Muğla'da gerginlik

Genel & Güncel Konular

Re: Muğla'da gerginlik

İletigönderen maydonos » Pzt May 17, 2010 3:25

Buyurun size Mhp klasigi, nasil guvenip nasil inanacaksiniz. Bu kafalar birlesir mi sizce? Hic sanmiyorum. Var olsan birlik olsan ne olur?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Anayasa değişikliği paketine ilişkin, “Anayasa Mahkemesi’ne başvurmak CHP’nin bileceği bir iştir. Biz bu işin içinde yokuz. Bizim temennimiz Anayasa Mahkemesi’nin bu işe karışmaması” dedi. Bölükbaşı, partisinin Kocaeli İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında MHP olarak ocak ayından itibaren erken genel seçim çalışması başlatıklarını belirterek, bu yıl Türk milletinin önüne 2 sandık geleceğini, bunlardan birinin anayasa paketi halk oylaması sandığı, diğerinin ise genel seçim sandığı olacağını savundu.

Iste bu yuzden Mhp ile ayni kuyuya inilmez, guvenilmez.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen maydonos » Çrş May 19, 2010 17:31

O Öğrenci Öldü!

Üniversite öğrencileri arasındaki kavgada silahla vurulan Kurt, hayatını kaybetti.
Şerzan Kurt'un ölüm haberini alan ve hastaneye gelen çok sayıda arkadaşı, bir süre slogan attı. Şerzan Kurt'un babası Ömer Kurt, hastane önünde yaptığı konuşmada, "Malazgirt Savaşı, Kürtler sayesinde kazanıldı. Kürtler Mezopatamya'dan gelen Türklere ev sahipliği yaptı, misafirperverlik gösterdi. Ancak gelinen noktada Kürtler ötekileştirilmeye çalışılıyor. Buradan hükümete sesleniyorum; açılımın gereğini yapın ve arkasında durun. Bu olayın arkasında karanlık güçler var, bunlar ortaya çıkarılsın. Adalet herkes içinse eğer, rolünü iyi oynasın ve gereğini yapsın" dedi.

Oğlunu Muğla'ya okumak için gönderdiğini kaydeden Ömer Kurt, "Ben oğlumu sosyal demokratların çok olduğu bu yerlere gönderdim. Ancak buraya ilim, irfan öğrenmeye gelen birine kurşun sıktılar. Cephemizi, birliğimizi sağlam tutmalıyız. Ben oğlumun mezuniyetine gelmek isterdim, oysa şimdi cenazesini götürmeye geldim" diye konuştu.

Oğlunun organlarını bağışlamak için gerekli imzaları attığını belirten Ömer Kurt, bekleyen kalabalığa seslenerek doğacak çocuklarına Şerzan ismini vermelerini istedi.

Internetajans

Eklemek istedigim su Kurtleri Roma'nin-Bizans'in zulmunden kurtaran kim. Ermenilere krallik veren kim? Lutfen tarih kitaplarina dogru duzgun yazilsin ki bu iki milletlerin nankorlugu ortaya ciksin. Sanki onlar bize ulke bagislamislar.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Osman_Pasa » Çrş May 19, 2010 22:58

maydonos yazdı:Buyurun size Mhp klasigi, nasil guvenip nasil inanacaksiniz. Bu kafalar birlesir mi sizce? Hic sanmiyorum. Var olsan birlik olsan ne olur?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Anayasa değişikliği paketine ilişkin, “Anayasa Mahkemesi’ne başvurmak CHP’nin bileceği bir iştir. Biz bu işin içinde yokuz. Bizim temennimiz Anayasa Mahkemesi’nin bu işe karışmaması” dedi. Bölükbaşı, partisinin Kocaeli İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında MHP olarak ocak ayından itibaren erken genel seçim çalışması başlatıklarını belirterek, bu yıl Türk milletinin önüne 2 sandık geleceğini, bunlardan birinin anayasa paketi halk oylaması sandığı, diğerinin ise genel seçim sandığı olacağını savundu.

Iste bu yuzden Mhp ile ayni kuyuya inilmez, guvenilmez.

Arkadasim ,
MHP CHP ile ayni politikalari izlemek zorunda degil cunku birisi sosyal demokrat digeri milleyetci muhafazakar bir partidir . Secmenleri farkli , ideolojileri farkli .

Ayrica anayasa mahkemesine basvurmak bir ise yarasaydi AKP kapanirdi .Anayasa mahkemesine basvurmak , sadece AKP'nin oyunu artiriyor yine aynisi olacak Onemli olan AKP'yi sandikta yenmek . AKP yi kapatirsin BKP acilir . Bugun engellersin yarin anayasa mahkemesi uyelerini onlar atar , istediklerini ele gecirirler ..

MHP'nin basinda duzgun bir lider , olsa kurt acilimini AKP'ye sandikta odedirdi . o yuzden dort gozle Bahceli'nin videosunu bekliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Osman_Pasa
Üye
Üye

İletiler: 108

İletigönderen Çetin Taş » Prş May 20, 2010 0:02

Osman Paşa,önceden dikkatimden kaçmış.
Baykal ömrünün hiçbir döneminde Marksist olmamıuştır.
Bu bilginin kaynağı her neresi ise yanlış olduğu kesin.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Prş May 20, 2010 1:40

Mhp' nin ne oldugunu biliyorum.

Ataturkcu kesilmelerine zaten kil oluyorum. Bu sahtekarliktan vazgecseler daha iyi aslinda.

"Milliyetci muhafazakar" dedigin zaman zaten ozetlemissin. Osmanlici olduklari kesin bu anlatimin bunu gosteriyor.

Baktilarki sol gucleniyor. Akp dahi 19 mayista Ataturk'e sigindi.

bu oy arttirma hikayesini git sen besikteki bebege anlat. belki o inanir. Oyle diyip AB-dgulunu basimiza musallat ettiler.

Ayrica Baykal'in siyasi yasamini iyi okumani tavsiye ederim. O kisi Dp'nin Chp icindeki adamidir. Misyonu budur. Pensilvanya selami ilede bunu kanitladi.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen BabaHoroz » Prş May 20, 2010 10:54

Bırakın şimdi MHP yi CHP yi.Ülke elden gidiyor,siz ne tartışıyorsunuz.
CHP nin başına Süheyl Batum,MHP nin başına Ümit Özdağ geçse çok güzel olur.

Şu Muşladaki olayda,kurşunu kim sıkmış onu bir araştırsın ölen çocuğun babası.Oğlunun işi ne imiş pkklıların içinde ?
Bu ülkede kürtlere iyi davranılmıştır,bizden ayrı görülmemiştir,ötekiliştirilmemişlerdir,tam aksine ötekileştirenler kendileridir (PKK ve DTP sayesinde).Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar rahat yaşatmazlar.
Allah sabır versin ailesine.
Sadece ve Sadece DENİZLİSPOR lu,Her konuda Objektif, Dobra, AntiEmperyalist ve Tam Bir TÜRK
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye

İletiler: 104

İletigönderen Çetin Taş » Prş May 20, 2010 12:42

maydonos.
Bu siyaset işi pis iş.
Baykal'ın DP'nin CHP içindeki adamı olduğunu yazmışsın.Bunu neye dayanarak yazdın bilmiyorum.
Ama ne kadar insanlara fikir verir ya da ne fikir verir,insanların takdirine bırakıyorum.
Dün bir başka başlığın altına yapıştırdığım bir haberi sana tekrarlamak istiyorum. 1 Nisan 2010 tarihinde CHP'den istifa edip Kocaeli DP İl teşkilatına katılan Kılıçdaroğlu'nun iizi, kardeşinin başkan adaylığından sonra yeniden DP'den istifa edip CHP'ye dönmüş.
Bu iş siyaset.
Pis iş.

Konuşurken ve yazarken dikkat etmek gerekir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Prş May 20, 2010 14:15

Oncelikle Cetin Tas,
Baykal hakkindaki dusuncelerimin hepsi olumsuz degil. Ornegin bu Akp ve guruhunun Ataturk'un mirasinda gozu oldugunu biliyorum. Baykal'in en olumlu tarafi bu mirasi korumustur. Maddi bolumunden bahsediyorum. Ama ilkeleri konusunda o kadar ketum bir Ataturkcu olmadigini biliyorum. Nasil bildigimi parti tarihini okursan, yada cok iyi bilene sorarsan sana anlatacaklardir. Yalnizca su tesbitimi onemsemeni rica edecegim, Parlak ve gelecekte onunde engel olacaklari nasil eledigini ve mesafeler koydugunu biliyoruz. Nitekim simdi maalesef dovunuyor Baykalcilar kalakala Gandiye kaldi diye burada neden sorusu? Iste sevgili Baykal fitnoscu olmayan soldemokrat Kemalist olan suni mezhepli insanlari koltuk korkusu ile desteklemedi. Nufus orani az topluluklari yaninda tuttu. Ama tarih bununda dogru bir yol olmadigini kanitladi. Bunlar benim kisisel dusuncelerim, gozlemlerim. Birde Baykal'in 12 eylul sonrasini cok iyi analiz etmeni rica ediyorum aslinda onceside var. suna inaniyorum; tum partilarde degisim oldu ama bu son yasanan olaylar nedeniyle Baykal'i bu denli elestirmek dogal degil mi?

pcas, bu donemde herkes aniden Ataturkcu oldu. Bu neye delalet. Bu degisim iyide arkadas, muhafazakar ve milliyetcilik konularinda Turk toplumunun tumunu kapsayacak bir milliyetcilik anlayisi gelisebildi mi? Mhp bu kisa surecte tabanina Kemalist ideolojiyi yayabildi mi? Yoksa oy ugruna mi Ataturkculuk gomlegi giyildi? Bu sorular cok onemli.

Eger Mhp Dp ve diger ufak partiler gercekten Kemalist ve Ataturcu olsalar bu partiler bir araya gelirlerdi. Turkiye yakin tarihini hatta yanlis animsamiyorsam ulusal kanalda yayinlanan bir program vardi Dp nin tarihini anlatan daha dogrusu bu akimin tarihini anlatan seyretmeni ve konulari arastirmani oneririm. Kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x