Karl Marx film oluyor

Kültür ve Sanat Etkinlikleri hakkında herşey bu bölümde

İletigönderen Hasta » Pzt Haz 04, 2007 8:13

Marx,Lenin,Engels ve hepsinin fikir babaları olan,Hegel'in karalanmalarının haricinde,teorilerine;iktisadi,tarihi ve felsefi fikirlerine dair en ufak bir eleştiri,aksini ispatlama ve demogoji dışı,bilimsel yaklaşımlarla analizlerine rastlayamadığımı açıkça ifade etmek zorundayım.Dialektik,sınıflar teorisi,tarihsel dönemler,eşitsiz gelişme yasası vs. hakkında yorum yapmadan,(Haaa,bir de Freud var suçlanan ki;onun hakkında da,rüya kuramı,çocuğun gelişim dönemleri,bilinçaltı,süperego kavramları,nevroz tedavileri,psikoanaliz kuramı ve uygulamaları hakkında bilimsel eleştiriler beklerim...),bu isimler eleştirilmiş olmuyor ne yazık ki,bu nedenle Berco'ya çok konuda katıldığımı ifade etmekle yetiniyorum ve daha sağlam teorik analizler bekliyorum...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Gilda » Pzt Haz 04, 2007 9:51

Ben tarihsel kisiliklerin insafcizca elestirilmelerine karsiyim.Karl Marx dogmamis olsaydi tarih yeni bir kimligi yaracatacakti.Kimsenin mükemmel olmasi beklenemez.

Ayni sekilde bu insafsizca elestirileri Önderimiz Atatürk konusunda da yasiyoruz, hayir kimseyi bir tutmuyorum olaylar farkli konular degisik olabilir.Ama genel tema ayni, su olmamis olsaydi bu olmamis olsaydi.

Ne yazik ki tarih ; olmamis olsaydilar yada keskelerle yazilmiyor.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen yakup_cemil » Pzr Haz 24, 2007 4:40

yahu siz burda neyi tartışıyorsunuz anLamadım !!!

Berco, kardeş derin devLet & siyaset böLümüne bak

komunizm nedir adLı bir başLık var !!!

orada bu adamın düşünceLerinin dünyaya ve insanLığa

ne kadar zarar verdiği yazıyor !!
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

Önceki

Şu dizine dön: Kültür & Sanat Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x