Neyzensever yazdı:Arkadaslar hayal kurmayalim.....
Cumhuriyet suan IDAM sehbasinda RTE bozuntusu celat.
alamancı yazdı:Songülü niye sepetliyorsunuz bu toplumda onun gibi düsünen yüzbinlerce beyni yikanmis veya zircahil vatandas var. onlarin düsünce tarzlarini ve hassasiyetlerini anlamamiz gerekiyor birakin konussun hepiniz birden çullanmayin üzerine. bizim dinci aforozcu engizisyondan bir farkimiz olsun öyle degilmi. Songülü garipsemeyin ben onun gibi onlarcasini tanidim. hirsizlik soygun talan yalan din tüccarligi gözleri görmüyor garip sembollere takiyorlar. vay sen türbanima el uzatamazsin vay sen ezanima dil uzatamazsin vay sen dinimi camiye hapsettin... papagan gibi ezberletmisler bunlari. hurafe ve kuru ezberle beyinleri de papagan kadar kalmis. ama bu insanlari anlamak lazim birakin konussunlar. küçükken yetersiz protein almis da olabilirler hor görmeyin. protein ve omega asitleri olmadan biliyorsunuz beyin gelismiyor.
Ram yazdı:Neyzensever yazdı:Arkadaslar hayal kurmayalim.....
Cumhuriyet suan IDAM sehbasinda RTE bozuntusu celat.
İyi, sen hayâl kurma. Ver cellâta bir balta, bir işe yara.alamancı yazdı:Songülü niye sepetliyorsunuz bu toplumda onun gibi düsünen yüzbinlerce beyni yikanmis veya zircahil vatandas var. onlarin düsünce tarzlarini ve hassasiyetlerini anlamamiz gerekiyor birakin konussun hepiniz birden çullanmayin üzerine. bizim dinci aforozcu engizisyondan bir farkimiz olsun öyle degilmi. Songülü garipsemeyin ben onun gibi onlarcasini tanidim. hirsizlik soygun talan yalan din tüccarligi gözleri görmüyor garip sembollere takiyorlar. vay sen türbanima el uzatamazsin vay sen ezanima dil uzatamazsin vay sen dinimi camiye hapsettin... papagan gibi ezberletmisler bunlari. hurafe ve kuru ezberle beyinleri de papagan kadar kalmis. ama bu insanlari anlamak lazim birakin konussunlar. küçükken yetersiz protein almis da olabilirler hor görmeyin. protein ve omega asitleri olmadan biliyorsunuz beyin gelismiyor.
Tarihin Mart 2007 olduğunu görmüyorsun. Hadi gözünden kaçtı diyelim; Güncel Meydan kurallarını ve ek kurallarını okumuyorsun. Son iletisinde kimlere neler kustuğunu bilmiyorsun. Sonra da kalkmış dinci-aforozcu engizisyon bilmemnesinden farklı olmamızı öğütlüyorsun. Sen ne diyorsun¿?
Türk-Kan yazdı:Vatana Ihanet Kanunu yeniden yürürlüge konacak, idam cezasi geri getirilecek ve Istiklal Mahkemeleri kurulacaktir.
ABD'nin kullandiktan sonra sallandirdigi Saddam bir yana, Türk milleti kendi hainlerinin cezasini kendisi kesecektir.
Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk