"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"
Ram, valla abicim biraz matematik hesabı yapayım dedim kadranlı saatlerde mesela saat 10:10 ile 13:50 te akrep ile yelkovan arasındaki açı hemen hemen aynı oluyor. Yani 120 derece. Teoride bu ama pratikte bulamadım daha karizma görünüyo diye herhalde
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...
Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!! .... Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci. "Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"
Önceki doğum günün için açmış olduğum başlığa baktım az önce. O zamanlar daha fazla irtibata geçebiliyorduk ama şimdi şartlar gereği neredeyse hiç görüşemiyoruz. Vay be 1 seneyi devirdik yine burada. Umarım bu sene daha az yorulur, daha fazla huzurlu olursun. Gerçi ortam pek müsait değil ama hiç de belli olmaz. Nihan ablaya verdiğim sanal hediye misali sana da sanaldan bir hediye veriyorum. Ama bu sefer senden almamıştım bunu. Nice senelere, herşey dilediğince olmasa da çoğunluk olarak istediklerin olsun Ram.
Mehmet.. - 25.04.2007 yazdı:
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere! - Çiçero
shadow39, teşekkür ederim. Her şey gönlümce olacaksa, sana bir kasa bira geçiyor gönlümden.
MansurSah, teşekkür ederim, mutlu geçer inşallah.
Mehmet.., sen yaşıyor musun Gü... ama MHM¿? Yahu evet bir sene geçti gitti... Biz eskiden, su içerdik testiden. O külüstür ne öyle, plâkası da yok.
Rem tene verba sequentur!
yolcu87, teşekkür ederim.
Yusuf Batum, Hayyam da biliyormuş demek uykunun gereksiz olduğunu.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Tsigalko, teşekkürler, ilginç bir velâdet günü şarkısı olmuş. Boşver hediyeyi zaten, nefes alıyoruz, yeter. Ne oldu, yine Vakit istiyenlere kalmadı deyip Cumhuriyet veriyor musun¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.