Flaş Flaş.. Sezer Anayasa Değişikliğini Veto Etti'!!!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 26, 2007 15:11

Naima:
1.Cumhurbaşkanı görevini yapıyor.
2.Halktan tokadı meydanlarda yemiş,mecliste "yaparız,seçtiririz"diyerek herkese kabadayılık yapıpta Cumhurbaşkanını seçtirememiş bir iktidar;Türkiye Cumhuriyeti'nin rejimini değiştirmek anlamına gelen bu değişiklikleri yapamaz.Ayıptır yahu!Bunun savunulacak bir şeyi var mı?22 Temmuz seçimlerinden sonra yeni parlamentonun görevidir bu kadar kapsamlı değişiklikler.
3.Fransa ile Türkiye Cumhuriyeti'ni nasıl karşılaştırıyorsun,orada yarı başkanlık sistemi var.
4.Halk cumhurbaşkanını seçsin,seçsin de önce bunun düzenlemeleri yapılsın.Böyle seçim meydanlarında oy toplamak amaçlı bir slogan olduğu ve pek yakında meydanlarda Kasımpaşalı'dan dinleyeceğimize emin olduğum,"halkın cumhurbaşkanını seçmesi"konusu 4,5 sene yan gelip yatıpta,şamarı şöyle ŞIRRAKKKK diye ağzının üstüne yiyince aceleye getirilip hükmü bitmiş bir meclise çıkartılacak bir konu değildir.
5.Her durumda bu ülkede şeriat hüküm sürmeyecektir.Kandırmayalım birbirimizi,tüm bu demokrasicilik oyunlarını Ampülünü Kırdığımın Partisi bu yüzden yapıyor.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Naima » Cmt May 26, 2007 17:38

7-Bu Cumhurbaşkanı'nı CHP mi seçtirdi yani?

Hayır, Sezer'i daha kimin seçtirdiğini dahi bilmiyorsun.

Ben ne zaman böyle bir şey söyledim?
7-Cumhurbaşkanı seçimini öneren ve sağlayan partiye olan gönülborcu nedeniyle yansız ve bağımsız davranamayacaktır.

Nasıl yani? Sizin gibi mi?

Anlaşıldı mı yoksa tekrar tekrar yazmam mı gerekecek? :mrgreen:

"Halkın seçmesi egemenlik yönünden yanlış."

"Hakimiyet kayıtsız şartsız kimin"di acaba? :)

ABD Cumhurbaşkanını gösterenler; dünya üzerinde halkın seçtiği Cumhurbaşkanıyla ülke yönetimiyle gelen ülkelere baksınlar. Dünya sadece ABD'den ibaret değil, ABD'de ne varsa artık... :mrgreen: Her konu dönüp dolaşıp oraya geliyor :mrgreen:

Sitemizde çokça bulunan Üstad-ı Azamlardan :mrgreen: biri demiş ki yazdı:Gerçek bir aydın yeri geldiğinde,milletine hizmet etmeyi,halk için,halka rağmen yapar...

Halk için halka rağmen... Halk içinse halk neden itiraz etsin? Hiç düşündünüz mü? :mrgreen:

Kişiliklere değil, fikirlere önem veriyorsun değil mi¿? :twisted:

Kişiliklere önem verseydim " Laiklik bal gibi tartışılır " adlı konuda bana " adi " kelimesini kullanıp seviyenizi, üslubunuzu ve karakterinizi belli ettiğiniz için sizi dikkate almamam gerekirdi ama alıyorum yine de... Neden mi? Çünkü sizdeki " karakter " bende yok!

Hakk'ı savundum... Gerekirse ölümü dahi alırım bu yolda! Vız gelir her şey! Bu sözler bazılarına dokunmuştur. Ban atarlar şimdi :mrgreen: Umursamıyorum :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Naima
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 17:47

Naima, bir sorunun mu var, beyin tarafında¿? Hani doktora gitmeni tavsiye edeceğim. :mrgreen: Tayyip gibisin lan. :twisted:

"Nasıl yani? Sizin gibi mi? Damadınız o borcu ödemek için mi CHPden aday? E tabi sizin aday olmanız yakışık almaz. Siz zaten parti başkanı gibi hareket ediyorsunuz."

Eee, bu ne¿? :twisted:

Kişiliklere önem verseydim " Laiklik bal gibi tartışılır " adlı konuda bana " adi " kelimesini kullanıp seviyenizi, üslubunuzu ve karakterinizi belli ettiğiniz için sizi dikkate almamam gerekirdi ama alıyorum yine de... Neden mi? Çünkü sizdeki " karakter " bende yok!

Karakter ile kişilik aynı şey değildir. :twisted: İstersen elimizde yeşermiş karakterler var, hiç hoşlanmayabilirsin. :twisted:

Bu sözler bazılarına dokunmuştur. Ban atarlar şimdi Umursamıyorum

Yahu ne kadar ilginç bir sevgi kelebeğisin sen. :mrgreen: Seni kim ciddiye alıyorki burda, sen bizi umursamıyormuşsun. :) Diğer yazdıklarını, arkadaşların hakkını yememek üzere cevaplamıyorum, onlar da beslesin. :twisted:

Hey Allahım, sen bizi bunlardan koru.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Naima » Cmt May 26, 2007 17:55

İyi yazayım ya... Birileri fazla düşünmesin bu ne yazdı diye :mrgreen:

" Yansız ve bağımsız davranamayacaktır " cümlesine " Nasıl yani? Sizin gibi mi? " yazdım... Nasıl anlatayım daha :mrgreen:

Peh, bende kendimi yiyip yiyip bitiriyorum. Ram beni ciddiye almıyor. :| :( Ben gidip kendimi Boğaz köprüsünden intihar edeceğim. Başka yolu yok... Ram benim her şeyim, onsuz yapamam :( :( :(

Raaaaam, raaaaam.... Köprüdeyim, geliyor musun yoksa atayım mı kendimi aşağı :mrgreen:

Hey Allah'ım ya :mrgreen: :mrgreen:

Şu " şirk " meselesinde de haklısın... Atatürk'e şirk koşmanın idamla cezalandırıldığını unutmuşum. :mrgreen:

Kişiliğin karakterlerini belirler :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Naima
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Cmt May 26, 2007 17:57

Naima, sana sosyoloji dersi verecek değilim,ben emek ve yıllarımı harcayarak eğitim aldım,sen de bir zahmet oku...Biraz sosyoloji,felsefe,tarih kitaplarını,farklı görüşleri de okuyarak kendini geliştirirsen bazı kavramları anlarsın ve kalıplardan kurtulursun,naçizane bir tavsiye...Düşünmeyi öğrenmeye senin ihtiyacın var ama varolan kapasite ile bunu nasıl yapabilirsin,orası muğlâk...

Sitemizde çokça bulunan Üstad-ı Azamlardan biri demiş ki yazmış

Öncelikle burası sitemiz,siteniz değil,sizin siteniz/leriniz belli... :wink: :mrgreen:
Ardından da,ben böyle bir sıfatı taleb ettiğimi hatırlamıyorum,aynen iade ederim kerameti kendinden menkul kardeş.Ben kendine sıfat takan megaloman Said-i Kürdi değilim!!!
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 18:03

Naima, bir de kim olduğunu söylesen, daha çok ... (kibarca gırgır yani :twisted: ) geçerdim seninle. :mrgreen:

"Damadınız o borcu ödemek için mi CHPden aday?" şunun cevabını versene sen. :mrgreen: Veremezsin, sallıyorsun CHP CHP diye. Yavrum, biz burada Baykal'ın da yeri geldiğinde anasını ağlatıyoruz, ama akape yerine bin kere CHP'yi destekler oy veriris, anladın mı Kelebk-i Sevgi¿? :twisted:

"Raaaaam" derken ağzın fazla açılmasın aman diyeyim, ne olur ne olmaz. :mrgreen:

Şimdi söyle veled bir zahmet, sen hangi kilisenin papazısın¿? :twisted:

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Hasta » Cmt May 26, 2007 18:05

Şimdi söyle veled bir zahmet, sen hangi kilisenin papazısın¿?

Fetto in Pectore dialog kilisesi... :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Naima » Cmt May 26, 2007 18:14

7-Cumhurbaşkanı seçimini öneren ve sağlayan partiye olan gönülborcu nedeniyle yansız ve bağımsız davranamayacaktır.

"Damadınız o borcu ödemek için mi CHPden aday?"

Cumhuriyet Halk Partisinin gönülborcunu ödemek için mi aday? Yansız ve bağımsız davranmamak için mi?

Off... Baydı :mrgreen:

"Raaaaam" derken ağzın fazla açılmasın aman diyeyim, ne olur ne olmaz. :mrgreen:

Bu konularda tecrübelisiniz sanırım :mrgreen:

Şimdi söyle veled bir zahmet, sen hangi kilisenin papazısın¿?

bir de kim olduğunu söylesen

Hani senin her gün ziyaret ettiğin kilise var ya... Hatırlamadın mı beni :mrgreen: Molla görünümlü bir yobaz senin yolunu kesiyordu her seferinde... Gitme turnam, vuracaklar kanadını kıracaklar :mrgreen: diye yolunu değiştirmeye çalışan ve her gidişinde " nereden çıktı bu yobaz parçası " diye söylendiğin kişi... :mrgreen:

Tanımamazlık etme şimdi, oldu mu hiç :mrgreen:

Naima, sana sosyoloji dersi verecek değilim,ben emek ve yıllarımı harcayarak eğitim aldım,sen de bir zahmet oku...Biraz sosyoloji,felsefe,tarih kitaplarını,farklı görüşleri de okuyarak kendini geliştirirsen bazı kavramları anlarsın ve kalıplardan kurtulursun,naçizane bir tavsiye...Düşünmeyi öğrenmeye senin ihtiyacın var ama varolan kapasite ile bunu nasıl yapabilirsin,orası muğlâk...

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Başka tavsiyeniz var mı? Yok hani hazır bir psikolog bulmuşken tümden gözden geçelim :mrgreen:

" Varolan kapasite ile bunu nasıl yapabilirsin, orası muğlâk... " cümlesini söylemek için çok düşündünüz mü? Yok yani... Neyse cevap vermeyeyim :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Naima
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 18:28

Naima, ne kadar sorunlusun sen, CHP seçtirmedi diyoruz dangalak. :mrgreen:

Bu konularda tecrübelisiniz sanırım

Senin gibiler ağzını açtıkça tecrübelendik haliyle. :mrgreen:

Of be kelebeğim, çok kelebek gördüm, tokatladım, senin gibi veledini görmedim. :mrgreen: Emzik lâzım sana, "Raaaaam" deme istersen yoksa akabinde "cuk cuk" diyebilirsin sadece. :twisted:

Sevgi kelebeği, beyinli arkadaşlarınla gel, onları tokatlamak daha zevkli. :twisted: Şimdilik sana güle güle, askere giden ağa kelebeğin de şu an zor durumlar yaşıyor olabilir. :twisted: Yere düşen bozuk parayı almak için, eğilebilir ve kaza kurbanı olabilir, belli mi olur¿? :mrgreen: Yardır. 8)

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Hasta » Cmt May 26, 2007 18:30

Naima, bak şimdi,sen gerçekten klinik bir vakasın ve inan ülkenin en iyi psikiatrlarının bile,dinsel hezeyanlar gören şizoid akla yapabileceği fazla bir şey yoktur...Cümlemi beğenmemene çok da üzüldüğümü söyleyemem ayrıca,sana beğendirmek gibi bir kaygım hiç olmadı... :wink: ...
En son Hasta tarafından Pzt May 28, 2007 7:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Cmt May 26, 2007 18:31

türkiye'de cumhurbaskanini halka sectirmek yanlis olurdu bence, sezer iyi yapmis
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 18:31

NuNNi, kısaca dangalak demek istedin herhalde. :mrgreen: Anlayamaz o senin dediklerini. :twisted:

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Hasta » Cmt May 26, 2007 18:34

Ram yazdı:NuNNi, kısaca dangalak demek istedin herhalde. :mrgreen: Anlayamaz o senin dediklerini. :twisted:

:mrgreen: Ram! :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen MedceziR » Cmt May 26, 2007 18:39

Ram, NuNNi, Naima'yı savunma amaçlı söylemiyorum ama bence biraz fazla hakaret etmiyorsunuz. Dangalak, adi falan...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Hasta » Cmt May 26, 2007 18:41

MedceziR, baştan itibaren okursan,öğlenden beri gayet düzgün bir üslupla tartıştım bu kelebekle,ama işi şova döküp,aklınca dalga geçmeye başladı ve hakettiği gıdayı aldı...Budur! :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 konuk

x