Ertuğrul Sağlam Fetuş'un ellerini öpmeye ABD'ye gidiyor

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Haz 03, 2007 11:26

Ram,Nunni...Fetuş'un çevresi de genişledikçe genişliyor.Bak Ağar'da bir sürü övgüler düzmüş Fetuş'a. :twisted:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Pisagor » Pzr Haz 03, 2007 12:46

Pisuvar, bak evlâdım; haysiyetsizlik, terbiyesizlik ve benzeri komiklikler yapıp bir ay sonra gelerek, burada benden lâf yemeyeceğini sanıyorsan, senin adına üzülürüm.

Hadi bakalım bulaşıyorum sana bulaşık.
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen Egeli » Pzr Haz 03, 2007 13:03

Pisagor, son olarak...Kimseye laf atma!.Yöneticiler,uyarılman gereken yerde uyarmışlardır.Topic kuralları doğrultusunda yorum yazacaksan yaz,yazacak bişey bulamıyorsan...Konu daha fazla uzamasın.Devam...
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Haz 03, 2007 14:32

Stratejist yazdı:Semih , valla arkamızda,Vatikan,ABD,Yahudi lobisi...Dünya'Yı bilfiil yöneten tüm devlet/örgütler var artık.Tek rakibimiz THY :kikirik: Gerçi o dabirilerinin elinde ama...

dogru söze ne denir :twisted: bizimkiler bu durumda zorlanacaklar yine :kikirik: :kikirik:

Cetin, haber icin tesekkürler :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Pzr Haz 03, 2007 16:54

Lan Pisuvar, ben sana bulaşınsam bulaşık olursun. De get hadi sevgi kelebeği, gereksizlik yapma.

Ooo Mirim, nerelerdesin, neler yapmaktasın, neden buralara uğramamaktasın¿? :) Yoksa tatilin keyfini çıkarırken bizleri unuttun mu¿? :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Haz 03, 2007 17:06

Mirim, internet baglantisi olmayan mekanlarda olunca uzak kaldim biraz :mrgreen: unutmak olur mu, kulaklarin cinlamadi mi devamli? Günde en az bes vakit andim seni azizim :twisted: artik buralardayim, ama tatile devam 8)

su sevgi kelebeklerini kelebekler vadisine gönderelim diycem, oradaki caaanim kelebeklere yazik. hala utanmadan geziniyorlar mi buralarda? :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Pzr Haz 03, 2007 17:17

Türk-Kan, mekân mekân geziyorsun demek. :twisted: Geçenlerde çınladı ama, Gü... ile konuştuğunuz gün çok sinirliydim, o gün çın-mın yoktu. :mrgreen: Tövbe de mirim. :D Artık buralardasın ha. 8)

Bir şarkı vardı mirim hatırlar mısın bilmiyorum...

İyi kızlar cennete...
Kötü kızlar heryere...
Kelebekler nereye¿?...
Nereye de giderler¿?

Tabiki buraya 8)
Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen reisbey » Pzr Haz 03, 2007 17:24

Fethullah Gülen'i ziyaret edecek ve fikir alışverişinde bulunacak. Ertuğrul Sağlam'ın bu ziyarette Gülen'e katkıları nedeniyle teşekkür edeceği belirtildi.

Bu bizim fettullah teknik hocalık yaptı ya ben bilmiyorum yada adam çok gizli işler ceviriyor.Düşünsene muhabbeti:Eğturul:hocam 4-4-2 caizmidir,oksayta düşmemek şartıyla.hocam 3 gol atınca ne kadar sadaka vermeliyiz.hocam gol attıktan sonra formayı çıkarmak harammıdır. :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Haz 03, 2007 18:47

Bu bizim fettullah teknik hocalık yaptı ya ben bilmiyorum yada adam çok gizli işler ceviriyor.Düşünsene muhabbeti:Eğturul:hocam 4-4-2 caizmidir,oksayta düşmemek şartıyla.hocam 3 gol atınca ne kadar sadaka vermeliyiz.hocam gol attıktan sonra formayı çıkarmak harammıdır.

Reisbey,muhteşemsin yahu :kikirik:

Türkan,vallahi darıldım sana.
Ben buraya geldiğinde görüşelim derken ciddiydim,sen ya benim dalga geçtiğimi sandın,ya da muhatap olmak istemedin.Her iki durumda da aşkolsun sana diyorum,başka bir şey demiyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Haz 03, 2007 19:01

Ram, hatirlamam mi mirim :kikirik: :kikirik:

Tüm sevgi kelebeklerine: bu sitede artistlik, terbiyesizlik yapamazsiniz!!! efendiniz gibi el öpmeye gidin siz, naaas!!! Tantanaymis!!

Çetin, :? her iki secenekte yanlis :| aslinda Istanbul'da daha uzun kalacaktim, o yüzden bir internet cafe'den sana ulasir, cep telefonumu veririm diye düsünmüstüm (görüsebilmemiz icin) :| ama yegenimin de Antalya'ya gelme durumu olunca erken kactim Istanbul'dan :? yoksa görüsmeyi inan ben de cok istiyordum :oops: insallah eylül'de tekrar Istanbul'dayim. o zaman kesin görüselim. n'ooolur darilma :(
En son Türk-Kan tarafından Pzr Haz 03, 2007 19:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Veled » Pzr Haz 03, 2007 19:11

reisbey, :mrgreen: süpersin kardesim
arkadaşlar bence bu konu çok açık adamlar her yere girmişler artık spora bile kurtuluş yok bu fethullah gülenden rahmetli olsa illa arkasında birini bırakır ya neyse :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x