MHP seçimde AKP'ye çalışacak

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Prş Eki 30, 2008 22:50

Türkiye'nin ebediyete kadar devam etmesi partiler üstü bir TÜRK ideolojisi ile olacaktır.

Bu bahsettiginiz "sözde Milliyetci" Hareket Partisi'nin terörün mihmandari AKP'yi desteklemesi ile mi mümkün olacak? O zaman neden MHP Diyarbakir Il Baskanligi DTP ile beraber calismiyor? Yikilsin tabular, zincirler kirilsin, kisir anlayislar terk edilsin. Ahmet Türk-Devlet Bahceli ikilisi beraber miting düzenlesin. Musa'nin Gül'ünü Cankaya'ya oturtmak, Diyarbakir'i BOP'un yildizi yapacagiz diyen Es-Baskan'a calismak mi partiler üstü Türk ideolojisi?

Dilinizin uzunlugu ne yazik ki zekanizin kisaligina mal olmus. Uslup konusunda bir kez daha uyarilmayacaksiniz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Prş Eki 30, 2008 22:51

soylediklerimden pisman degilim.terbiyemden eminim.baskalarinin terbiye vermesine gereksinimim de yok.ne var yani insanlar iskencelerde olurken ve cinsel tacizciler kolgezerken vatanseverler hapislere atilirken dokunulmazligi olan bu sahislar ne yapiyor. bohcali ve saz arkadaslari nerede okadar yolsuzluklar oluyor neden bir onergede bu sahis ve partisi vermiyor.bana mhp demeyin.tabiki tepkimi yazacagim agirmi geldi.biriside utanmadan Ataturkle orneklemis.yaziklar olsun iste vatandas olarak bir parti liderini elestiremezmiyim.sadece dusunduklerimi soyledim.ilgimi cekti paralellik kurdum.hepsi bu.hicmi kizmiyorsunuz bu yasananlara, herkes degisik yaklasabilir ne var yani.erkek adam sozunde durur.erkekse gecirsin ipi rte nin boynunada gorelim.yoksa ip kendi boynuna gececek.rte tarafindan mumcu gibi olur sonu. evet takiyeyi bohcali iyi yapiyor cokta yakisiyor.yalanci yaglamaci ordusu mhp...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Çetin Taş » Prş Eki 30, 2008 23:17

askn.Her şeyden önce tartıştığın kişileri Gilda'nın da dediği gibi henüz tanımışken nasıl olur da siyasi anlayışlarımızı anlayabiliyorsun?Bu kadar akıllı bir adam olduğunu sanıyor olabilirsin ama değilsin.

Maydanos'un sinirle yazdığı anlaşılan son derece eğlenceli mesajına karşılık onu ve hatta bizleri terbiyesizlikle suçlaman kavga etmeye niyetli olduğunu gösteriyor.Kaç gündür zaten doldum hadi gel kavga edelim.

Yaptığın savunmanın komikliğinin farkında bile değilsin.Lafa bak.

Hepiniz bölgede pkklıların cenazelerine ambulans gönderilmesinden rahatsız değilmisiniz?
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmi bir kurumu olan belediye makamının terör olaylarına öncülük etmesinden rahatsız değilmisiniz?

MHP bu rahatsızlıkları dikkate alarak aday çıkartmayacağını belirtmiş,

Çok bilmiş TURANCI vatandaşım.Diyarbakır,Hakkari,Van,Siirt,Batman,Mardin,Şırnak,Tunceli bu memleketin toprağı değil mi?Madem bu belediye başkanları PKKlı o zaman MHP adam olsun,yapsın mücadelesini o belediyeleri kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapsın.Heee,yeterli oy alamayacağınımı düşünüyor,o zaman adam gibi çıksın desin ki biz filanca partinin leyhine çekiliyoruz.Tabi o filanca partide mümkünse AKP olmasın.Çünkü neticede aynı yere hizmet eden iki parti AKP ve DTP olduğuna göre ve MHP'de gerçekten iyi bir şey yapmak istiyorsa çıkıp CHP leyhine ya da DSP leyhine veya ANAP leyhine çekildiklerini açıklasın.Senin yaptığın savunmaya bak.Bu rahatsızlıkları dikkate alarak aday çıkartmamak ne demek?Kimi kandırıyorlar?Sen kimi kandırdığını sanıyorsun?Ben yazımda ne demişim,iyi oku.Demişim ki bu yazı MHP için yazabileceğim en yumuşak yazıdır.Yoksa ben bilmez miyim yazılacakları?

MHP'li değilmiş.Hadi oradan!Neyi savunuyorsun MHPli değilsin madem?
Partiler üstü Türk ideolojisiymiş.Türklüğün İslamiyet'ten eski olduğunu,çok daha derin ve köklü bir kültürümüz olduğunu kabul ediyor musun?Diyebiliyor musun Türkler'in gerilemesi,gereken ilerlemeyi sağlayamamasının sebebi geçmişte yobazlık-dincilik-cehaletti ve bugün de bu cehaleti-yobazlığı-dinciliği kısmen de olsa temsil eden MHP'dir?Sen bunu diyemiyorsan hangi Türk ideolojisinden bahsediyorsun?

O MHP değil midir bizzat kendisini yaratan ideoelojinin babası Nihal Atsız'a sırf dinsiz olduğu için sırt dönen?O MHP değil midir Türklüğü Türk-İslam sentezi bataklığına saplayan politikaları destekleyen ve bizzat uygulayan?

Sevgi kelebeği gibi bir hava da estirdin her nedense bana doğru.

Akıllı ol.Burası Siyaset Meydanı ya da Diyarbakır belediye meydanı değil.Yani önüne gelenin önüne geleceği gibi konuşabileceği bir yer değil.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Prş Eki 30, 2008 23:29

cetin tas sen cok yasa uzun zamandir bu kadar gulmemistim inan bana gercekten.malum cok gergin geciyor gunler.sagol..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen askn » Cum Eki 31, 2008 0:29

Çetin Taş yazdı:askn.Her şeyden önce tartıştığın kişileri Gilda'nın da dediği gibi henüz tanımışken nasıl olur da siyasi anlayışlarımızı anlayabiliyorsun?Bu kadar akıllı bir adam olduğunu sanıyor olabilirsin ama değilsin.

Maydanos'un sinirle yazdığı anlaşılan son derece eğlenceli mesajına karşılık onu ve hatta bizleri terbiyesizlikle suçlaman kavga etmeye niyetli olduğunu gösteriyor.Kaç gündür zaten doldum hadi gel kavga edelim.

Yaptığın savunmanın komikliğinin farkında bile değilsin.Lafa bak.

Hepiniz bölgede pkklıların cenazelerine ambulans gönderilmesinden rahatsız değilmisiniz?
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmi bir kurumu olan belediye makamının terör olaylarına öncülük etmesinden rahatsız değilmisiniz?

MHP bu rahatsızlıkları dikkate alarak aday çıkartmayacağını belirtmiş,

Çok bilmiş TURANCI vatandaşım.Diyarbakır,Hakkari,Van,Siirt,Batman,Mardin,Şırnak,Tunceli bu memleketin toprağı değil mi?Madem bu belediye başkanları PKKlı o zaman MHP adam olsun,yapsın mücadelesini o belediyeleri kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapsın.Heee,yeterli oy alamayacağınımı düşünüyor,o zaman adam gibi çıksın desin ki biz filanca partinin leyhine çekiliyoruz.Tabi o filanca partide mümkünse AKP olmasın.Çünkü neticede aynı yere hizmet eden iki parti AKP ve DTP olduğuna göre ve MHP'de gerçekten iyi bir şey yapmak istiyorsa çıkıp CHP leyhine ya da DSP leyhine veya ANAP leyhine çekildiklerini açıklasın.Senin yaptığın savunmaya bak.Bu rahatsızlıkları dikkate alarak aday çıkartmamak ne demek?Kimi kandırıyorlar?Sen kimi kandırdığını sanıyorsun?Ben yazımda ne demişim,iyi oku.Demişim ki bu yazı MHP için yazabileceğim en yumuşak yazıdır.Yoksa ben bilmez miyim yazılacakları?

MHP'li değilmiş.Hadi oradan!Neyi savunuyorsun MHPli değilsin madem?
Partiler üstü Türk ideolojisiymiş.Türklüğün İslamiyet'ten eski olduğunu,çok daha derin ve köklü bir kültürümüz olduğunu kabul ediyor musun?Diyebiliyor musun Türkler'in gerilemesi,gereken ilerlemeyi sağlayamamasının sebebi geçmişte yobazlık-dincilik-cehaletti ve bugün de bu cehaleti-yobazlığı-dinciliği kısmen de olsa temsil eden MHP'dir?Sen bunu diyemiyorsan hangi Türk ideolojisinden bahsediyorsun?

O MHP değil midir bizzat kendisini yaratan ideoelojinin babası Nihal Atsız'a sırf dinsiz olduğu için sırt dönen?O MHP değil midir Türklüğü Türk-İslam sentezi bataklığına saplayan politikaları destekleyen ve bizzat uygulayan?

Sevgi kelebeği gibi bir hava da estirdin her nedense bana doğru.

Akıllı ol.Burası Siyaset Meydanı ya da Diyarbakır belediye meydanı değil.Yani önüne gelenin önüne geleceği gibi konuşabileceği bir yer değil.

Mesajının başında benim burada insanları tanımamandan yakın ardından gel 3 mesajda beni Turancı, MHP'li yap =)
Komik olmayalım
Şu vakit gazetesinin tecavüzcü yazarı vardı avukatı var birde bugün teketekteydi izledinmi? aynı onun gibisin sadece laf ...
Kullanıcı küçük betizi
askn
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen Ram » Cum Eki 31, 2008 3:40

Bu başlıkta uyarılanlar, daha dikkatli olmak sorumluluğundadır.

Bu gereksiz tartışmaya girmek istemezdim ancak, şu ŞANDIR'ı görünce aklıma geldi yazayım dedim:

17 Mart 2006 ~ MHP Mardin İl Kurultayı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır yazdı:"Önceden kimseye haber vermedim. Bu akşam (dün akşam) Mardin TV´de bir programa çıkacağım. O programda da söyleyeceğim: ´Ben buradayım, eğer davet edilirsem DTP'nin Nevruz kutlamasını kendileriyle paylaşırım´ diyeceğim. DTP'liler bu çağrımı duyup, davet ederlerse gerçekten katılırım."

VATAN Gazetesi Röportajı'ndan "Nevruz Buluşması"

Dolayısıyla; terörist partisine bu kadar cana yakın, dostâne tavır sergileyenlerin, ampûl partisiyle olan ilişkileri yadırganmamalıdır. Elbette, Hasip ve Sırrı adlı demokratik teröristlerin elini okşamalar da, bu tür gelişmeleri tâkiben ortaya çıkan şekil-şemâilidir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen maydonos » Cum Eki 31, 2008 5:50

sayin bahceli cok karekterli harika bir parti lideri.tum lider ozelliklerine sahip.turk halki icin en hayirli tek lider.kimseyi kirmaz herkese bir boncuk verir.secim propagandasi sirasinda ne soyledi ise hepsini gerceklestirdi.hic yalan soylemez.Ataturk ve ilkelerine vatanin bolunmez butunlugune laik cumhuriyete ve anayasaya bagli kalacagina serefi ustune yemin icmis.bu dogrultuda cok serefli davranmakta ve bu bolucu iktidarla ve dtp ile is birligi kesinlikle yapmamaktadir.secimlerde bir ip meselesi olmustur fakat anladikki bu ip ip partisi icin sallaniyormus kemalistler zaten en takiyeci topluluk.benim tek liderim canim bahcelim.bir dahaki secimlerde oyumu bu cok karekterli parti liderine verecegim.hahha ben bunlari nasil yazdim inanamiyorum acayip terbiyelendim...karekterli ve kibar oldum.banada sayin diyin lutfen. bende libos olmak istiyorum.( bu mailin ciddiyeti yoktur sadece bir kac kinaye yaptim .yukarida yazilan bahceliye ovgu kismi kesinlikle takiyedir) . denedim ama olmuyor. herkese kolay gelsin...ah! bu gey meselesine gelince dunyadaki asiri sagci liderlerde gorulen bir ozellik mi?diye bunu gazetelerde gundeme getirmisti zaten ve biraz saka ile karisikti aslinda.cetin tas arkadasa anlayisindan dolayi tekrar tesekkurler.
simdi okudum bu arada tmsf nin 2 yillik yetkisi hukumete verilmis daha once kimdeydiki ya gercekten traji komik durumlar bunlar arkadaslar.insan dayanamayip yaziyor dikta ya dogru gidiyoruz uzuluyor insan ne yazacagimizi sasirdik.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen MansurSah » Cum Eki 31, 2008 9:39

Ram yazdı: ...
Dolayısıyla; terörist partisine bu kadar cana yakın, dostâne tavır sergileyenlerin, ampûl partisiyle olan ilişkileri yadırganmamalıdır. Elbette, Hasip ve Sırrı adlı demokratik teröristlerin elini okşamalar da, bu tür gelişmeleri tâkiben ortaya çıkan şekil-şemâilidir.

Bu yönde minik bir katkı:

Bahçeli’nin şikâyet etme hakkı var mı?
http://www.guncelmeydan.com/forum/viewt ... 9020#99020
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen Çetin Taş » Cum Eki 31, 2008 10:08

askn.Seni bir süre daha izlemeye karar verdim.Hani sadece laf olmadığımı sana göstermek icap ediyor diye düşündüm.Beni tecavüzcü yazarın avukatına benzetecek kadar aptal olduğuna göe benden kolay kurtulamaman gerekir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x