FutboL

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen HayaLet » Pzt Haz 25, 2007 20:54

Semih R.Cabalar yazdı:BaglaYa, bu forumda konuları en az cevaplanan üye benim

O zaman semih en çok futbol konusu açan sensin :D Çünkü bu forumda ben sadece futbol ile ilgili konuları cevapsız görüyorum.Benim tavrım sana değil.Sen gene bildiğini yap.Topicini aç cevapsız dursun, güncelliğini yitirsin çöpe taşınsın.Farklı olmayacak bundan eminim.Ben şikayetimi belirttim.Adminler ilgilenecekse ilgilenir.İlgilenmeyecekse kilitleyecek çöpe taşıyacak olacak bitecek.Ama unutma.Tavrım sana değil :wink:
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletiler: 969

İletigönderen Veled » Pzt Haz 25, 2007 20:58

BaglaYa, diğer konulara bakmanı rica ediyorum onur abi ayrıca ben tavır olarak algılamadım merak etme ben seni biliyorum ben burada konustuğum kimse için öyle bir yorumda bulunmam bile :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Haz 25, 2007 20:58

burasi üyelerimizin önerilerini, sikayetlerini dile getirdigi bir bölüm Semih, Onur'da düsüncelerini dile getirdi. :)

BaglaYa, yönetim bu konu ile ilgilenecektir, tesekkürler.

konu -kilitlendi-
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Önceki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x