Panzehir yazdı:Sabahattin ÖNKİBAR yazdı:Adam sanki 30 bin kişinin ölümünden sorumlu bir müebbet mahkumu değil de ada sakinlerinin muhtarı. Ne derse oluyor. AKP iktidarı adamın bir dediğini iki etmiyor. Önce, ben yalnız kalamam bana teşrifatçı gerek dedi ve 9 kişiyi yanına aldırma kararını çıkarttı. Bunun için yeni yeni inşatlar yaptırttı. Çok geçmedi bu sefer gardiyanlarını şikayet etti ve heyhat onları da değiştirtti.. AKP’nin Ali Dibo hikayesiyle popüler olan Adalet Bakanı Sadullah Bey Öcalan’ın talebini geri çevirmeyerek özel harekatçı polis kökenli olan gardiyanlarını görevinden alarak sivil gardiyanlar gönderdi. Görüyorsunuz adam adeta eller üstünde. Her hafta canlı yayın yetmiyormuş gibi bir de böyle şeyler gündeme geldi... AKP adım adım Öcalan’ı Mandela olmaya hazırlıyor haberiniz olsun!!
Sayın Sabahattin Önkibar'ın sözleri çok doğru.
AB istiyor diye idam cezasını kaldırdık,yakında AB ve ABD'nin baskısıyla Alaca Karanlık Partisi bu soysuzu (Tayyip'in sayın Öcalan'ı) af da eder,meclise girmesinin önünü de açar.
Yitirdiğimiz büyük aydın,büyük insan Demirtaş Ceyhun idam cezasının kaldırılmasına karşı çıkmış,nedenlerini de açıklamıştı (Ulusal Kanal - Edebiyat Söyleşileri Programı). Bence de bir ülkede demokrasi tüm kurumlarıyla işlemediği sürece ve halkın aydınlanması,kültür düzeyi,eğitimi ve ekonomisi üst üst düzeye çıkmadığı sürece idam cezasının kaldırılması saçmalık. Daha asılacak pek çok adam var (Emperyalizme uşaklık eden,saf kan vatan hainleri).Haklı gerekçelerle asın bakalım,neden astığınızı da halkınıza unutturmamak için okul kitaplarında okutun çocuklarınıza.O zaman görelim bakalım halk onu kahraman yapıyor mu?