Menderes gibi geldi, Menderes gibi gidecek...

Tartışma Alanı

Re: Menderes gibi geldi, Menderes gibi gidecek...

İletigönderen sessiz sedasız » Pzt Eyl 28, 2009 23:51

iyi madem...oturup izleyelim dimi :!:
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Ram » Sal Eyl 29, 2009 0:07

Neyzensever yazdı:Arkadaslar hayal kurmayalim.....

Cumhuriyet suan IDAM sehbasinda RTE bozuntusu celat.

İyi, sen hayâl kurma. Ver cellâta bir balta, bir işe yara.

alamancı yazdı:Songülü niye sepetliyorsunuz bu toplumda onun gibi düsünen yüzbinlerce beyni yikanmis veya zircahil vatandas var. onlarin düsünce tarzlarini ve hassasiyetlerini anlamamiz gerekiyor birakin konussun hepiniz birden çullanmayin üzerine. bizim dinci aforozcu engizisyondan bir farkimiz olsun öyle degilmi. Songülü garipsemeyin ben onun gibi onlarcasini tanidim. hirsizlik soygun talan yalan din tüccarligi gözleri görmüyor garip sembollere takiyorlar. vay sen türbanima el uzatamazsin vay sen ezanima dil uzatamazsin vay sen dinimi camiye hapsettin... papagan gibi ezberletmisler bunlari. hurafe ve kuru ezberle beyinleri de papagan kadar kalmis. ama bu insanlari anlamak lazim birakin konussunlar. küçükken yetersiz protein almis da olabilirler hor görmeyin. protein ve omega asitleri olmadan biliyorsunuz beyin gelismiyor.

Tarihin Mart 2007 olduğunu görmüyorsun. Hadi gözünden kaçtı diyelim; Güncel Meydan kurallarını ve ek kurallarını okumuyorsun. Son iletisinde kimlere neler kustuğunu bilmiyorsun. Sonra da kalkmış dinci-aforozcu engizisyon bilmemnesinden farklı olmamızı öğütlüyorsun. Sen ne diyorsun¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen alamancı » Sal Eyl 29, 2009 0:27

Ram yazdı:
Neyzensever yazdı:Arkadaslar hayal kurmayalim.....

Cumhuriyet suan IDAM sehbasinda RTE bozuntusu celat.

İyi, sen hayâl kurma. Ver cellâta bir balta, bir işe yara.

alamancı yazdı:Songülü niye sepetliyorsunuz bu toplumda onun gibi düsünen yüzbinlerce beyni yikanmis veya zircahil vatandas var. onlarin düsünce tarzlarini ve hassasiyetlerini anlamamiz gerekiyor birakin konussun hepiniz birden çullanmayin üzerine. bizim dinci aforozcu engizisyondan bir farkimiz olsun öyle degilmi. Songülü garipsemeyin ben onun gibi onlarcasini tanidim. hirsizlik soygun talan yalan din tüccarligi gözleri görmüyor garip sembollere takiyorlar. vay sen türbanima el uzatamazsin vay sen ezanima dil uzatamazsin vay sen dinimi camiye hapsettin... papagan gibi ezberletmisler bunlari. hurafe ve kuru ezberle beyinleri de papagan kadar kalmis. ama bu insanlari anlamak lazim birakin konussunlar. küçükken yetersiz protein almis da olabilirler hor görmeyin. protein ve omega asitleri olmadan biliyorsunuz beyin gelismiyor.

Tarihin Mart 2007 olduğunu görmüyorsun. Hadi gözünden kaçtı diyelim; Güncel Meydan kurallarını ve ek kurallarını okumuyorsun. Son iletisinde kimlere neler kustuğunu bilmiyorsun. Sonra da kalkmış dinci-aforozcu engizisyon bilmemnesinden farklı olmamızı öğütlüyorsun. Sen ne diyorsun¿?

ne bileyim ben mesaj en basta gözüküyordu tarihine dikkat etmedim. söyle bir göz gezdirince menderes konusunda karsilikli bir atisma havasi vardi. sonradan farkettim yahu bu tartisma olali çok olmustu diye. digerleri de önce songüle saldirmis veya bana öyle geldi. yani biraz kiskirtmislar. en sonunda da ölçüyü kaçirdin hali yallah denmis. her ne ise bu konuyu uzun uzadiya tartismaya niyetim yok. ben söyleyeceklerimi açik açik söylerim. nitekim menderes konusundada söyledim. engizisyon lafina da bu kadar alinmana gerek yok. kimseye bir hakaret niyeti belliki yok ne demek istedigim ortada. bu konuyuda böylece birakalim ben seni anladim sen de beni.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

Re:

İletigönderen mustafakoc » Sal Eyl 29, 2009 4:33

Türk-Kan yazdı:Vatana Ihanet Kanunu yeniden yürürlüge konacak, idam cezasi geri getirilecek ve Istiklal Mahkemeleri kurulacaktir.

ABD'nin kullandiktan sonra sallandirdigi Saddam bir yana, Türk milleti kendi hainlerinin cezasini kendisi kesecektir.

Ogunlerin gelmesini cok ama cok istiyoruz. Imza kampanyasi baslatmak gerek.
Kullanıcı küçük betizi
mustafakoc
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen Yargan Kam » Sal Eyl 29, 2009 6:36

Sayın Songün,

Türk milletinin Arapça ezan karşısında göz yaşları döktüğünü ifade etmişsin.

Ama bu daha da ağlanacak bir durum değildir de nedir?

Bu forumda daha önce konusu geçen bir unsur vardı.

O da Türk insanlarının Türkçe 'selamlaşamaması'.

Bilmiyoruz!

İranlılar bile binlerce yıldır kullanılan Farsça 'dorud' (veya 'durud', yazılışından emin değilim, okunuşunu biliyorum o da 'durüd') selamlaşma kelimesini literatürlerinde bilmekteler.

Kendi benliğinden bi' haber iken, kurtuluşa nasıl ermeyi düşünmektesiniz onu da ben merak etmekteyim.

Ayrıca Adnan Menderes'in asılması durumunu ben de doğru bulmamaktayım.

İdam edilmeden cezalandırılmalıydı diye düşünürüm.

Bırakın Demokrasi şehidi olmasını, Demokrasinin yakınından bile geçemediğini bilirim.

Kendi ülkesini gerilere atmayı isteyen hatta mahveden insanların, kendi inançlarında kendi kurtuluşlarına bile hayırları yoktur!
...Umut Samimiyettir...

Resim ''Üze Tenri Basmasar, Asra Yir Telinmeser''
''Yukarıda Gökyüzü Çökmedikçe, Aşağıda Yer Delinmedikçe''

...Cumhuriyet Fazilettir.
Kullanıcı küçük betizi
Yargan Kam
Üye
Üye

İletiler: 199

Önceki

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ