Zaman: Cmt Tem 05, 2025 19:28

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

ABD EMPERYALİZMİNİN HÜMANİST DEĞERLER ALGISI VE GÜTTÜĞÜ GERÇEK MAKSAT

ABD EMPERYALİZMİNİN HÜMANİST DEĞERLER ALGISI VE GÜTTÜĞÜ GERÇEK MAKSAT
2000’li yılların başından bu yana savaşlara ve çatışmalara sahne olan Ortadoğu, bir cephe sakinleşip yatışınca tüm bölgede yaşanan gel-git hareketleriyle yeniden alevleniyor. ABD’nin 2001’de Afganistan’a ve 2003’te Irak’a karşı başlattığı ve o dönemdeki başkanı Bush’un deyimiyle “Haçlı Seferi” 11 Eylül saldırılarının ardından ‘terörizme karşı savaş’ bağlamında, çoğunlukla istikrar ve barış dönemlerini yaşayan ülkelerde zulme, kan deryasına, istikrarsızlığa ve kaosa sahne oldu. Bundan dolayıdır ki ABD deyince ...

AKP satmaya devam ediyor... 23 yılın rekoru kırıldı

AKP iktidarında kamuya ait taşınmazların satışı hız kesmeden sürüyor. 2025’in ilk yarısında elde edilen gelir, son 23 yılın rekorunu kırarken, devlet kurumlarına ait çok sayıda arazi ve bina elden çıkarıldı. Satış listesinde Karayolları’ndan Şeker Fabrikaları’na kadar birçok kritik kamu kurumu bulunuyor.

Cumhuriyet’in ilk yıllarından bu yana büyük emeklerle oluşturulan kamu varlıkları, AKP döneminde hızla özelleştirilerek elden çıkarıldı. Kamu taşınmazlarının satışından elde edilen gelir, AKP’nin kamuya ait mal varlıklarına yönelik politikasının çarpıcı bir göstergesi haline geldi. ...
Read more : AKP satmaya devam ediyor... 23 yılın rekoru kırıldı | Görüntüleme : 18 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İstek parça cinayetinde boğazı kesilerek öldürülen Onur Şener davasında cezada indirim kararı

Ankara'da istek parça cinayeti olayında vahşice öldürülen 45 yaşındaki Onur Şener davasında Yargıtay'ın bozma kararından sonra yeniden yargılama yapıldı. Sanıklardan Ali Gündüz kasten öldürme suçundan 9 yıl hapis cezası alırken diğer sanık Semih Alpsoy'un kasten öldürmeye yardım cezasında indirim yapıldı.

Kan donduran cinayet 2022 yılında Ankara'da gerçekleşti. Solist Onur Şener, Çankaya ilçesinde sahneye çıktığı bir eğlence mekanında kendisine yönetilen istek parçayı çalmayınca olanlar oldu. İstek parça çalınmayınca mekan karıştı. Onur Şener çıkan kavgada boğazı cam ...

ChatGPT : L’Intelligence Artificielle Révolutionnaire au Service de Tous

Qu’est-ce que ChatGPT ?

ChatGPTest un outil conversationnel basé sur l’intelligence artificielle, développé par OpenAI. Il utilise l’architecture GPT (Generative Pre-trained Transformer) pour comprendre et générer du texte en langage naturel. Grâce à sa capacité d’apprentissage, ChatGPT peut simuler une conversation humaine fluide, répondre à des questions, rédiger des textes, traduire des langues ou encore résoudre des problèmes complexes.

Pourquoi ChatGPT est-il si populaire ?
L’un des principaux atouts de ChatGPT est son accessibilité. Il ...

İMRALI DA SAKLANAN MUTABAKATLAR NELER?..

Bu adamı hiç tutmam ama...
Bu süreçte ondan ummadığım, beklemediğim bir performans sergiliyor.
Gergerlioğlu'nun bu söyleşisini de iyi yakalamış! Yorumsuz olarak paylaşıyorum...

Resim
Emekli gazeteciyim ama müsaadeniz olursa kendime az da olsa bir pay çıkaracağım…
Güncellenen ihanet süreci ile ilgili ilk ve doğru haberleri bu mütevazı köşeden alıyorsunuz. Terör örgütü PKK’nın sözde silah bırakma süreci ile ilgili ilk sembolik görüntülerin ne zaman verileceğine ilişkin haberi de 2 gün önce (Pazartesi) duyurmuştum. Şimdi, gün hatta saatler ...
Read more : İMRALI DA SAKLANAN MUTABAKATLAR NELER?.. | Görüntüleme : 55 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Akaryakıt devi krize dayanamadı! Hisselerini sattı

29 ilde şubeleri olan Euroil akaryakıt firması hisselerinin yüzde 20'sini devretti. Devir işlemi 120 milyon TL karşılığında tamamlandı

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Euroil Enerji Dağıtım A.Ş., yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle %20 oranındaki hissesini ICU Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devretti. Satışın KDV dahil 120 milyon TL bedelle gerçekleştiği bildirildi.

ICU Girişim, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Euroil’e ortak olduğunu resmen duyurdu. Yapılan açıklamada, hisselerin emisyon primi yöntemiyle alındığı ve ödemenin 6 taksit halinde gerçekleştirileceği ...
Read more : Akaryakıt devi krize dayanamadı! Hisselerini sattı | Görüntüleme : 33 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Türkiye’nin bir dönem en büyük inşaat şirketlerindendi: Fi Yapı İnşaat İflas etti

Bir dönem Türkiye'nin en önemli inşaat şirketlerinden biri olan Fi Yapı, 6 yıllık TMSF yönetiminin ardından iflas etti. Teslim edilmeyen yaklaşık 4 bin daire ve dükkan, binlerce vatandaşı mağdur etti.

Türkiye’nin bir dönem en büyük inşaat şirketlerinden olan Fi Yapı İnşaat AŞ, mahkeme kararıyla iflas etti.

Teslim edilmeyen yaklaşık 4 bin daire ve dükkan, binlerce vatandaşı mağdur etti. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası şirket sahibi Fikret İnan hakkında dava açıldı, Fi Yapı TMSF’ye devredildi.

İnan, ...

Denizli’de 52 yıldır faaliyet gösteren Şişecam fabrikası kapatıldı.

Denizli’de 52 yıldır faaliyet gösteren Şişecam fabrikasının üretimi durdurma kararı aldığını duyurarak.
Resim
"TÜRK SANAYİSİ BİTİYOR"
Defalarca sanayicinin, üreticinin, ihracatçının sorunlarını dile getirdiklerini söyleyen Arpacı, "Ne yazık ki iktidar vekilleri ve Hükümet kulaklarını kapatmak dışında hiçbir şey yapmadı. İçim parçalanarak seçim bölgem Denizli'den Türk sanayisi adına kötü bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum: 1973 yılından beri yani 52 senedir Denizli'de faaliyet gösteren ŞİŞECAM fabrikası üretimi durdurma kararı aldı. 52 senedir tüm zorluklara karşı üretime ara bile ...

oyun

Antalya’da turizm sezonu yavaşladı, ben de işten kalan zamanlarda evde kafa dağıtacak bir şey arıyordum. YouTube’da izlediğim bir yayında oynanan bir oyun dikkatimi çekti. Grafikler hoşuma gitti, oyunun temposu tam bana göreydi. Ufak ufak oynamaya başladım, bir iki kayıptan sonra büyük çarpan denk geldi. abe bet https://abebets-tr.com/ üzerinden aldığım en büyük kazancı yaşadım. O an evde havaya zıpladım desem abartı olmaz!
Read more : oyun | Görüntüleme : 29 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

oyun

Ben normalde slot oyunlarına mesafeli yaklaşan biriyim. Ama geçenlerde sosyal medyada gezinirken gözüme tanıdık bir tema çarptı. Yunan mitolojisini severim, o yüzden dikkatimi çekti. Meğer gates of olympus oyna https://gates-of-olympus-oyna.org/ imiş bu oyun. Oynadıkça çarpanların mantığını çözdüm ve 3. gün sonunda güzel bir kazanç elde ettim. Şu an ara sıra açıp kafa dağıtıyorum.
Read more : oyun | Görüntüleme : 24 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148746 ileti • Toplam 46118 başlık • Toplam 25016 üye

x