Le Monde ve Stern'de çıkan yazı

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Ram » Cmt Mar 29, 2008 13:25

Çetin Taş, Telli Bağ, Efes Güneşi, Horoz Karası, özetle köpek öldüren şaraplarından içmeyen, Türkiye hakkında pek bir kelâm etmesin. :alkolik: Gol atmak, ya da atmamak, işte bütün mesele budur. :sigara:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen gokdeniz » Cmt Mar 29, 2008 14:01

Ram yazdı:Çetin Taş, Telli Bağ, Efes Güneşi, Horoz Karası, özetle köpek öldüren şaraplarından içmeyen, Türkiye hakkında pek bir kelâm etmesin. :alkolik: Gol atmak, ya da atmamak, işte bütün mesele budur. :sigara:

yok arkadaslar , ram degil bu
YURUYEN TEKEL REKLAMI:)))

* ram takiliyorum , sakin kizma
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Mar 29, 2008 17:40

gokdeniz yazdı:
Ram yazdı:Çetin Taş, Telli Bağ, Efes Güneşi, Horoz Karası, özetle köpek öldüren şaraplarından içmeyen, Türkiye hakkında pek bir kelâm etmesin. :alkolik: Gol atmak, ya da atmamak, işte bütün mesele budur. :sigara:

RAM kardeşim,bu dediğin şaraplardan tatmışlığım var ve hatta Buzbağ,Korvus'ta tatmak icap eder :artis:
gokdeniz,RAM sana hala gerçek işini yani TEKEL GENEL MÜDÜRÜ olduğunu söylemedi mi????? :honk:
İnannnnmıyorummmm :islik:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen gokdeniz » Cmt Mar 29, 2008 18:12

Çetin Taş yazdı:
gokdeniz yazdı:

RAM kardeşim,bu dediğin şaraplardan tatmışlığım var ve hatta Buzbağ,Korvus'ta tatmak icap eder :artis:
gokdeniz,RAM sana hala gerçek işini yani TEKEL GENEL MÜDÜRÜ olduğunu söylemedi mi????? :honk:
İnannnnmıyorummmm :islik:

bir islik ta benden fiyouuu , fiyouuuu

:dans2:
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk