mustafat yazdı:Din konusunda sizinle ayni düsünmüyor, hosunuza gitmeyen bir iki laf ediyor diye demek ki din düsmani oluyorum.
Sizin din konusundaki düsünceleriniz umrumuzda degil. Hesabini bize vermeyeceksiniz. Lâkin, bu forumda nerede ise tek tartistiginiz konu din mevzusudur (tartisilan konu ile alakasi olsun olmasin).
Yukaridaki sözümü tekrarlayacagim: Eger kendiniz gibi düsünmeyen herkese siddet ve baski uygulamaya meyilliyseniz siyasi islamcilardan ve tarikatçilerden -ki esas Atatürk düsmanlaridir- bir farkiniz yok demektir.
Sizin gibi bir "Atatürkcü" yerine siyasal islamci ile tartismayi yeglerim. En azindan safi bellidir.
Söyleyin bakalim, siz neyin taraftarisiniz?
Kusura bakmayin ama, kör müsünüz?
Farkli fikirlere bu tahammülsüzlügünüz ve siddet meyliniz nereden geliyor? Siz Türkes milliyetçileri misiniz? Yoksa sert Türk-Islamcilar misiniz?
Yok yahu, biz aslinda El Kaide'nin Türkiye baglantisiyiz. Tüh, sizin yüzünüzden desifre olduk.
Bu site tam olarak neyin tarafi, lütfen bir açiklayin da ben de eger yanlis yerdeysem bileyim.
Sorumu genisletiyorum: Kusura bakmayin ama kör bir papagan misiniz?
Beni bosuna iki yüzlülükle, art niyetle falan damgalamaya ugrasmayin. Bütün mesajlarimda gayet açik ve net ne düsünüyorsam onu yaziyorum. Sorun da zaten bundan kaynaklaniyor, dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali.
Dogru, bütün mesajlariniz ortada. Tek mevzunuz din, Kuran, Hz. Muhammed'in esleri, Atatürk'ün kadinlari vs. Cinsel sorunlariniz varsa bunu Hz. Muhammed'e yüklemeyin, bir uzmana danisin derim.