Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Arap Sükrü'de raki sofran hazir Mirim, rezervasyon islemlerini anca tamamlayabildim
bunlar da cam sakizi coban armagini...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Doğum günün kutlu olsun abi iyi seneler nice mutlu yıllar
Ben merak ettim şahsen yaş kaç oldu Kimse çiçek vermemiş buda benim ayrıcalığım olsun
Irakta savaşan ABDli kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz. We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible. By Recep Tayyip Erdogan The Wall Street Journal March 31st, 2003
Türk-Kan, teşekkürler mirim, teşekkürler. Davula-zurnaya gerek yoktu yahu, zamanında doğumuşuz yine mübarek bir Cuma günü saat 12'yi 1 geçe. Allah hepimize güzel günler nasip eylesin....
Teşekkürler Pınar, kesene bereket bayağı pahalı gözüküyor. O zaman söyle bana, neden saat reklâmlarındaki saatlerin ya da saat resimlerinin % 90'ı, 10'u 8, 9, 10 ya da 11 geçer¿? Veyahut tam zıttı olarak, 2'ye 8, 9, 10 ya da 11 var gözükür¿?
kaye, teşekkür ederim, hepimiz için güzel günler gelsin.
DrunK, yahu bu ne gömlek koleksiyonumu yapacağım, bir ufak açmazsan giymem vallahi.
tuba, ben teşekkür ederim. Hepimiz mutlu ve huzurlu günler yaşarız umarım.
Yusuf Batum, bazen de insan, olmadık zamanda ayakta dinlenir. Bana hediye ettiğin eseri, ben de ayakta dinlenenlere armağan ediyorum.
0KurtluElma0, teşekkür ederim. Umarım yeni gelen günleri, başı dik karşılarız.
Türk-Kan, Barış bir ufak açmamış ama sen açmışsın mirim. Mezeler de gel beni sil süpür diyor. Kol düğmeleri ise ayrı güzel, teşekkürler mirim.
Sorsaydın söylerdim be Çetinim velâdet günümü. Hangi kimlik Çetin¿? Mâlûm baş-satana göre bu kilmiğin altı-üstü varmış.
Egeli, yahu sorma sinekler-ufak ve uçan böceklerden gına geldi. SWAT hâlâ bunları kullanıyor galiba, susturucusu eksik ama Egeli, artık biraz ses çıkartacağız. Seri katil olasım geldi bak şimdi, kimden başlasam, kimden. Azeri kardeşlerimiz güzel söylüyor.
|Cansu|, çok teşekkürler. Hepimizin mutlu yıllar görmesi ümidiyle... Yaşın ne önemi var, kurunun yanında yanmadıkça.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Sanal ortamda bile karizmasını hissettiğim, mertliğine hayran olduğum, kim olduğunu düşündüğümde aklıma Battal Gazi, Kara Muratların geldiği dost, seni alnından öpüyor annene ve babana sevgilerimi sunuyorum. Sen memlekete bir hediye olduğun için sana lâyık bir hediye bulamadım.
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img] Artık beklemiyorum. Açık bir kapı gördüm. Şimdi sevgi şehrindeyim. Boşuna beklemişim.