Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Re: Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

İletigönderen Balasagun » Sal Eki 06, 2009 15:41

Bu programın kaydı mümkün müdür? Teşekkürlerimle...

---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: İsmet GÖRGÜLÜ
Tarih: 05 Ekim 2009 10:07
Konu: Fw: TV Programı Duyurusu
Kime: İsmet GÖRGÜLÜ

Kanal B , salı günleri saat 2100' de, şehitlikleri konu eden "VATAN İÇİN" belgeseli yayımlamaktadır.

6 Ekim Salı günü ve sonraki 2 bölümünde " İç Güvenlik Şehitlikleri " işlenecektir.

Uyuşturucu ve uyutucu programların panzehiri bir belgeseldir.

Duyurulması ve iletilmesi yararlı olacaktır.

Saygılarımla...
Program Danışmanı
İsmet Görgülü
5 Ekim 2009
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

İletigönderen Hayyan » Sal Eki 06, 2009 15:58

Değerli forum üyeleri ve yöneticileri omuzlarımız da hepimizin çok fazla yük var,Allah razı olsun sizlerden ki bizlere burda bir çok programı takip edip,güncelin nabzını daima yoklama fırsatı veriyorsunuz.Ama omuzlarınızdaki yükü hafifletmek için kendi adıma konuşayım elimden ne gelirse yaparım.İzlence nasıl kaydedilir eğer bana öğretirseniz ve hangi programları izlenceye almamı isterseniz elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez!..
V For Vendetta
Kullanıcı küçük betizi
Hayyan
Üye
Üye

İletiler: 99

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eki 06, 2009 22:48

Hayyan, öncelikle teklifiniz icin cok tesekkür ederiz. Aslinda bu konu ile ilgili bir baslik acmistik, lâkin su ana kadar kalici bir cözüm bulamadik :) televizyon-dan-kayit-yapacak-uye-araniyor-t13310.html

Kayit yapabilecek gerekli teknik donanima sahip misiniz (örn. TV Karti veya uydu kayit cihazi vs..)?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Hayyan » Sal Eki 06, 2009 23:01

Türk-Kan yazdı:Hayyan, öncelikle teklifiniz icin cok tesekkür ederiz. Aslinda bu konu ile ilgili bir baslik acmistik, lâkin su ana kadar kalici bir cözüm bulamadik :) televizyon-dan-kayit-yapacak-uye-araniyor-t13310.html

Kayit yapabilecek gerekli teknik donanima sahip misiniz (örn. TV Karti veya uydu kayit cihazi vs..)?

Tv kartım var fakat bir ara formattan sonra dahada kurulumunu yapamadım.Önceleri normal anten kullanıyorduk ordan bilgisayara bir bağlantı çekiyorduk şimdi uyduya geçtik o nasıl halledilir bilmiyorum.Uydu kayıt cihazım da yok maalesef.Çok pahalı şeyler mi bunlar? Ben bu aralar işsizim de vaktimin çoğunu burda geçiriyorum,kayıt bölümüne bir faydam dokunanamazsa eğer yapabileceğim ne varsa söyleyin inanın bunu bütün samimiyetimle söylüyorum,çorbada tuzum olsun çok isterim sadece çorbadan nasiplenmek değil.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez!..
V For Vendetta
Kullanıcı küçük betizi
Hayyan
Üye
Üye

İletiler: 99

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eki 06, 2009 23:04

Hayyan yazdı:Tv kartım var fakat bir ara formattan sonra dahada kurulumunu yapamadım.Önceleri normal anten kullanıyorduk ordan bilgisayara bir bağlantı çekiyorduk şimdi uyduya geçtik o nasıl halledilir bilmiyorum.

Bu konuyu Ram arkadasimizdan özel mesaj yolu ile ögrenebilirsiniz. Benim hicbir fikrim yok zira. :) Tekrar tesekkür ederiz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen arazi » Pzt Eki 12, 2009 21:25

arkadaşlar selim somçağ görüntüleri varmı elinizde?

niye çıkmıyo acaba tv lere artık..
Kullanıcı küçük betizi
arazi
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen orhunefe » Prş Eki 15, 2009 13:10

İnternette Tarak Gazetesi, Humeynici Kız gibi kendi yaptığı videolarla ünlenen Efe Aydal dostumuz 16 Ekim Cuma akşamı 23:00'te Ulusal Kanal Haber Masası programına katılacakmış. Kayıt edilebilirse seviniriz. :)

Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen kurtulus.30 » Prş Eki 22, 2009 15:22

cnn türk de oynıyan programı şimdi ceksenize şimdi oynuyor
Kullanıcı küçük betizi
kurtulus.30
Üye
Üye

İletiler: 27

İletigönderen orhunefe » Cum Eki 23, 2009 22:52

Yalçın Küçük, 25 Ekim pazar günü saat 11:15 'te Ulusal Kanal'da olacakmış.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen gizemli » Cum Eki 23, 2009 23:12

hulkı cevızoglunun 19.10.09 pazartesı cevızkabugu programını koyabılırsenız süper olur.
Kullanıcı küçük betizi
gizemli
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen Başkomutan » Cmt Eki 24, 2009 1:44

Türkkan kardeşim bu eklemeleri kim yapıyor bilmiyorum ama bugün kanal b televizyonunda yayınlanan Bekleme Odası programı müthişti...Tabi ki Sinan Meydan farkı..

Sinan Meydan'ın son kitabı harika
Okuyun.... :turkiye:
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eki 24, 2009 1:47

orhunefe, kayit listemizde.

Başkomutan, kayit edildi :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen maydonos » Pzr Eki 25, 2009 18:56

Degerli Site Yoneticileri,

1-Su anda acilis sayfasinda sehit ailelerine iliskin izlencenin milli bir hukumet ya da geregi yapilmadan kaldirilmamasini rica ediyorum.

2-Simdiden Cumhuriyet Bayrami kutlamalarina baslasak iyi olur dusuncesindeyim.

Konu ile ilgili Atamizin konusmalari ve marslar koyalim iyi olur diye dusunuyorum.

Herkese kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen TurkGladio » Pzr Eki 25, 2009 23:20

Başbuğ'un sanırım Nefes filmini izledikten sonra sesli olarak tvlerde gösterilen video kaydı var mı?

http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=93607&cid=11
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletiler: 168

İletigönderen bezgin » Sal Eki 27, 2009 18:26

Mustafa Culcu Neler Oluyor'da acilimin cigerini söküyor. Tesekkürler.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x