askn.Her şeyden önce tartıştığın kişileri Gilda'nın da dediği gibi henüz tanımışken nasıl olur da siyasi anlayışlarımızı anlayabiliyorsun?Bu kadar akıllı bir adam olduğunu sanıyor olabilirsin ama değilsin.
Maydanos'un sinirle yazdığı anlaşılan son derece eğlenceli mesajına karşılık onu ve hatta bizleri terbiyesizlikle suçlaman kavga etmeye niyetli olduğunu gösteriyor.Kaç gündür zaten doldum hadi gel kavga edelim.
Yaptığın savunmanın komikliğinin farkında bile değilsin.Lafa bak.
Hepiniz bölgede pkklıların cenazelerine ambulans gönderilmesinden rahatsız değilmisiniz?
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmi bir kurumu olan belediye makamının terör olaylarına öncülük etmesinden rahatsız değilmisiniz?
MHP bu rahatsızlıkları dikkate alarak aday çıkartmayacağını belirtmiş,
Çok bilmiş TURANCI vatandaşım.Diyarbakır,Hakkari,Van,Siirt,Batman,Mardin,Şırnak,Tunceli bu memleketin toprağı değil mi?Madem bu belediye başkanları PKKlı o zaman MHP adam olsun,yapsın mücadelesini o belediyeleri kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapsın.Heee,yeterli oy alamayacağınımı düşünüyor,o zaman adam gibi çıksın desin ki biz filanca partinin leyhine çekiliyoruz.Tabi o filanca partide mümkünse AKP olmasın.Çünkü neticede aynı yere hizmet eden iki parti AKP ve DTP olduğuna göre ve MHP'de gerçekten iyi bir şey yapmak istiyorsa çıkıp CHP leyhine ya da DSP leyhine veya ANAP leyhine çekildiklerini açıklasın.Senin yaptığın savunmaya bak.Bu rahatsızlıkları dikkate alarak aday çıkartmamak ne demek?Kimi kandırıyorlar?Sen kimi kandırdığını sanıyorsun?Ben yazımda ne demişim,iyi oku.Demişim ki bu yazı MHP için yazabileceğim en yumuşak yazıdır.Yoksa ben bilmez miyim yazılacakları?
MHP'li değilmiş.Hadi oradan!Neyi savunuyorsun MHPli değilsin madem?
Partiler üstü Türk ideolojisiymiş.Türklüğün İslamiyet'ten eski olduğunu,çok daha derin ve köklü bir kültürümüz olduğunu kabul ediyor musun?Diyebiliyor musun Türkler'in gerilemesi,gereken ilerlemeyi sağlayamamasının sebebi geçmişte yobazlık-dincilik-cehaletti ve bugün de bu cehaleti-yobazlığı-dinciliği kısmen de olsa temsil eden MHP'dir?Sen bunu diyemiyorsan hangi Türk ideolojisinden bahsediyorsun?
O MHP değil midir bizzat kendisini yaratan ideoelojinin babası Nihal Atsız'a sırf dinsiz olduğu için sırt dönen?O MHP değil midir Türklüğü Türk-İslam sentezi bataklığına saplayan politikaları destekleyen ve bizzat uygulayan?
Sevgi kelebeği gibi bir hava da estirdin her nedense bana doğru.
Akıllı ol.Burası Siyaset Meydanı ya da Diyarbakır belediye meydanı değil.Yani önüne gelenin önüne geleceği gibi konuşabileceği bir yer değil.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.