İletigönderen Tsigalko » Prş Tem 19, 2007 1:05

Devlet Bahçelinin şok fotoğrafları internete düştü!!! MHPlileri kızdıran olay!!!
Son günlerde AK Parti lideri Erdoğanı PKKya destek veren DTPlilerle işbirliği yapmakla suçlayan MHP lideri Bahçelinin 2000 yılında Diyarbakırda çekilen olay resimleri internette elden ele dolaşmaya başladı..

Büyük ilgi gören resimler, 2000 yılında idam cezasının kaldırılması talepleri, Kürtçe televizyon ve eğitim olanağı tartışmalarının doruk noktasına ulaştığı bir dönemde Diyarbakırdaki bir ziyareti gözler önüne seriyor..

Resimlerde Bahçeli o dönem Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan HADEPli Feridun Çelikle tokalaşıyor ve başkanı konuşmasından dolayı alkışlıyor. Feridun Çelik de bu jeste karşılık Bahçeliye bir demet gül hediye ediyor..

Miting meydanlarında "iktidara geldiğinde Öcalanı asacağım" diyen, AK Partiyi APOyu asmamakla, Erdoğanı ise bölücülerle işbirliği yapmakla suçlayan Bahçeli Türkiye Cumhuriyeti aleyhine defalarca çeşitli ithamlarda bulunan Başkan Çelikle çekilen bu görüntüleri

MHP çevrelerindede şok etkisi yarattı..

Sonsayfanın bu konuda görüşlerine başvurduğu MHP Konya Milletvekili adayı eski bakan Faruk Bal, görüntüleri doğrulayarak, "Ben de o gün o ziyarette vardım. HADEPli Belediye Başkanı Sayın Genel Başkanı karşıladı ve burada yaptığı konuşmada, üniter devletten yana olduklarını, devletin bütünlüğünden yana olduklarını söyledi. Bahçelide bu sözlerinden dolayı kendisini alkışladı. Sayın Bahçeli üniter devletten yana olduğunu söyleyen herkesi bugüne kadar alkışlamıştır, bundan sonra da alkışlayacaktır" dedi.

E-mailde Bahçelinin koalisyon ortağı olduğu dönemde yaşanan bu sıcak girişimden dolayı çok etkilendiği ve dönüşünde Devlet Planlama Teşkilatı bütçesinden HADEPli Diyarbakır Belediyesine önemli bir kaynak aktardığı iddia ediliyor..

Çelikin bölücü başı Abdullah Öcalanın belediye başkanı olduğu iddia edilmişti.

İşte Bahçelinin 2000 yılındaki o görüntüleri:

[img]http://www.sonsayfa.com/images/news/17060.jpg[/img][img]http://www.sonsayfa.com/images/news/17062.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Ram » Prş Tem 19, 2007 1:14

Tsigalko, evet gördüm bunları. Eklediğin için teşekkürler.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen reisbey » Prş Tem 19, 2007 1:18

2000 yılı :hmm: ya ben o zamanlarda daha 11 filandık ondan siyasetle ilgilenmiyorduk ama çok garip.eee ne demişler ineyi kendine batıramıyorsan çuvaldızı elline alma bak böyle kazığı sallarlar.
Tsigalko, saol abi
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen shadow39 » Prş Tem 19, 2007 6:53

Sendemi be Bahceli
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen |Cansu| » Prş Tem 19, 2007 9:03

bende bişey duydum onu sorucaktım ne kadar doğru diye apo yu asmayanlar idamı kaldıranlar (ecevit-yılmaz-bahçeli-miş ) yani bahçelinin zamanında zaten idam varmışş ama o asmamış yani bu 3 isimmm :roll:

resimler için saol
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen dertsiz » Prş Tem 19, 2007 9:59

Arkadaslar

bu konu, türkiyede siyasetin belden asagi düstügünü göstermektedir.

1-apo paket olarak teslim edildiginde, zaten ülkeler arasi anlasma yapildi ve asilmayacagi garantisi verildi.

2-aciklamanin yapildigi kagit, bir sahifedir ve hazirlanmasi 7,5 saat sürmüstür.

3-aponun idam edilmemesi icin bir kanun falan cikaqrilmis degildir. o zamanki koalisyon hükümeti, yani ecevit, bahceli, yilmaz, mecliste kabul edilen idam kararini, hükümet olarak masada tutmus ve infaz icin göndermemistir.

4-daha sonra, idam cezalarinin kaldirilmasi ile ilgili karar, yani kanunlardaki idam cezalarinin kaldirilip, avrupa birligi uyum yasalarina uydurulmasi hakkindaki meclis oylamasinda, MHP/Bahceli karsi cikmis ve ret oyu vermistir. ama diger partilerin oy birligi ile bu madde/uyum yasasi meclisten gecmistir. ve o zaman oy verenler arasinda akp nin babalari sp/rp lilerde tam kadro vardi.

gelelim diyarbakirda yapilan toplantiya.

MHP, Türkiye Cumhuriyetinin Uniter yapisina karsi cikmayan herkesle konusur, görüsür. zaten normali de budur.
fotografta görülen Feridun Celik, diyarbakirdaki toplantida, Türkiye Cumhuriyetinin Üniter yapisina saygi gösterdiklerini söylemistir. Bu konusma karsisinda, Devlet Bahceli ne yapmaliydi. Kalkip adama tokat mi atacakti. ? Alkislamasi gayet normaldir.
Toplanti, diyarbakirin ekonomik sorunlari ile ilgili bir toplantiydi, siyasi toplanti degil.

ayrica, Devlet Bahcelinin Feridun Celik ile olan görüsmeleri ve Diyarbakira yapmis oldugu ekonomik yardimlar, Hadep de bölünmeye yol acti o zamanlar.

Nerde simdi Feridun Celik?

Pe kaka ve hadep/dep/dpt ekseninden dislandi.

Devlet Bahceli ve MHP, kendi bünyesinde Kürt asilli kardeslerimizi de barindiran ve kardes kavgasini engelleyen bir harekettir.

simdi, gecmiste devletin zirvesinde alinan kararlarla yapilan hareketleri, secim icin kullanmak, propaganda konusu haline getirmek cok yanlis bir sey.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Tem 19, 2007 11:19

İlginç :roll: :wink:

haber için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 14:18

Tsigalko, teşekkürler devlet bahçeli he innamıyorum :x
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Tsigalko » Prş Tem 19, 2007 16:07

Aman Çetin Taş, görmesin :)
Bu fotoğraflar birilerinin gizli servisinde ya da şahısların elinde bekletilen günü geldiğinde ''İşte Busun'' dedirtirmek için elde tutulan fotoğraflardır.
Şimdi herkes MHP'yi baraj altına çekmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor ama başaramayacaklardır.Ama bu fotoğrafları ortaya çıkaranların inadına halen oyum MHP'ninFotoğrafa yapacağım yorum keşke olmasaydı ama bu tip fotoğrafları olmayan siyasi var mı Türkiye'de?
Bahçeli ve Baykal'ın şu anda attığı her adım onlara oy kaybettiriyor.Ama keşke şu anda MHP'nin başında Ümit Özdağ CHP'nin başında da Mustafa Sarıgül olsaydı, AKP bu kadar rahat hareket edemezdi.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Tem 19, 2007 16:48

Sonsayfa'nın bu konuda görüşlerine başvurduğu MHP Konya Milletvekili adayı eski bakan Faruk Bal, görüntüleri doğrulayarak, "Ben de o gün o ziyarette vardım. HADEP'li Belediye Başkanı Sayın Genel Başkan'ı karşıladı ve burada yaptığı konuşmada, üniter devletten yana olduklarını, devletin bütünlüğünden yana olduklarını söyledi. Bahçeli'de bu sözlerinden dolayı kendisini alkışladı. Sayın Bahçeli üniter devletten yana olduğunu söyleyen herkesi bugüne kadar alkışlamıştır, bundan sonra da alkışlayacaktır" dedi.

bunda ne var , adam Kürtçe mi konuşmuş , yoksa Apo lehine cümle mi kurmuş , Sayın mı demiş , Devletin Bütünlüğünden yanayız demiş...

E-mailde Bahçeli'nin koalisyon ortağı olduğu dönemde yaşanan bu sıcak girişimden dolayı çok etkilendiği ve dönüşünde Devlet Planlama Teşkilatı bütçesinden HADEP'li Diyarbakır Belediyesi'ne önemli bir kaynak aktardığı iddia ediliyor..

Burası da ''ÇAMUR'' kısmı tabi... İddia ediliyormuş...

kimler kimler ediyorlarmış acaba ???
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 16:58

Tsigalko, fotoğrafların çıkış nednei mhp nin oyunu düşürmek tamam da insanın için el vermiyor bunlara :x
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Tem 19, 2007 17:05

Ya bi okuyun adam ne demiş , Bahçeli ne demiş , niye alkışlamış Belediye Başkanını ... başlığı görüp yorum yapıyosunuz arkadaşlar...

Orada ülkenin babakan yardımcısı Sıfatıyla bulunuyor ve Devletin bütünlüğünden bahseden bir Belediye başkanını alkışlıyor...

Terör nasıl ''0'' a indirilmişti o dönemde... :evil:

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 17:15

Efsane_38, indirildi ama sonuçta daha sonra bastırılamadı ne olursa olsun bu fooğrafların bugün çıkması birilerini sevindirecek :x
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Çetin Taş » Prş Tem 19, 2007 20:34

İnsanları fotoğraflara bakarak değerlendirmek psikolojik savaş yürüten kurum ve kuruluşların tam da istediği şeydir.Devlet Bahçeli bu sayfalarda yapılan tartışmalarda defalarca belirttiğim gibi son derece efendi,dürüst,adı gibi devlet adamı görünümünde olan bir insandır.MHP'nin başına en çok yakışan kişidir.Bu konuda Tsigalko arkadaşım gibi düşünmüyorum.Ümi Özdağ güzel konuşan,güzel yazan bir insan ama dürüstlüğü konusunda çok şüphelerim var.Mustafa Sarıgül konusunda da Tsigalko arkadaşımdan farklı düşünüyorum.Mustafa Sarıgül mafyalaşmış bir siyasetçidir.Karanlık işleri vardır,serveti sınırsızdır.Ayrıca bir siyasetçi her şart altında sinirlerine hakim olabilmelidir,tutupta yıllarca Galatasaray'da birlikte yöneticilik yaptığı,ailece görüştüğü arkadaşını tekme tokat nasıl dövdüğünü gören insanların hala nasıl Mustafa Sarıgül'ü CHP'nin başında görmek isteyebildiklerini anlayamıyorum.

Aman Çetin Taş, görmesin
Bu fotoğraflar birilerinin gizli servisinde ya da şahısların elinde bekletilen günü geldiğinde ''İşte Busun'' dedirtirmek için elde tutulan fotoğraflardır.
Şimdi herkes MHP'yi baraj altına çekmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor ama başaramayacaklardır.Ama bu fotoğrafları ortaya çıkaranların inadına halen oyum MHP'ninFotoğrafa yapacağım yorum keşke olmasaydı ama bu tip fotoğrafları olmayan siyasi var mı Türkiye'de?

Çetin Taş gördü bile Tsigalko ama ben bu fotoğrafta ayıplanacak bir şey göremiyorum.Ne diyeceğimi sandın kardeş,aşkolsun?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 20:39

Çetin Taş, sarıgül konusunda söylediklerine katılıyorum abi doğru dediin o adamı görünce sinirden tansiyonum çıkıyor :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x