Ertuğrul Sağlam Fetuş'un ellerini öpmeye ABD'ye gidiyor

Genel & Güncel Konular

Ertuğrul Sağlam Fetuş'un ellerini öpmeye ABD'ye gidiyor

İletigönderen Çetin Taş » Cum Haz 01, 2007 23:07

El öpmeye gidiyor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam gelecek hafta içinde ABD'ye gidecek

Tatilini ailesiyle ABD'de geçirecek olan Ertuğrul Sağlam önce New York ardından da Pennsylvania'ya geçecek. Sağlam, Pennsylvania'da Fethullah Gülen'i ziyaret edecek ve fikir alışverişinde bulunacak. Ertuğrul Sağlam'ın bu ziyarette Gülen'e katkıları nedeniyle teşekkür edeceği belirtildi.
Kaynak:http://www.kanalturk.com.tr/18218/el-öpmeye-gidiyor.html
01.06.2007
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ram » Cum Haz 01, 2007 23:29

Çetin, :)

Adnan Polat, İhsan Kalkavan, neydi o bir Fenerli eski yönetici vardı adını unuttum, o ve daha niceleri...

Fetto in pectore. Fetto in everywhere. 8)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Cum Haz 01, 2007 23:37

Ram,doğru söylüyorsun,her takımda var Fetuşçu.Her siyasi partide var.Ama her durumda Fetuş'a kılım.Yalnız değilim sanırım 8)
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Cmt Haz 02, 2007 10:27

Çetin Taş, yalnız değilsin abi merak etme spor kulüplerinde olmaları benim çok sinirime dokunuyor çünkü ben sporu çok seviyorum ve bu pislikler olunca sporda da siyasette de işler düzelmez ne yazık ki sağlamda rengini belli etti demek o da şabnan şükürün cemiyetten neyse bundan sonra sağlam beyefendi idi derken birkez daha düşüneceğim paylaştığın için sağol 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen MedceziR » Cmt Haz 02, 2007 15:29

Ne biçim adamlarmış bunlar yaw Beşiktaşımı da ele geçirmişler :kikirik: :kikirik:
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Egeli » Cmt Haz 02, 2007 15:36

O bi okusun üflesin,Beşiktaş'ı kimse durduramaz :)

Ertuğrul'a okunmuş su verecek,Ertuğrul da sudan tüm kulübe içirecek.Sonra bakın görün Beşiktaş'ı...

Ne olursa olsun,Ertuğrul'Un gelmesi iyi oldu :wink:

Futbola siyaset karıştırmayalım canım :mrgreen: Top yuvarlak,maç 90 dakika
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Veled » Cmt Haz 02, 2007 15:39

Stratejist, tabi abi tabi siyaset karıştırmayalım diyorsunda bunlar o kadar karıştı ki artık ayırmak imkansız beşiktaşa amerika ve fetto yol verirse işte o zaman beşiktaşı kimse tutamaz inan bana okumuş su filan bilmem yalnız :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Egeli » Cmt Haz 02, 2007 15:45

Semih , valla arkamızda,Vatikan,ABD,Yahudi lobisi...Dünya'Yı bilfiil yöneten tüm devlet/örgütler var artık.Tek rakibimiz THY :kikirik: Gerçi o dabirilerinin elinde ama...
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen MedceziR » Cmt Haz 02, 2007 15:50

Bu sene başka çıkar yolu yok, arkamızda bu kadar önemli adam varken şampiyon biziz :mrgreen:
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Egeli » Cmt Haz 02, 2007 16:01

MedceziR, yılın transferi,parayla satın alamazsın :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen Pisagor » Cmt Haz 02, 2007 20:41

Pisuvar, sadece ifade göndermek yasaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Haz 02, 2007 22:44

Semih , valla arkamızda,Vatikan,ABD,Yahudi lobisi...Dünya'Yı bilfiil yöneten tüm devlet/örgütler var artık.Tek rakibimiz THY Gerçi o dabirilerinin elinde ama...

:kikirik: :kikirik: Cumali,çok güzel ya :!:
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Pisagor » Pzr Haz 03, 2007 0:42

Çapsızın biri demiş ki yazdı:Pisuvar, sadece ifade göndermek yasaktır.

Adımı sözde kendi çap(sız)ında alay ederek nicki değiştirmek haysiyetsizlik olmuyoruda ne oluyor (Nickimi yanlış yazan üzerine alınsın)

Madem sadece smiley yasak o zamana diyeceğim şu eğer eşi türbanlı olmasaydı ABD'ye gidince bu haber çıkarmıydı ? Tabi türbanlıyı görünce provakatör kanal atladı olaya.

Kendi açımdan Fethullah Güleni bu ülke için perpektif bir tehlike görsemde kimse kimsenin el öpüşüne darılmasına gerek yok.Nedir bu tantana
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen Ram » Pzr Haz 03, 2007 0:52

Senin bazı haysiyetsizliklerine binaen elim sürçmüş.

Madem sadece smiley yasak o zamana diyeceğim şu eğer eşi türbanlı olmasaydı ABD'ye gidince bu haber çıkarmıydı ? Tabi türbanlıyı görünce provakatör kanal atladı olaya.

Kendi açımdan Fethullah Güleni bu ülke için perpektif bir tehlike görsemde kimse kimsenin el öpüşüne darılmasına gerek yok.Nedir bu tantana

İfadenin yasak olması ile Fetullahın ne alâkası var¿? Uykusuz kalmışsın git biraz uyu. Kendi açından Fettoyu tehlik görüyorsun, peki neden¿? Aşağıdaki el öpüşlerden, el sıkışmalardan mı acaba¿?

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 0:56

Ram, yaaa,Fetto sadece,papa'yı müslüman yapmaya,zındıkları hak yoluna çevirmeye uğraşıyo,yapma yaaa... 8) İçin fesat senin... :twisted: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x