MHP seçimde AKP'ye çalışacak

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Prş Eki 30, 2008 16:05

Şandır: 'Türk halkının kardeşliğine zarar verecekse, gerekirse aday çıkartmayız.'

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Cumhuriyet'in 85. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılmayan DTP'lileri kınadığını bildirdi. Şandır, MHP'nin Diyarbakır'da aday çıkarmayabileceğini de söyledi. Şandır'ın sözleri, "MHP, AKP'ye örtülü olarak destek sunacak" şeklinde yorumlandı.

Şandır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, DTP'lilerin Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılmadığını, Mersin'de de çelenk koymadığını hatırlatarak, bu tutumu kınadığını ifad etti.

DTP'lilerin Türkiye Cumhuriyeti'ne saygılı olmak mecburiyetinde olduklarını belirten Mehmet Şandır, bu saygısızlığı milletin asla affetmeyeceğini söyledi.

Türkiye'de yaşayan ve nimetinden faydalanan herkesin, bu toprağın ekmeğini yiyen, suyunu içenlerin tümünün ay yıldızlı bayrağa, Cumhuriyete ve kurucularına saygılı olması gerektiğini belirten Şandır, şöyle konuştu:

''DTP'liler yanlış yapıyorlar. Bu millet yapılan yanlışın hesabını mutlaka sorar. DTP'liler yanlış yapıyorlar, akıllı davranmıyorlar. Bu ülkenin bir tek çakıl taşından, bir tek insanından vazgeçmeyiz, bu toprakların adı Türkiye'dir.

Bu topraklar üzerinde kurulan devletin adı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Bu topraklarda yaşayan halkın adı da Türk milletidir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Türk milleti olmanın övüncü herkese yetmelidir. Bir başka kimlik arayışında olanların sonu hüsran olacaktır. DTP'lilerin Cumhuriyet Bayramı'nda sergiledikleri tavrı ve ayrımcılığı kınıyorum.''

-YEREL SEÇİMLERE DOĞRU-

Yaklaşan yerel seçimlerde Türkiye'nin her seçim bölgesinden aday göstereceklerini ifade eden Mehmet Şandır, milletin birliğini de çok önemsediklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Bu birliği bozacak, milletimizin huzurunu kaçıracak hiçbir eyleme, mecbur kalsak dahi katılmayız. Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da yaşanan ayrımcılık maalesef bir sosyal çatışmaya, bir Türk-Kürt çatışmasına doğru ülkeyi itiyor. Ne kötü ki Hükümet, Başbakan, buna siyaset üretmek vaadi ile teşvik ediyor, tahrik ediyor.

Böyle olunca, MHP olarak, meşru hakkımız siyasi faaliyetimiz dolayısıyla toplumun ayrışmasına ve çatışmasına eğer katkı verecekse, biz oradan geri duruyoruz. Diyarbakır'da aday çıkartmamız Türk halkının kardeşliğine ve birliğine zarar verecekse, gerekirse çıkartmayız.''

-ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ-

Türkiye'nin olağanüstü bir süreçten geçtiğini ve iktidarın ''Cumhuriyet'in değerlerine karşı suç odağı olmak''la itham edildiğini vurgulayan Şandır, ''Türkiye'de kötü şeyler oluyor. Türkiye'de Cumhuriyet değerlerini savunan veya teröre karşı bir hayat boyu mücadele edenler 'derin devlet' diye suçlanıp, Ergenekon davasında yargılanıyor. Ekonomik kriz geliyor, Başbakan 'Hamd olsun iyiyiz' diyor. Türkiye'de toplum cinnet getiriyor. Türkiye, ayrışma yaşayarak, sosyal çatışmanın, kardeş kavgasının eşiğinde. Tüm bu gelişmelerin hızla normalleşmesi lazım'' dedi.

Türkiye'nin sosyal ve siyasi hayatının normalleşmesini talep ettiklerini ifade eden MHP Grup Başkanvekili Şandır, şöyle devam etti:

''Maalesef, 150 yıldan bu yana anayasa tartışıyoruz. Bu tartışmaları bitirmemiz lazım. Demokrasiyi, Cumhuriyetimizle çatıştırmak, milletimizi devletimizle çatıştırmak, demokrasiyi, yargıyı, hukukla milletle çatıştırmak, hiçbir şekilde kabul edilebilir değil.

MHP olarak geliniz, toplumsal sözleşme mahiyetinde 'Anayasa'yı değiştirelim' diyoruz. Geliniz 'Siyasi partilerin kapatılması sistemini değiştirelim' diyoruz. Dolayısıyla MHP'nin Anayasa Mahkemesi ile ilgili teklifi Türkiye'yi normalleştirme programının gereğidir. Bu noktada MHP, samimi ve dürüstçe kanaatini ve fikirlerini topluma ifade ediyor.

Toplum, sorgulayacak, tartışacak, düşünecek. Bu bizim istememizle olmaz. Biz muhalefet partisiyiz. Düşüncelerimizi hem topluma hem iktidar partisine sunuyoruz. Ancak, AK Parti'nin bu türlü konularda samimi ve dürüst olmadığını daha önceki deneyimlerde gördük. Biz yapılması gerekeni ifade ediyoruz, yapıp yapmamak iktidarın sorumluluğundadır.''

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Prş Eki 30, 2008 19:21

Durum bir MHP'li ülkücü taklidi yapayım:

Size sadece gülüyorum. :lol: Bir kere Sayın Devlet Bahçeli her gün Tayyip'e bağırıyor, hiç mi okumuyursunuz cahiller. :wink:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Prş Eki 30, 2008 19:31

MHP sempatizanı arkadaşlarım hiç kusura bakmasınlar.Ama MHP ne yazık ki Türk siyasi tarihinde ki en büyük yaralardan biridir.
Her zaman emperyalizm in tarafında,her zaman gericiliğin tarafında,her zaman Amerika'nın tarafında yer almış ve dolayısıyla her zaman ATATÜRKÇÜ-KEMALİST kesimin karşısında yer almış,sosyalizme-komünizme karşı olmak adına hep vatanseverlere karşı mücadele etmiştir.
Son dönemde cumhurbaşkanı olarak Abdullah Gül'ün seçilmesindeki katkıları,Anayasa Mahkemesi'nden dönen Türban yasasındaki AKP ile işbirlikleri,ülkenin dört yanında DTP rezalet çıkartırken AKP ile birlikte buna ses çıkarmamaları ve şimdi bu haber konusunda olduğu gibi zaten az olan Güneydoğu'da ki oylarını da bana göre açıkça AKP'ye adreslemeleri onların kuruluş amaçlarına çok uygundur.
Yazımı haksız ve ağır bulan kardeşlerim bilmeliler ki bu yazı MHP ile ilgili yazılabilecek en hafif,en yumuşak yazıdır.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Gilda » Prş Eki 30, 2008 20:16

Aslinda durumun vehametini ve de komikligini anlatacak cok güzel halk deyislerimiz var ama, terbiye kurallarini asmamak lazim diye susayim simdilik :mrgreen:
Bunlarin zihniyeti calma cirpma o yüzden iyi anlasirlar...
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen shadow39 » Prş Eki 30, 2008 20:17

Mhp son zamanlarin en dansoz partilerinden.Degistire degistire Bulent Ersoy gibi yaptilar
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen askn » Prş Eki 30, 2008 20:52

Kısır siyasi anlayışlarınızmı sizi bu duruma getirdi, yoksa siyasi anlayışınızdan dolayımı bu kadar kısır bir bakış açısına sahip oldunuz?
Hepiniz bölgede pkklıların cenazelerine ambulans gönderilmesinden rahatsız değilmisiniz?
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmi bir kurumu olan belediye makamının terör olaylarına öncülük etmesinden rahatsız değilmisiniz?

MHP bu rahatsızlıkları dikkate alarak aday çıkartmayacağını belirtmiş, Çok değil bundan 10yıl önce 99 seçimlerinde bölgede DTP veya o tarz siyaset güden partilerin adı bile okunmuyordu. DSP, MHP ve O günün AKP'si olan parti belediyeleri alıyordu. Sizleri kısır siyasi anlayışlarınızı iktidar yapmaya değilde, TÜRKİYEyi lider ülke yapmaya davet ediyorum!
Kullanıcı küçük betizi
askn
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen shadow39 » Prş Eki 30, 2008 21:07

askn, ben sana bir sey anlatayim.biz askere giderken yasadigim sehrin belediye baskani ogluna torpil ile 60 km otede askerlik yaptirdi.BASKAN MHPLIYDI.
Insanin vatanini sevmesi icin bir partiye balanmaya gerek varmi?
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Gilda » Prş Eki 30, 2008 21:11

askn, yazmis,

Kısır siyasi anlayışlarınızmı sizi bu duruma getirdi, yoksa siyasi anlayışınızdan dolayımı bu kadar kısır bir bakış açısına sahip oldunuz?

sitede aktifliginiz 4 mesajdan ibaret,nasil oluyorda siyasi anlayisimizi sip diye anlamis bulunuyorsunuz cok merak ettim!
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Prş Eki 30, 2008 21:14

ben ne demistim bu bohcali ve partisi icin akp=mhp.birbirlerinin kuyusuna su tasir bunlar.ip var mi ip simdi ipi kimin boynuna geciriyor bu bohcali ve saz arkadaslari.ne ise birde gecen gun bir programda izlemistim bu fatosun muritleri hic evlenmiyormus.acaba bu bohcali neden evlenmedi?hem osmaniyeli olacaksin hem evlenmeyeceksin.bir de yine seytanin avukatligini yapayim yine bu avustryali fasoda gey cikmisti degilmi? valla ben yine cok hayal gucu kullandim galiba.birileri bana kizar simdi ama aklima geldi ne yapayim.ruh halim malum kizmayin bana lutfen.herkese kolay gelsin
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Gilda » Prş Eki 30, 2008 21:15

maydonos, harika bir yorum, cok sevdim bu ruh halini devamini bekleriz.Sagol !
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen askn » Prş Eki 30, 2008 21:39

shadow39 yazdı:askn, ben sana bir sey anlatayim.biz askere giderken yasadigim sehrin belediye baskani ogluna torpil ile 60 km otede askerlik yaptirdi.BASKAN MHPLIYDI.
Insanin vatanini sevmesi icin bir partiye balanmaya gerek varmi?

Ben MHP tertemiz bir partidir demiyorum! Zaten ben mhplide değilim benim siyasi görüşüm Türk'ten yana olandır.

Gilda yazdı:askn, yazmis,

sitede aktifliginiz 4 mesajdan ibaret,nasil oluyorda siyasi anlayisimizi sip diye anlamis bulunuyorsunuz cok merak ettim!

Sizin kısır siyasi anlayışınızı anlamak için bu konuya attığınız mesajı görmem yetmiştir. Sadece MHP karşıtlığı yüzünden ülkeniz menfaatine olacak bir olayı böyle adice karalamakta size ve sizlere yakışır.

maydonos yazdı:ben ne demistim bu bohcali ve partisi icin akp=mhp.birbirlerinin kuyusuna su tasir bunlar.ip var mi ip simdi ipi kimin boynuna geciriyor bu bohcali ve saz arkadaslari.ne ise birde gecen gun bir programda izlemistim bu fatosun muritleri hic evlenmiyormus.acaba bu bohcali neden evlenmedi?hem osmaniyeli olacaksin hem evlenmeyeceksin.bir de yine seytanin avukatligini yapayim yine bu avustryali fasoda gey cikmisti degilmi? valla ben yine cok hayal gucu kullandim galiba.birileri bana kizar simdi ama aklima geldi ne yapayim.ruh halim malum kizmayin bana lutfen.herkese kolay gelsin

İnsanları evlenmedi diye GAY ilan etmek anca sizin gibi terbiyesizlere yakışır. Mustafa Kemal Atatürk'te evlenmenin büyük bir hata olduğunu söylemiştir bu onun cinsel tercihindenmi kaynaklanmıştır? Tabiki hayır birşeyler başarmak isteyen insanlar onalara evlenmenin engel olabileceğini düşünebilirler ve evlenmekten uzak dururlar. Terbiyesizliğinizi size iade ediyorum.

Gilda yazdı:maydonos, harika bir yorum, cok sevdim bu ruh halini devamini bekleriz.Sagol !

Ne kadar orjinal bir cevap (:
Doğruları söylemek yerine çamur at izi kalsın.
Kullanıcı küçük betizi
askn
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Prş Eki 30, 2008 21:52

askn, sagolun ögretmenim!

İnsanları evlenmedi diye GAY ilan etmek anca sizin gibi terbiyesizlere yakışır.
...

Nasil ögretmenseniz öncelikle üyelerimize ettiginiz hitap tarzini bir degistirin,sonra da bizim siyasi anlayisimizi elestirin...
Biz terbiyemizden uslubumuzdan eminiz!
Siz de eminseniz sorun yok demektir!
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen askn » Prş Eki 30, 2008 22:13

Gilda yazdı:askn, sagolun ögretmenim!

İnsanları evlenmedi diye GAY ilan etmek anca sizin gibi terbiyesizlere yakışır.
...

Nasil ögretmenseniz öncelikle üyelerimize ettiginiz hitap tarzini bir degistirin,sonra da bizim siyasi anlayisimizi elestirin...
Biz terbiyemizden uslubumuzdan eminiz!
Siz de eminseniz sorun yok demektir!

Öğretmen olduğumu nereden çıkardınız?
Gerekli başlıkta açtığım konu eğer forumda anadoluda ihtiyaçları bulunan öğretmenler irtibat kurmak gerekirse yardım göndermek amaçlıdır.

İnsanlara GAY demek ne şekilde bir terbiyeye sığmaktadır?
Bu lafları size iade ediyorum.
Kullanıcı küçük betizi
askn
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Eki 30, 2008 22:20

maydonos yazdı:bu fatosun muritleri hic evlenmiyormus.acaba bu bohcali neden evlenmedi?hem osmaniyeli olacaksin hem evlenmeyeceksin.bir de yine seytanin avukatligini yapayim yine bu avustryali fasoda gey cikmisti degilmi?

1) Gay olmak insanin secenegi degildir! Moda diye, cani öyle istiyor diye gay olunmaz. Durum böyle olunca da bu insanlara önyargili yaklasmak yakisik alir mi? Hele ki, hak, hukuk, saygi, sevgi gibi kavramlarin özlemini devamli dile getiriyorsak.

2) Fetos'un sakirtleri ise sahihligi tartismali bir hadis'e bagliyorlar evlenmemelerini:
"Allah bir kulu sevdiği vakitte onu Zât-ı Uluhiyetine hizmet etmek için seçer. Onu kadınla ve evlâd ile meşgul ettirmez.

Devlet Bahçeli Kükredi:

Terörün beyni Barzani, yönetimi Kandil, destekçisi bölücüler, mihmandarı AKP'dir

MHP, AKP'ye örtülü olarak destek sunacak

Sizleri kısır siyasi anlayışlarınızı iktidar yapmaya değilde, TÜRKİYEyi lider ülke yapmaya davet ediyorum!

Mihmandar AKP ile lider Türkiye! Hayirli olsun.

Tartisma uslubunuza dikkat ediniz arkadaslar.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen askn » Prş Eki 30, 2008 22:29

Bu kısır anlayışınızı kınıyorum, ve birkez daha altını çizerek belirtiyorum Türkiye'nin ebediyete kadar devam etmesi partiler üstü bir TÜRK ideolojisi ile olacaktır.
A partisi, B partisi bunlar farklıdır.
MHP'nin bir konuda tepkisini almışsınız, Birkonuda desteğiyle alt alta sunmuşsunuz zekanız takdirlik =)
Okuyun gençler okuyun sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum!
Kullanıcı küçük betizi
askn
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x