Günün Seçmeleri | 09.01.2009

İletigönderen hirbo06 » Cmt Oca 10, 2009 5:25

Bu yazilari paylasan arkadasa tesekkur ederim ANCAAAKK;
Bu Mehmet Altan denilen numarali cumhuriyetci beyefendi ve cikari icin degil AKP saksakciligi, vatani satabilme kapasitesi sergileyen Nazli Ilicak'in yukaridaki ilgili yazilarini burada paylasmaktan amac nedir? Okudum, okudum ki acaba bu paylasan arkadas benim goremedigim ne gibi yararli gorusu bu yazilarda gorebilmistir diye...Bulamadim...Boylesi kafa karistirmaya yonelik yazilarin "gunun secmeleri" adi altinda paylasilmasini yadirgadim...Yazarindan bagimsiz okundugunda dahi asker ve cumhuriyeti yipratmaya yonelik, belli bir felsefeye hizmet eden bu tip yazilarin seckin fikirleri yansitirmiscasina burada sunulmasini protesto ediyorum...Ilgili yazilardan benim nacizane anlayisimla goremedigim ama paylasanin bizlere bildirmek, yaymak istedigi dusunceler nelerdir bilmek isterim? Biraz daha dikkat ve sagduyu lutfen!
Tesekkurler,
Hirbo06
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen maydonos » Cmt Oca 10, 2009 6:27

kimsenin kafasi karisik degil sapla samani ayirt edebiliyoruz tanriya sukur bence guzel cesitli fikirlerin olmasi..merak etme hirbo06...bir azeri sairin siiri geldi aklima...hayatta hamiya bir gozle bakma tani dusmanini tani dostunu.herkesi kalbine yakin birakma yoksa husranla bitecek sonu..herkesin dusuncesini bilip mesafeni koyarsan sorun olmaz..bu yazilarda oyle okuruz biliriz anlariz ve degerlendirebiliriz..kolay gelsin..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen hirbo06 » Cmt Oca 10, 2009 7:05

Kendi adima kafamin karisikligindan soz edemem, bilakis oldukca akilci yaklasmaktayim . Ne var ki; "Guzel cesitli fikir" adi altinda savundugunuz yazilardan ulke ve millet yararina bir anlam cikaramadigimi ifade ettim. Bahsedilen yazilarin ne "guzel" ne de "cesitli fikir" kapsamina girdigini dusunmuyorum. Askeri ve cumhuriyet'i yipratmaya yonelik bu tip yazilara cesitli sifatlar yuklemem mumkun ancak bu sizin onerdiginiz uzere ne "guzel" olur ne de acilim getiren yeni "cesitli fikir" kapsamina girer. Ilk mesajimda yonelttigim soruya cevap verilmek denenirse, ne demek istedigim daha iyi anlasilacaktir; "Ilgili yazilardan benim nacizane anlayisimla goremedigim ama paylasanin bizlere bildirmek, yaymak istedigi dusunceler nelerdir bilmek isterim?" "acaba bu paylasan arkadas benim goremedigim ne gibi yararli gorusu bu yazilarda gorebilmistir"
Tesekkurler
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen kgursu » Cmt Oca 10, 2009 13:12

hirbo06 yazdı:Kendi adima kafamin karisikligindan soz edemem, bilakis oldukca akilci yaklasmaktayim . Ne var ki; "Guzel cesitli fikir" adi altinda savundugunuz yazilardan ulke ve millet yararina bir anlam cikaramadigimi ifade ettim. Bahsedilen yazilarin ne "guzel" ne de "cesitli fikir" kapsamina girdigini dusunmuyorum. Askeri ve cumhuriyet'i yipratmaya yonelik bu tip yazilara cesitli sifatlar yuklemem mumkun ancak bu sizin onerdiginiz uzere ne "guzel" olur ne de acilim getiren yeni "cesitli fikir" kapsamina girer. Ilk mesajimda yonelttigim soruya cevap verilmek denenirse, ne demek istedigim daha iyi anlasilacaktir; "Ilgili yazilardan benim nacizane anlayisimla goremedigim ama paylasanin bizlere bildirmek, yaymak istedigi dusunceler nelerdir bilmek isterim?" "acaba bu paylasan arkadas benim goremedigim ne gibi yararli gorusu bu yazilarda gorebilmistir"
Tesekkurler

Sayın hirbo06, amacım fikirlerin güzelliğini görmekten ziyade bilinmesi, yani neye karşı çıkılacağının, ilerde karşımıza nelerin çıkarılacağının bilinmesi. Burada koyduğum yazarların her yazısına sempati duymuyorum, aksine bazen veya çoğunlukla bu yazılar arkaplan bilgisi içerdiği için seçimime dahil oluyorlar.
Durum bundan ibarettir...
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

Önceki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x