00boss yazdı:Komplo teorin güzel ama yalışlar war. İslam da evlenmek tavsiye edilir. yani herkes evlenmek zorunda denmez ucu açık bırakılmıştır. Evlilik normal bir insanı zina dan korumak için her zaman tavsiye olunur ama kişi de istek yoksa ve kendini zinadan koruyabileceğine inanıyosa ve yaptığı iş (asker olmak, denizci olmak) evlilik hayatına zarar vericekse kişi evlenmeye bilir. hıristiyan din adamlarında kesin yasak wardır ama bu demek değilki her evlenmeyen hıristiyan din adamı??
Hemen cevap vereyim sorularına: Tabii ki evlenmeyen bir insan illa ki papaz değildir. Başka sebeplerde olabilir

Hem ben de farz demedim zaten, sünnet dedim.
00boss yazdı:1) Fetullah Gülen ' in Hıristiyan olması mason olması vs. vs. bizi neden ilgilendiriyo??
Her koyun kendi bacağından asılır, bu yüzden fethullah hıristiyan da olsa başka bir şey de, onun karşılığını Allah verecektir. Bizi ilgilendiren tarafı onun Allah'la olan ilişkisi değildir, Müslüman Türkler'le olan ilişkisidir, bizleri kimlerin emirleri doğrultusunda yönlendirmeye çalıştığıdır.
00boss yazdı:2) Fetullah Gülen le ne alıp veremediğimiz war? Kendisi amerikada yaşıyo ara sıra türkiye ye videolar yolluyo onlarla da dalga geçiyoruz zaten?? bizim için problem olmasa gerek?
Az önce de açıklamıştım alıp veremediğimiz şeyi. Hem yolladığı videolar diye kestirip atamazsınız. Allah'la işaretleştiğini iddia ediyor bu adam. Var mıdır bizim dinimizde böyle işmarlar Allah'la!!! Buna dinini iyi bilmeyen cahil insanlarımız inanıyorsa, islamiyeti bu sanıyorsa, sen de bilen bir insan olarak susuyorsan; günahkârsın.
Bir de birşey dikkatimi çekti; neden üç keredir "var" kelimesini "war" olarak yazıyorsunuz??? Klavye sürçmesi mi, yoksa okuduğunuz yayınlardan etkilenmeniz mi? Türkçe'yi lütfen düzgün kullanınız.
00boss yazdı:3) Niye Fettan, Feto gibi lakaplar takarak konuşuyoruz?? Sizcede gereksiz ve biraz ayıp olmuyo mu??
Gereksiz olabilir ama ayıp olduğunu zannetmiyorum. Gerçek ismi acaba hakkaten fethullah gülen'midir? Yani gülen, Allah'ın fethi, ilginç, Hizbullah gibi, annesi babası bilerek mi vermiş bu ismi. Siz aydınlatın o zaman bu konuda bizleri.. Bahsettiğim kitapta bu konuda geçmekte.