gönderen Türk-Kan » Cum Şub 06, 2009 0:29
Fethullah Gülenin Yeşil Kart başvurusu için mahkemeye sunulan destek mektupları arasında
ilk sırada CIAden analiz ve prodüksüyon direktörü olarak emekli olan George Fidasın yazdığı mektup yer alıyor.
CIAnın Balkanlar uzmanı Fidas, Washington Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Bölümünde ders veriyor. Yunan asıllı olan Fidas, ayrıca Joint Military Intelligence Councilde görevli.
Referans mektubu yazanlardan eski CIA ajanı Graham Fuller, "RAND Corporation"da danışman. Mektup yazanlar arasında eski Başbakan Yıldırım Akbulut, AKP Kahramanmaraş Milletvekili, Meclis Milli Eğitim Komisyonu Başkanı ve eski Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam,
ABDnin eski Ankara büyükelçisi Morton Abramowitz de var. ABDnin çeşitli üniversitelerinden
teoloji profesörlerinin yanı sıra
evanjelik ve katolik papazlarla TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saraylı da Gülen için mektup yazmışlar.
http://www.guncelmeydan.com/forum/gulen ... highlight=father_tommy yazdı:Fettullah gulen suan da Turkiye de...2001 yilindan beri de defalarca girip cikmistir senin bundan haberin yok mu ?
father_tommy yazdı:Ezbere konusmak yerine somut olan seyler ortaya koyarsan ben degil ama eminimki aklinda birsuru soru isareti olan kisilere de yardimci olmus olursun.
El öpmeye gideydik.. Tam olarak nerede?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.