Ermeni Patriği II. Mesrob: Oyumuz AKP’ye

Genel & Güncel Konular

İletigönderen cafersadık » Prş Haz 07, 2007 16:57

Çetin Taş yazdı:
RTE günlerdir adaylarını basına tanıtıyor. bizler öğrendik. yol arkadaşlarınnız, ermeniler, barzani, talabani, türküm diyemeyenler, abd, ab, solcular. haydi hayırlısı. yolunuz açık olsun.
Hızlı Düzenle

Cafersadık,"solcular"kısmı hariç eleştirine katılıyorum.Solculuğun yanlış ya da utanılacak bir şey olduğuna inanmıyorum.Üstelik de ille de kendimi sınıflandıracaksam her saman solculuğu tercih ederim ve benim AKP listelerinde yer aldığım yok :mrgreen:

abicim yazımda solcuları aşağılayan ifade yok.benim demek istediğim sağ bir partinin içinde en koyu solcuların olmuş olması.ama heralde yanlış anlaşılşdım.belkide olumsuz grupların arasında sol terimini kullandığımdan yanlış anlaşıldım.burada sol kesimin varlığından kasıtım,dindar ve sağ kesimden aldıkları oya rağmen bunların temsilcilerinin bu seçim listesinde yer almaması.
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

İletigönderen Çetin Taş » Prş Haz 07, 2007 17:06

Yok Cafersadık kardeşim.Merak etme,o AKP'de yer alan>lar,Türkiye'de solun hak ettiği yere gelmemesinden sorumlu olan >lar.Onun için sol adına bir kayıp değil.Sağ adına ise kazanç değil.Ertuğrul Günay AKP'ye geçti diye kendisini solcu olarak ifade eden kaç vatandaşımız AKP'ye oy verecek?Bunlar RTE'nin hem iç ve dış basına karşı,"merkez parti olduk"mesajı vermek ve hem de kendi seçmenleri gözündeki yerini "bakın solcular bile bizim politikalarımızı benimsedi"diyerek daha da sağlamlaştırmak için kullandığı figüranlar.Yoksa RTE'de biliyor bu adam gibi adamların kendisine doğru düzgün oy getirmeyeceğini.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x