Ergenekon savcısının kardeşi Erdoğan'ın avukatı

Genel & Güncel Konular

Re: Ergenekon savcısının kardeşi Erdoğan'ın avukatı

İletigönderen İlteriş » Çrş Eki 28, 2009 8:11

Yigit Dadas arkadasim,

Ben sahsen kesinlikle sizden ogreneceklerim olduguna inaniyorum, birikimli bir insan oldugunuz acik. Bir tek konuda bilgi sahibi olmamak ayip degildir.

Benzer birsey benim de basima gelmisti. Ben de yurtdisinda okudugum icin, her ne kadar yuzde yuz vakif olmak istesem de, bazi gelismeleri gozumden kacirmistim. Bunlardan bihaber olarak yorum yapmistim ve bu sebepten sitedeki uye bir arkadasla tartismistim :-) Yani bunlar olagan seyler.

Yurtsever insanlarin sogukkanliligini korumakta gucluk cektigi gunlerde, yapici sonuclara varmak niyetiyle baslatilan tartismalar, uslup farkliliklari nedeniyle taraflarda yanlis anlamalara da yol acabilir.

Sitede sizin gibi arkadaslara ihtiyac var. Herkes kendi kisisel birikiminden, olusturdugumuz kolektif bilinc yapisina destek oluyor. Paylasimlariniz ve fikir alisverislerinizle sitemizden yararlanmaya devam etmenizi dilerim.

Saygilar.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x