Mümtazer Türköne: "TSK'yı Kapatsak Mı?"

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Mar 22, 2009 11:18

Şu Saman gazetesinde bir tane akıllı uslu, emperyalimze karşı çıkan adam yok ya. İnanamıyorum. Bu tür şeyleri duydukça...

Canım kardeşim,kusura bakma da bir tane antiemperyalist olsa idi hiç o gazete var olabilir miydi?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

ABDye ögüt versin

İletigönderen alamancı » Pzr Mar 22, 2009 12:17

Mümzater bey bu degerli ögütlerinden ABD yönetimini neden yararlandirmiyor? ABDye söylesin, dünyanin en büyük siyasi cinayet örgütü CIAyi ve orduyu kapatsinlar, çünkü bunlar devrini doldurdu. Amerikan yönetimi dünyayi iyi okuyamiyor, artik askeri zorbalik dönemi kapandi (?). Fethullahi da bir Türk humeynisi gibi beslemekten ve yedekte tutmaktan ABD vaz geçsin, bu tür politikalarin hepsi çoktan desifre oldu ve modasi geçti. Mümtazer bey gitsin Obamaya desinki "bak Obama sen akilli bir adama benziyorsun. beni dinle bu askeri imparatorluk saplantisindan ve santaj politikalarindan vazgeç. bütün dünyanin nefretini topluyorsunuz. bakma bugün daginik ve tirsmis durduklarina. bu nefret gün gelecek size organize güç olarak geri dönecek. bak güney amarikaya, her çaldiginiz kapidan kovuluyorsunuz. iyisimi bunca çevre sorunu kapidayken ...su enerji nüfus tarim... bütün insanlik bir yasama savasi verecekken gel sen beni dinle bozgunculuktan evrensel dostluk ve iyi niyet politikalarina dön. ayni Atatürk'ün dedigi gibi: "yurtta baris, dünyada baris"
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen Demo-X-Race-Y » Pzt May 25, 2009 11:56

Resmen yoklamak için orduyu yazmış. Dik durabilmek için TSK her havlayana cevap vermeyecektir tabi. Yalnız kendini halkına anlatabilmesi lazım. Halkın askeri sevmesine ve askerliğin mecburi oluşuna sırtını dayarsa kaybeder. Harp okullarında amerikan sisteminin ve "askerin mantıksızlığını yoksa ölüme gitmeyeceğini" kendine düstur edinmesi bu ayakta duran yapının bir gün Ağaçlar gibi Ayakta ölmesine yol açabilir. Halka kendini anlatmak için HollyWood gibi filmler çekmesine "Yazı/Tura" gibi kendine havlayan filmlere cevap vermesine de gerek yok sadece ben burdayım desin. Ergenekona rağmen, her türlü baskıya rağmen, hainlere rağmen buradayım desin.
Bu söylediklerim hakikat olduğu gün, senden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur: Beni hatırlayınız.
K. Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
Demo-X-Race-Y
Üye
Üye

İletiler: 71

İletigönderen özgürtürk » Pzt May 25, 2009 12:36

Bakınız bu forumdaki herkes, TSK nın bu tür saldırılara karşı yetersiz tepki gösterdiği konusunda hemfikir oldu zamanında!
Ama ilm-i askeriyede "strateji" diye bir ders vardır.. Bence TSK stratejisini belirlemiş ve bu tür işbirlikçileri kendi elleriyle açık etme politikası gütmektedir... Dün bir iki yoklama yapan bu zerzevat, bugün açıktan "peşrev çekmekte" ve Türk Ordusuna karşı içinde biriktirdiği kini kusmaktadır.. Ve inanın bunlar daha işin başlangıcıdır.
Sonuçta bu ülkede yaşayan herkes bir gün öğrenecektir ki; libo-fettoş tayfası ABD mandacısıdır. Ama bu gerçeği on yıllardır cahil bıraktığımız halka anlatmak asla ordunun sert tepkisiyle olmaz! Ordu tepkisinin sonuçlarını 22 Temmuzda gördük.
Bence süreç gayet olumludur! Bırakınız hazır rögar kapağı açılmışken, liboş/kürtçü işbirliği bütün pisliğini ortaya döksün..
Düvel-i Muazzama!nın diz çöktüremediği peygamber ocağı Türk Ordusunu, iki haysiyetsiz fettoş çömezi mi yıkacak? Ağa-babaları gelse kaç yazar?
Kullanıcı küçük betizi
özgürtürk
Üye
Üye

İletiler: 84

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Ezekiel7Rivera ve 3 konuk

x