'Kur'an-ı Kerim, İsrail'i tanımayı yasaklıyor'

Genel & Güncel Konular

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 22, 2007 16:29

MedceziR, kaçamak cevapları hiç sevmem... :twisted:

Zaman gazetesi ve Samanyolu TV'de bunları gördün mü ? ... demiştim...

sen sadece Samanyolu TV izlemediğini ve bunların orda görülmediğini bildiğini yazmışsın...

tekrar soruyorum , bu konularla ilgili Zaman gazetesinde bir haber , bir görüntü , bir eleştiri , bir yazı gördün mü :?:

kısa ve net bir cevap istiyorum Mümkünse ;)
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen MedceziR » Pzr Nis 22, 2007 16:35

O zaman kısa ve net cevap veriyim:

Zaman gazatesinde savaşla ilgili ve ABD'yle ilgili haberler gördüm. STV'de izlemediğim için görmedim. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 22, 2007 16:41

Anladım kardes , tşk. :wink: :!:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İsrail: Türkiye ile ilişkimiz stratejik!

İletigönderen Ram » Pzr Nis 22, 2007 16:44

Türk-Kan, mirim. :artis:

İşin dini boyutu aşikâr, bir de diğer boyutu var. Devletler arasındaki hiç bir kanunda, İsrail'i tanınamazdı. Lâkin, ya kanunlar değiştirildi, ya da delindi.

Yahudileri oraya yerleştiren ve çoğalmalarını sağlayan BM.
Çoğalan Yahudilerin, Filistinli insanları katletmesine yardımcı olan BM.
Filistinli insanları göçe zorlayan, böylece çoğunluğun Yahudilere geçmesini sağlayan, yine BM.
Resmi olarak, sınırlarının belli olmamasını sağlayarak, dünyada bir ilki gerçekleştirerek İsrail'in ekmeğine yağ süren, yine BM...

BM daimi beş üyesi.

İngiltere
Fransa
A.B.D.
Rusya
Çin
||
Silâh kaçakçılığı
Savaş
İdeolojik kazanım
İsrail: Türkiye ile ilişkimiz stratejik!

İsrail Altyapı Bakanı Ben Eliezer, "Türk hükümeti bizi olumlu anlamda, fazlasıyla şaşırttı. Onları çok cesur buluyoruz" derken, Dışişleri Bakanı Livni de, "Demokratik değerini koruması açısından Türkiye model" diye konuştu

YASEMİN ÇONGAR / NEDİM ŞENER - Kudüs

İsrail hükümeti, iki ayrı bakanı aracılığıyla Ankara'ya sıcak mesajlar verdi. İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, "İsrail ile Türkiye arasındaki ilişkiler stratejik nitelik taşıyor. Türkiye, demokratik değerini koruması açısından bir model oluşturuyor. İsrail'in AB'de oyu yok, ama Türkiye bunu istediği sürece, biz de Türkiye'yi AB'de görmek isteriz" dedi.

İsrail Altyapı Bakanı (ve eski savunma bakanı) Binyamin Ben Eliezer ise AKP hükümetinden övgüyle söz ederek, "İşbaşındaki hükümet, politikalarıyla bizi ziyadesiyle şaşırttı. Olumlu anlamda şaşırttı. Bu hükümeti çok cesur buluyoruz... Başbakan Erdoğan'a büyük saygım var" diye konuştu. Livni ve Ben Eliezer, bir grup Türk gazetecisini Kudüs'te ayrı ayrı kabul ederek soruları yanıtladılar.

Liderlik gerek

Livni, Türkiye'de anti-Semitizm (Yahudi düşmanlığı) olduğuna ilişkin bir soruyu yanıtlarken, "Anti-semitizm, bir toplumun değerleriyle ilgilidir. İsrail ve Yahudi halkı, tabii ki, anti-Semitizm'le sonsuza dek mücadele etme gereğini biliyor. Ama biz, burada liderlere de bir rol düştüğüne inanıyoruz. Bunun (anti-Semitizmin) kabul edilemez olduğunu, toplumun değerlerine aykırı olduğunu söylemeleri gerekir" dedi. Livni, bu gereği sadece Türkiye'yi düşünerek değil, Batı Avrupa dahil bütün ülkeler için vurguladığını belirtti.

Irak bölünmeyecek

Türkiye'de bazı kesimlerin, İsrail'in bölgede bağımsız Kürt devletinden yana olduğuna inandığının hatırlatılması üzerine, "Irak'ı tek bir ünite sayıyoruz" diyen Livni, bu inancın "gerçeklere dayanmadığını" söyledi. Altyapı Bakanı Ben Eliezer de, "Irak birleşik kalacak. Bölüneceğini öngörmüyoruz. Kürtler, Şiiler ve Sünniler birlikte yaşamayı öğrenmek zorundalar" dedi.

İsrail ile petrol ve gaz projeleri gündemde

İsrail Altyapı Bakanı Ben Eliezer, Bakü-Tiflis-Ceyhan enerji hattının, Akdeniz'den geçecek bir hatla İsrail'e bağlanmasına ilişkin projeyi görüşmek üzere 1 Mayıs'ta Türkiye'ye gelecek. Proje, Bakü-Tiflis-Ceyhan hattından gelecek petrolün denizaltından İsrail'in Aşkelon Limanı'na taşınması, buradan da Kızıldeniz'deki Eylat Limanı'na pompalanarak başta Hindistan olmak üzere Asya piyasasına gönderilmesini içeriyor.
Ben Eliezer, gerek bu planın gerekse Rus doğalgazının Samsun-Ceyhan hattı üzerinden Aşkelon'a kadar taşınmasına ilişkin ikinci bir projenin, "Ceyhan'ın merkezde olacağı uluslararası enerji ağına İsrail'i de katacağını" belirtti ve "Bu gerçekleşirse, Türkiye ile İsrail birbirlerine çok daha fazla bağlanacak" dedi.
Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 22, 2007 17:38

İsrail Altyapı Bakanı (ve eski savunma bakanı) Binyamin Ben Eliezer ise AKP hükümetinden övgüyle söz ederek, "İşbaşındaki hükümet, politikalarıyla bizi ziyadesiyle şaşırttı. Olumlu anlamda şaşırttı. Bu hükümeti çok cesur buluyoruz... Başbakan Erdoğan'a büyük saygım var"

bunlar üstün cesaret ödülünü de vermislerdi "Sayin" Erdogan'a degil mi mirim?... :artis:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Pzr Nis 22, 2007 18:18

Türk-Kan, valla mirim, ben de bir petka madalyası takacağım Tayyib'e, ama şu an müsait değilim. :) Petka derken, cesaret yani. :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen logical » Pzr Nis 22, 2007 18:24

Efsane_38 yazdı:(maide-51)

Ey inananlar! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyiniz. Lakin onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden her kim onları dost edinirse o onlardandır...
Resim
Kullanıcı küçük betizi
logical
Üye
Üye

İletiler: 204
Konum: Dünyadan Mekan:67 Vatan:55 Görev:Tehlike Takım:Besiktash ;) Age:18 Sex: Y Location:PBoard.net/org

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x