Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

İletigönderen yalinozturk » Pzr Oca 18, 2009 19:23

Tesekkurler.
Kullanıcı küçük betizi
yalinozturk
Üye
Üye

İletiler: 5

Serdar Akinan'ın hakan yavuzun konuk olduğu anlamak için

İletigönderen erdurmaz » Pzt Oca 19, 2009 10:06

Merhaba
Serdar Akinan'ın hakan yavuzun konuk olduğu anlamak için programı hafta sonu tekrarlanmış.Acaba kayıt eden varmı, yine kaçırdım. Önemli tespitler var. Kayıdı elinde olanın paylaşmasını rica ederim.
Kullanıcı küçük betizi
erdurmaz
Üye
Üye

İletiler: 2

Re: Serdar Akinan'ın hakan yavuzun konuk olduğu anlamak için

İletigönderen orhunefe » Pzt Oca 19, 2009 12:57

erdurmaz yazdı:Merhaba
Serdar Akinan'ın hakan yavuzun konuk olduğu anlamak için programı hafta sonu tekrarlanmış.Acaba kayıt eden varmı, yine kaçırdım. Önemli tespitler var. Kayıdı elinde olanın paylaşmasını rica ederim.

Evet çok önemli bir programdı. Ben tekrarını izledim. Serdar Akinan'a kızmıştım niye çıkarıyor bu fetullahçıyı diye ama baktımki 2. bir Nurettin Veren vakası gibiydi. Keşke Skytürk tekrar yayınlasa.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

www.naomiklein.org/video-audio/iraq-neoliberal-project-part-

İletigönderen beycan » Pzt Oca 19, 2009 13:45

Naomi Klein Irak`ta gercekte yasanilanlari anlatiyor. Mutlaka izlenilmeli. Umarim cevirisi yapilabilir.

http://www.naomiklein.org/video-audio/i ... t-part-1-8
Kullanıcı küçük betizi
beycan
Üye
Üye

İletiler: 4

THE CORPORATION [1/23]

İletigönderen beycan » Pzt Oca 19, 2009 13:57

http://www.youtube.com/watch?v=Pin8fbdGV9Y

Bu belgeselde globel ekonominin gercek yuzunu gorebiliriz. Konu 23 baslik altinda elealinmis. Turkiye`de uzerinde calisildigini zannetmiyorum. Tum film youtube de bulunuyor. Eger ceviri yapilabilirse buyuk hizmet olacaktir. Ingilizcesi olan arkadaslari goreve cagiriyorum. Lutfen bu film i gundeme getiriniz. Umarim calisma yapilir.
Kullanıcı küçük betizi
beycan
Üye
Üye

İletiler: 4

Re: www.naomiklein.org/video-audio/iraq-neoliberal-project-p

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Oca 19, 2009 14:35

beycan yazdı:Naomi Klein Irak`ta gercekte yasanilanlari anlatiyor. Mutlaka izlenilmeli. Umarim cevirisi yapilabilir.

http://www.naomiklein.org/video-audio/i ... t-part-1-8

Irak'ta yasananlar ile ilgili oldukca faydali bir belgesel: :arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/ifsaat-irak-savasi-hakkinda-tum-gercekler-vt17786.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Sahlarin Labirenti

İletigönderen ozgurcelik » Sal Oca 20, 2009 2:52

TRT'de de yayinlanan 12 Bölümden olusan "Sahlarin Labirenti" sunabilen bir arkadasimiz var mi?
Kullanıcı küçük betizi
ozgurcelik
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen Türk-Kan » Sal Oca 20, 2009 11:51

TRT, Tayyip Radyo Televizyon kurumu olmaktan cikip, milletin, devletin yayin organi olmadigi sürece hicbir paylasim yapilmayacaktir!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ ve Prof. Dr. Özcan YENİÇERİ

İletigönderen ozgurcelik » Çrş Oca 21, 2009 12:15

21.Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özcan YENİÇERİ, 25 Ocak Pazar gününden itibaren, Avrasya TV’de (ART) her Pazar 17.15-18.25 saatleri arasında yayınlanacak olan “Aklın Yolu” adlı programda değerlendirmelerde bulunacaklar.
Kullanıcı küçük betizi
ozgurcelik
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen kIbIL » Çrş Oca 21, 2009 23:44

Merhaba ben Murat Bardakci'nn Tarihin Arka Odasi isimli programinin en son yayini Enver Pasa ile ilgili olani da dahil olmak üzere eski yeni yayinlarini ayri bir baslik altinda yayinlayabilir misiniz ?

Ilginiz icin simdiden cok tesekkür ediyorum... 8)
Kullanıcı küçük betizi
kIbIL
Üye
Üye

İletiler: 19

Aklın Yolu

İletigönderen Turkmen » Prş Oca 22, 2009 8:42

Merhaba,

25.Ocak.2009 Pazar gününden itibaren her pazar ART Televizyonunda 17.15-18.25 arasında yayinlanacak "Aklın Yolu" programinin

ve

22.Ocak.2009 Persembe saat 23.30'da Kanal D�de yayınlanacak Kirmancca TV yayini konulu 32. Gün programinin kaydedilmesini rica etmek istiyorum.

Emeginize saglik
Kullanıcı küçük betizi
Turkmen
Üye
Üye

İletiler: 2

Politika Duragi

İletigönderen xwxwx » Cmt Oca 24, 2009 14:18

ilk Kanal D ve Sonra da Kanaltürk de Yayinlanan Tuncay Özkan'in Cüneyt Arcayürek'le Birlikte Sundugu "Politika Duragi"
Adli Programin Bölümlerini "Sona Eren TV Gösterimleri"nde Yayinlarsaniz Çok Mutlu Olacagim. Simdiden Tesekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
xwxwx
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Oca 24, 2009 14:34

xwxwx, elimizde mevcut degildir.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen maydonos » Cmt Oca 24, 2009 17:35

kilinc pasanin ugur dundarla yaptigi roportaji rica edebilir miyim?simdiden tesekkurler..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen talat pasa 1 » Pzr Oca 25, 2009 0:38

Sol Ergenekonu Tartisiyor-
Ulusal Kanal
Bugün ilk olarak yayinlandi mutlaka tekrari yayinlanir.
Kafasinda ergenekonla ilgili sorusu olanlar izleye bilir.
Önce Vatan
Kullanıcı küçük betizi
talat pasa 1
Üye
Üye

İletiler: 340

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x