Flaş Flaş.. Sezer Anayasa Değişikliğini Veto Etti'!!!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 18:44

MedceziR, az bile yapıyoruz. :) Fettoculara az bile! Gördüğün gibi, Allah'ın bir kulu olan (en azından İslâm dinine göre, benim inancıma göre) Atatürk'ü, haşa ortak koşuyor!

Daha ne kadar söyleyeceğiz bu şerefsizler dini kullanıyor diye¿? MedceziR, savunduğunu söylemiyorum ama beni daha iyi anlaman için, Fetto'nun sözde Kur'an-ı Kerim tefsirini oku ve karşılaştır. Görüntüleri izle, papoşa gönderdiği mektupları oku. Ondan sonra benden daha çok hakaret edersin.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 26, 2007 18:51

Medcezir kardeşim.
Sen Nurdan'ı da,Ram'ı da,bu sitedeki hemen herkesi de iyi-kötü tanırsın.Yalnız bu siteden değil,SV'den de.
Hiç kimsenin durup duruken kimseye hakaret etme alışkanlığı da yoktur,tarzları da yoktur.
Ama böyle bazen birileri çıka gelip insanlarla kendi çaplarında dalga geçerse,aşağıya ekşi sözlükten aldığım tanımlara uygun davranırsa,bu türden insanların da hak ettiği yegane tanım işte o ekşi sözlükteki anlamların sahibi olan kelime olur :r

gereksiz yerde gereksiz sekilde konusan, zevzek..

beyin hücrelerindeki fizyolojik gelişimi tam olarak tamamlayamamış dağ keçisi

savalak

akılsız, düşüncesiz anlamına gelen sıfattır.

dallamanın zeka seviyesi düşük olanı.. ortadaki "g" düdüklü tencere havası katar sıfata..

dank diye oturan, kimilerine çok yakışan, kimilerini ancak ifade edebilen cansimidi bir sıfat. bu kelime olmasa idi halımız nicolurdu? simitsiz ve cansız kalırdık beh! kalın kafalı, dal, dallama gibi ikameleri mevcuttur kelamımızın.

Buyrun size >tanımları.

Kaynak:Ekşi Sözlük
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x