Arkadaşlar, Filistin'e yardım projesini, güzel ve insanları kandırmak için yararlı bir komplo olarak değerlendiriyorum.
İsrail'e verilen bir kozdan başka bir şey değil ama orada masum insanların da olduğunu hatırlatırım.
Sizce 9 gemi olacağına 1-2 uçak yetmez miydi? Bu proje için fiyatlarda bir güzellik yaparlardı heralde; bence o daha mantıklı diye düşünüyorum.
Emin olun bu çatışmalardan emperyalist devletler çok fayda gödü; bu, anayasa oyu için tasarlanmış masum görünümlü kötü ama yararlı bir projedir. Ama Tayyip'e iyi propaganda konusu çıktı; yaptığı anayasaya evet dedirtmek için Filistin'den bahsediyor, İsrail'i topa tutuyor. Ama sizce bütün bunlar bir tesadüf mü? Yoksa her şey bir projenin ürünü mü?
29 Mart seçimleri öncesi Davos, 12 Eylül'deki yeni anayasa oylaması öncesi gemilere saldırı ve bunları kullanan Tayyip... Evet ben üzerime düşeni yaptım, düşünme sırası sizde.
[mod="UYARI"]Türkçe Yazım Kuralları geçerlidir. İletiniz bir kezliğine düzeltilmiştir. Lütfen Türkçeyi kurallarına uygun kullanınız.
Özgün ileti aşağıdadır:[/mod]