Masum Görünümlü Yaralı Yardım

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Masum Görünümlü Yaralı Yardım

İletigönderen alkanosman » Cum Haz 04, 2010 20:20

Arkadaşlar, Filistin'e yardım projesini, güzel ve insanları kandırmak için yararlı bir komplo olarak değerlendiriyorum.

İsrail'e verilen bir kozdan başka bir şey değil ama orada masum insanların da olduğunu hatırlatırım.

Sizce 9 gemi olacağına 1-2 uçak yetmez miydi? Bu proje için fiyatlarda bir güzellik yaparlardı heralde; bence o daha mantıklı diye düşünüyorum.

Emin olun bu çatışmalardan emperyalist devletler çok fayda gödü; bu, anayasa oyu için tasarlanmış masum görünümlü kötü ama yararlı bir projedir. Ama Tayyip'e iyi propaganda konusu çıktı; yaptığı anayasaya evet dedirtmek için Filistin'den bahsediyor, İsrail'i topa tutuyor. Ama sizce bütün bunlar bir tesadüf mü? Yoksa her şey bir projenin ürünü mü?

29 Mart seçimleri öncesi Davos, 12 Eylül'deki yeni anayasa oylaması öncesi gemilere saldırı ve bunları kullanan Tayyip... Evet ben üzerime düşeni yaptım, düşünme sırası sizde.

[mod="UYARI"]Türkçe Yazım Kuralları geçerlidir. İletiniz bir kezliğine düzeltilmiştir. Lütfen Türkçeyi kurallarına uygun kullanınız.

Özgün ileti aşağıdadır:
[/mod]

Arkadaşlar filistine yardım projesi güzel ve insanları kandırmak için yararlı bir komplo olarak değerlendiriyorum
israli le verilen bir kozdan başka bir şey değil ama orada masum insanlarında olduğunu hatırlırım
sizce 9 gemi olacağına 1-2 uçak yetmezmiydi bu proje için fiyatlarda bi güzellik yaparlardı heralde bence o daha mantıklı diye düşünüyorum.
emin olun bu çatışmalardan emperlalist devletler çok fayda gödü ve anayasa oyu için tasarlanmış masum görünümlü kötü ama yararlı bir projedir ama tayyip e iyi propaganda konusu çıktı gittiği anayasaya evet için filistinden bahsediyor israili topa tutuyor. ama sizce bütün bunlar bir tesadüfmü yok her şey bir projenin ürünü mü ?????
29 mart seçimleri öncesi davos 12 eylül yeni anayasaya evet öncesi gemilere saldırı ve bunları kullanan tayyip evet ben üzerime düşeni yaptım düşünme sırası sizde
Kullanıcı küçük betizi
alkanosman
Üye
Üye

İletiler: 7

Re: Masum Görünümlü Yaralı Yardım

İletigönderen Türk-Kan » Cum Haz 04, 2010 20:42

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x