FutboL

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

FutboL

İletigönderen HayaLet » Pzt Haz 25, 2007 20:04

Futbol kategorisinin fazla ilgili ve ilgisiz olduğu kanaatindeyim.İlgiden kastım çok konu açılıyor.İlgisizlikten kastım yorum yapan yok.Kategorinin ilk sayfasından 3 screen aldım en çok cevaplanan 3 mesajlı bir konu.2. sayfada 10 tane olan da var.Daha da ileri gitmedim. :mrgreen: Ama burdaki konuların çoğu güncelliğini yitirmiş durumda ve birçoğu da cevapsız.Futbola ilgi duyan arkadaşlarıma değil sitemim, yanlış anlamasınlar beni.Ama belirli bir sınırlama konsa iyi olur.Saatte bir veya günde şu kadar gibi.Bana kalsa komple kaldırılsın derim ama.. :P

Not:Ha bu arada bu resimler kategorinin ilk sayfasından.Daha bunun diğer sayfaları ve alt kategorileri var.Fenerbahçe,galatasaray,beşiktaş gibi.Varın gerisini siz düşünün...

[img]http://img258.imageshack.us/img258/4254/adszjo6.jpg[/img]

[img]http://img516.imageshack.us/img516/5057/adsz1pl5.jpg[/img]

[img]http://img509.imageshack.us/img509/6857/adsz2lq4.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletiler: 969

İletigönderen Veled » Pzt Haz 25, 2007 20:08

BaglaYa, bu konuda haklısın abi ama sınırlama konusulması çok yanlış olur o zaman biz de koymamız gereken haberleri koyamayız ben haberleri koyuyorum misal kimse cevap yazmıyor herkes çok ilgisiz davranıyor onur abi o zaman ne oluyor gereksiz gibi gözüküyor sonra olmuyor işte bence yapılması gereken tk şey futbol konusunda ilgiyi arttırmak için çalışmalar yapmaktır zaten gelen ricalar gereği ben paylaşımları azalttım
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Haz 25, 2007 20:14

Semih R.Cabalar, güzel kardesim, bazen zamansizliktan Türkiye'nin cok önemli sorunlari üzerine bile konusmayoruz.. hem, onca konu ile ilgilenmeye kalksam, baska hic bir is yapmamam gerek. ayrica, futbol ile herkes ayni ölcüde ilgilenmiyor ki :D

sınırlama konusulması çok yanlış olur o zaman biz de koymamız gereken haberleri koyamayız

futbolda saat basi bu kadar önemli seyler mi oluyor yahu? :? bu konu ile yönetim ilgilenecektir.

o bölümde yetkisi olan arkadaslar en azindan güncelligini yitirmis haberleri cöpe tasiyarak umumi bir temizlik yapmakla ise baslayabilirler :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Pzt Haz 25, 2007 20:17

Türk-Kan, bu konuda bizim özel bölümde birşeyler açtım orada fikirkerinizi bekliyorum abla ama ilgilenler için inanın ki oluyor sizler mesaj atmayınca herkes düşünüyor ki gereksiz ama öyle değil aslında tabi sizi kastetmiyorum ülke meseleleri konusu filan daha önemli olabilir herkes için önemli ama konulara bu denli kayıtsız kalmak ne kadar doğru sizce bu arada yönetim istiyorsa temizlik durumuna gideriz ama bence yanlış olur
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Hasta » Pzt Haz 25, 2007 20:20

Benim en kızdığım konuyu ifade edeyim o zaman,aynı konu ile ilgili bir dolu başlık...Carlos'un transferi,Lincoln'ün transferi,Rüştü'nün transferi..Konu belli,her yeni gelişme için ayrı başlık...Bir konu ile ilgili bütün gelişmeler aynı başlığa toplansa,sorun olmayacak ve konu da gerekli ilgiyi görecek.Ama yok,her minik ayrıntı için yeni başlık açılıyor,sadece kaynaklar farklı...Buna dikkat edilmesi ve ortak başlık altında konu bütünlüğü oluşturulması gerek...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen HayaLet » Pzt Haz 25, 2007 20:20

Semih R.Cabalar, benim gibi 10 tane daha insan varsa futbolu sevmeyen nasıl ilgili olmalarını sağlayacaksın. :| Futbol topicine 10 cevap yazana 50 rep gibi kampanyalarla mı. :) Ben açıkçası anasayfa da tomarla futbol topici görmekten sıkıldım.Hiçbirine de adamakıllı cevap verilmemiş.Her takımla ilgili değil de kendi tuttuğun takımla ilgili topicler açarsan sınırlamanın bir zararı olmaz. :wink:

Türk-Kan, güncelliğini yitirenler çöpe taşınsa mod arkadaş tarafından ve adminler de bu kadar çok açılması ile ilgili bir çözüm bulsa iyi olur..
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzt Haz 25, 2007 20:25

NuNNi, eğer örnek verebilirseniz daha rahat açılklama yapabilirim nurdan abla ama her açtığım konu kendi içinde önemli haber olma özeliği taşımakta örneğin r.carlos son maçına çıktı konusunu ben carlos fenerde konusunun altına koyamam ki zaten mantıksız olacaktır
BaglaYa, ben sporu seviyorum genel olarak rep verelim de demiyorum onur abi ama artık gereksiz başlık da açmıyorum spora ilgi duyan üyeleri sitemize kazandırmaya çalışıyorum en basitinden ama futbola kimse ilgi göstermiyor ki tamam dediğiniz olsun ben başlık açmayayım sürekli mesela saatte bir olsun o zaman cevap gelecek mi hayır bu sorunumuzu çözmez ki
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Haz 25, 2007 20:28

Semih R.Cabalar yazdı:yönetim istiyorsa temizlik durumuna gideriz ama bence yanlış olur

Türk-Kan yazdı:o bölümde yetkisi olan arkadaslar en azindan güncelligini yitirmis haberleri cöpe tasiyarak umumi bir temizlik yapmakla ise baslayabilirler :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen HayaLet » Pzt Haz 25, 2007 20:28

Semih R.Cabalar, sınırlama gelince cevap gelecek diyen de yok Semih. :) Sen taktıysan her gördüğün spor haberini açmaya 3 gün sürse de açarsın topiclerini.Benim şikayetim her gördüğünüzü açmayın, ard arda açmayın.Bazen anasayfaya bir bakıyorum olduğu gibi futbol konusu.Cevap veren var mı.YoK.!Olsa sorun değil ama hem cevap veren yok hemde konu çok.Biraz saçma geliyor bana.
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzt Haz 25, 2007 20:34

BaglaYa, onur abi anladım sen sürekli futbol görünce forum portalında bu hoşuna gitmiyor tamam abi bundan sonra dikkatli olurum ama futbol sürekli olması sevmiyor olabilirsiniz neden sizi bu kadar rahatsız etti bende onu anlamadım onur abi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Hasta » Pzt Haz 25, 2007 20:35

Semih R.Cabalar, örnek verdim zaten ve o dediğin niye aynı başlığa konmuyor anlamış değilim...Carlos'la ilgili bütün gelişmeler tek başlıkta verilir...Başlık adı:Carlos Fener'de olur,öksürse de,tıksırsa da,maça da gitse Reina'ya da,aynı yere eklenir,ortaya Carlos'un Türkiye macerası çıkar...Öğrenmek isteyen de ordan takip eder... :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen HayaLet » Pzt Haz 25, 2007 20:38

Semih R.Cabalar, benim rahatsızlığım cevap olmaması ve çok olması.Birde misal ;

''Roberto Carlos Fenerbahçeye mi geliyor? Roberto Carlos'un menajeri şu gün şu saatte İstanbula geldi ! Ve Roberto Carlos Fenerbahçeye İmza atmak için İstanbulda !''

Neden iş Robertonun kesin imza attığı zaman değil de daha anlaşma aşamalarındayken topicler açılıyor.Açılmasın mı ? Açılsın.Ama cevap yok Semih.Cevap gelse bende futbolla ilgili topic açayım.Ama sen söyle Allah aşkına.Cevaplanıyor mu yeteri kadar konuların ?
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzt Haz 25, 2007 20:39

NuNNi, adam öksürünce mesaj açmıyorum ki carlosun imza töreni ile ispnaya da yaşadığı şampiyonluğu nasıl aynı başlıpa koyacağım ben bakın hala anlatamadım kendimi siz sporu pek sevmediğiniz için daha doğrusu futbol ile pek fazla ilgilenmediğiniz için öyle düşünüyorsunuz
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Hasta » Pzt Haz 25, 2007 20:46

BaglaYa yazdı:Semih R.Cabalar, benim rahatsızlığım cevap olmaması ve çok olması.Birde misal ;

''Roberto Carlos Fenerbahçeye mi geliyor? Roberto Carlos'un menajeri şu gün şu saatte İstanbula geldi ! Ve Roberto Carlos Fenerbahçeye İmza atmak için İstanbulda !''

Neden iş Robertonun kesin imza attığı zaman değil de daha anlaşma aşamalarındayken topicler açılıyor.Açılmasın mı ? Açılsın.Ama cevap yok Semih.Cevap gelse bende futbolla ilgili topic açayım.Ama sen söyle Allah aşkına.Cevaplanıyor mu yeteri kadar konuların ?

İşte bu benim anlatmaya çalıştığım;adamın tüm transfer hikayesi,tek başlık altında toplanır istenirse ama ...Ben adamla ilgili tek başlık açılsın demiyorum,yakın gelişmeler aynı başlıkta toplansın diyorum....Semih,adam öksürse başlık açıyorsun demedim,o espiriydi ama aynı konu ile ilgili en ufak detay için ayrı başlık açılması çok anlamsız...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Pzt Haz 25, 2007 20:50

BaglaYa, bu forumda konuları en az cevaplanan üye benim doğru ama bir fenerli olarak düşün beni carlos fenere yeşil ışık yaktı haberi var ben bunu koymayacakmıyım bu adam gelebilir demektir bu ama gelmezse alternatifi hertadan gilbeto bilgisini de barındır haber içinde yani durum bu adamın gelişini fazla ayrıntıya takılmadan paylaşmak zorundayım öyle düşündüğümüzde cevap bulmauan o kadar çok konum var ki sadece ben değil bir çok arkadaş da konusu cevaplanmıyor diye bunu yapamaz
NuNNi, transfer hikayeleri farklı ise toplayamıyorum işte nurdan abla ama aynı adam ise bundan sonra öyle yaparım tamam bu arada öksürme esprisini espri olarak değil de başkaları bana söyledi de o yüzden söyledim ben ilk duyduğum kişi sen değilsin :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x