Hayatın tartışmak olmuş be Türkan.
Ben yazdıklarımı değiştirenin sen olduğunu yazmadım ki.Belli ki seninle benim aramdaki tartışmalardan dolayı durumdan vazife çıkarmış birisi.Her ortamda olur ya böyle tipler.Burada da var tabi.
Yazdığım hiçbir şeyi anlamamakta ısrar ediyorsun.Halen buraya kelime kelime bana cevaplar yazmışsın.Senin ve benim yazdıklarımı okuyan kişiler,hele bir de uzun süredir bu platformda senin ve benim yazdıklarımı takip eden kişiler her ikimizi de gayet net değerlendireceklerdir.
Ayrıca sen bana ahmak diyorsun tamam da hiç de ahmak olmadığımı anlayamayacak kadar ahmak mısın sen Allah aşkına?TÜRKSOLU isimli provokatör dergi(kurucularını tanıyorum,dergiyi kimlerin çıkardığını kastediyorum,bu sayfada birkaç kez üstü kapalı yazdım bu derginin son derece güvenilmez insanlar tarafından çıkarıldığını,demek ki artık üstü kapalı söylememem gerekiyor çünkü yanlış anlaşılıyor)de yazan METİN AYDOĞAN'mıdır benimle tartışırken İNÖNÜ'yü karalamak için alıntı yaptığın kişi?TÜRKSOLU'nun amacı bellidir.Milliyetçi-Ulusalcı kesimin bir araya gelmesini provoke etmek.İşte bunu da böyle adamlar aracılığıyla ortalığa yazı şeklinde bombalar atarak yapıyorlar.Birisi çıkıyor Kürtlerin tamamını hedefe koyan yazılar yazıyor.Bir diğeri çıkıyor CHP'ye saldırıyor.Öbürü çıkıyor İnönü'nün ne kadar kötü bir adam olduğunu yazıyor.
Bak canım kardeşim.Bu platformda amaç insanları bir araya getirmek ise,milliyetçi-ulusalcı-yurtsever insanları bir arada bir fikir etrafında toplamak ise tarzın yanlış,bu ekilde birlik beraberlik olmaz.He,dersen ki "kardeşim ben kendim gibi adamları bu platformda istiyorum.Ben nasıl İnönü'den nefret ediyorsam,buradaki insanlar da nefret etmeli.Ben nasıl CHP'den nefret ediyorsam,buradaki insanlar da nefret etmeli."O zaman başka.
Ben üç şey söylüyorum.
1.Her türlü siyasi-politik mesele bulunduğu dönem içerisinde değerlendirilmelidir.
Cumhuriyeti kurmak için ATATÜRK yola çıktığında yanındaki hemen herkes ya İngiliz,ya Amerikan mandası altına girmekten bahsediyorlardı.Bu ne İHANETtir,ne AHMAKLIKtır.Sadece ve sadece ATATÜRK'ün neden çok büyük bir insan olduğunu bizlere bir kez daha ispat eden bir kanıttır.
2.İsmet İnönü'nün hataları vardır ama asla ve asla senin yaptığın gibi bodoslamadan hakaret edilmeyi hak edemez.Onun adı ile İHANET kelimesini yanyana getirmeye hiçbir yurtseverin hakkı yoktur.
3.Kesinlikle CHP ve İNÖNÜ düşmanısın.
Bu kadar net yazdıklarım Türkan.Varsa bir cevabın bu 3 madde ile ilgili cümle cümle tartış.
Heee,memleketin durumunu görmen açısından aşağıya bir haberi yapıştırıyorum.Bu her zman söylediğim meseleleri,olayları,kişileri bulundukları dönem itibariyle değerlendirmek en doğrusudur şeklinde özetleyebileceğim düşünceme de yine uygun bir örnektir.
Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Avrasya Ekonomi Zirvesi'nin açılışının ardından bir gazetecinin, ''Sayın Başbakan'ın İsmet İnönü hakkında Hitler benzetmesi yapmasını nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusuna, "Ebediyete intikal etmiş, tarihe mal olmuş insanları rahat bırakmak gerektiğini" söyledi.
Süleyman Demirel, şöyle devam etti;
''Çünkü onların kendilerini savunabilme durumu yoktur. Eğer onların kendilerini savunması söz konusu olursa gene ülkeyi ikiye bölersiniz, lüzumsuz tartışmalara yol açarsınız.
Geçmişin icraatlarını, birtakım tasarruflarını eleştirebilirsiniz ama kişileri eleştirmenizi esefle ve üzüntüyle karşılıyorum. Kişilerin şahsına laf yöneltmenizi esefle karşılıyorum. Yapacak başka iş mi kalmadı? Bunu bizim halkımız kabul etmez. Kimin hangi sorununu çözüyor? Geçmiş insanları kötülemek hangi sorunu çözüyor? İcraatlarını eleştir, bir şey demiyorum. Kişiliklerine girmeyin, esefle karşılıyorum. Merhum İnönü'ye yöneltilmiş olan kişisel eleştirileri esefle karşılıyorum.''
Kaynak:
http://www.haber7.com/haber/20100505/De ... iyorum.php
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.