'Kur'an-ı Kerim, İsrail'i tanımayı yasaklıyor'

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 22, 2007 4:10

Filistin'de Hamas hükümetinin eski Dışişleri Bakanı Mahmud Zahar, İsrail'i tanımanın Kur'an-ı Kerim ile çeliştiğini söyledi. Hamas'a yakın bir internet sitesine yaptığı açıklamada eski Dışişleri Bakanı, Hamas'ın Filistin'in tüm topraklarının Müslüman toprağı olduğu ilkesine hâlâ bağlı olduğunu dile getirdi. Öte yandan Filistin'in Hamaslı Başbakanı İsmail Haniye, bir hafta kadar önce hükümet tarafından da onaylanan yeni güvenlik planının Filistinli silahlı grupların direnişini etkilemeyeceğini söyledi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen MedceziR » Pzr Nis 22, 2007 12:18

Kimse kusura bakmasın ama adamlar doğru söylemiş. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 22, 2007 13:18

Yeni mi anlamışlar :evil:

Kökten Dinci ''Ceyar'' gerçek bir dindar olsaydı (Kur'an-ı Kerim'e inanan) şu pozu verirmiydi :

Resim

BOP(BİP) Hikayesi cabası...

haber için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen yattara » Pzr Nis 22, 2007 13:31

haber ıcn sagol aa bıraz gec oldu
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye

İletiler: 273

İletigönderen reisbey » Pzr Nis 22, 2007 13:33

haber için saol
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 22, 2007 15:00

Mahmut Zahar sacmalamis.

Hahamlarla yatip kalkan Feto'ya sorsun, Israil ile tarihimizin en fazla ticaret anlasmasini imzalayan Erbakan hocaya sorsun, talebesi, ayni zamanda Büyük Israil Projesine Es-Baskanlik yapan Tayyip'e sorsun :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 22, 2007 15:12

(maide-51)

Ey inananlar! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyiniz. Lakin onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden her kim onları dost edinirse o onlardandır...
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen MedceziR » Pzr Nis 22, 2007 15:20

Türk-Kan yazdı:Mahmut Zahar sacmalamis.

Hahamlarla yatip kalkan Feto'ya sorsun, Israil ile tarihimizin en fazla ticaret anlasmasini imzalayan Erbakan hocaya sorsun, talebesi, ayni zamanda Büyük Israil Projesine Es-Baskanlik yapan Tayyip'e sorsun :twisted:

Niye saçmalamış, ben anlayamadım

Ayrıca F. Gülen'i tanıdığını da zannetmiyorum
. . .[/color]
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 22, 2007 15:26

MedceziR, yanlis zannediyorsun. nedenini Asrin Harikasi anlatiyor:

Efsane_38, dinle burayi, ne yapacaksin Kuran'i Kerim'i, bak Hazret ne buyurmus:

“Müslümanlık – Hristiyanlık ittifakını bozmaya çalışanlara karşı üç zümre; Nurcular, Hristiyan ruhaniler ve misyonerler uyanık olmalıdır.” (Emirdağ Lahikası I, s. 1712, Tarihçe–i Hayat, s.434’den nakleden Prof. Dr. Yumni Sezen, Dinlerarası Diyalog İhaneti, Kelam Yayınları)

“Misyonerler ve Hristiyan ruhanileri, hem nurcular çok dikkat etmeleri elzemdir. Çünkü herhalde şimal cereyanı, İslam ve İsevi dininin hücumuna karşı kendini müdafaa etme fikriyle İslam ve misyonerlerin ittifakını bozmaya çalışacak.” (Lem’alar,111,141)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen MedceziR » Pzr Nis 22, 2007 15:30

Türk-Kan, kimsenin ne dediği beni ilgilendirmez ben Kuran-ı Kerim'e bakarım. . .
Resim

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 22, 2007 15:31

MedceziR, alnindan öpüyorum kardesim :wink:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 22, 2007 15:32

Türk-Kan, apaçık Allah'a Şirk koşmaktır bu... :evil:

bu millet neden bu kadar aptaldır anlamıyorum... Şu zaman gazetesini o kadar çok okuyan var ki...

hiç kimse de bunların asıl niyetini bilmiyorlar... :evil:

ama arasıra güzellik yapıyorum Zamana :twisted:

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen MedceziR » Pzr Nis 22, 2007 15:39

Efsane_38, şimdi beni de o zihniyetle suçlayacan ama olsun bak ne diyecem.

Ben de zaman gazetesi okuyorum ama onların zihniyetinden olduğum için değil ya da F. Gülen'e bi sempatim olduğu için değil, Türkiye'deki en iyi gazete bence zaman.

Diğer gazeteler gibi kıytırık şeyler yok, haberleri de güzel.

Türk-Kan, bende ellerinden öpüyorum abla. . .
Resim

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 22, 2007 16:01

MedceziR, est. suçlama değil sadece bir soru soracam...

Zaman gazetesi okuduğunu söylüyorsun, muhtemelen STV de seyrediyorsundur ...

Peki Amerika'nın Irak'ı işgaline , orda yapılan katliamlara , Kürt peşmergelerin Amerikan askerleriyle beraber Türkmenleri Katlettiğine , Irak halkının sürgün ve katliamına , Amerikan askerlerinin ''Camilerde'' düzenlediği partilerin görüntülerine dair ; kısacası ABD yi ''Eleştiren ve Lanetleyen'' bir haber , yazı , görüntü gördün mü :?:

daha doğrusu hükümeti ve ABD yi övmekten başka neye hizmet ediyor Zaman-Saman :?:

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen MedceziR » Pzr Nis 22, 2007 16:18

Efsane_38, maalesef STV syretmiyorum hatta hiç bakmam bile.

Ama dediğin gibi Amerika'nın Irak'ı işgaline , orda yapılan katliamlara , Kürt peşmergelerin Amerikan askerleriyle beraber Türkmenleri Katlettiğine , Irak halkının sürgün ve katliamına , Amerikan askerlerinin ''Camilerde'' düzenlediği partilerin görüntülerine dair STV'de bunların pek geçmediğini bende duydum.

Dediğim gibi Zaman'ın gazeteciliğini beğeniyorum, ama STV izlemiyorum. . .
Resim

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk