Zaman: Prş Ağu 28, 2025 20:16

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Bir kitap da biz mi çıkaralım? / Arslan BULUT

Bir kitap da biz mi çıkaralım?

Bazıları, bizim Fethullah Gülen ve cemaati konusunda yazı yazamadığımızdan, yazılarımıza sansür uygulandığından bahsediyor. Yeniçağ çıktığı günden beri okurumuz olanlar ise bu iddianın arşivlerle çeliştiğini bildikleri için yazılarımızdan örnekler veriyor. Bir defa, Aksiyon dergisi “Dünya Hz. İsa’yı bekliyor” kapağı ile çıktığı andan itibaren, basında “Dinlerararası Diyalog” konusunda en kapsamlı köşe yazıları bu sütunda çıkmıştır. “Hz. İsa etrafında bütünleşelim” diyenleri, ayrıca Tevrat dipnotlu Kur’an yazanları kamuoyunun gündemine getiren de biz olduk. ...
Read more : Bir kitap da biz mi çıkaralım? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 936 | Yanıtlar : 0

Devlet içindeki çeteyi kim soruşturacak? / Arslan BULUT

Devlet içindeki çeteyi kim soruşturacak?

Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, “Haliç’te Yaşayan Simonlar: Dün Devlet Bugün Cemaat” adlı kitabında Türkiye’de TSK, Emniyet, MİT, yargı, basın ve diğer tüm devlet kurumlarının bir çete tarafından ele geçirildiğini ve tüm bu kurumların başında “sorumlu imam” bulunduğunu yazdı.

Avcı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi’ni de yasadışı dinlemeler yaptığı gerekçesiyle ihbar etti.

Ergenekon, Balyoz ve Erzincan gibi kamuoyunun gündemindeki soruşturmalara atıfta bulunan Avcı, “Olay bir örgütün, cemaatin devlet içerisindeki elemanları ...
Read more : Devlet içindeki çeteyi kim soruşturacak? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 948 | Yanıtlar : 0

AKP nasıl hezimete uğratılır? / Arslan BULUT

AKP nasıl hezimete uğratılır?

Anayasa referandumundan evet çıkması halinde AKP’nin artık rejimi değiştirmek için son adımları atacağı bellidir. Daha önce denediler, yapamadılar, şimdi evet çıkarıp psikolojik üstünlük elde ederek Anayasa’nın değiştirilemez temel ilkelerini de değiştirmeye kalkışmayı planlıyorlar. Tayyip Erdoğan’ın bu hedefe ulaşmak için gösterdiği çabaya karşı muhalefet liderlerinde aynı enerjiyi göremiyoruz. Üstelik hafif konular ile uğraşıyorlar.

Biz birkaç defa hangi konular üzerinde durulması gerektiğini inceledik. Fakat herkes durumun farkında ve muhalefetin ipe un serdiğini ...
Read more : AKP nasıl hezimete uğratılır? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 955 | Yanıtlar : 1

AKP’nin Türkiye’yi bölme programı... / Arslan BULUT

AKP’nin Türkiye’yi bölme programı...

Terör örgütü adına Murat Karayılan, “tek taraflı ateşkes” kararının devlet ile Abdullah Öcalan arasında sağlanan temaslar sonucu alındığını ileri sürdü. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de PKK terör örgütü yetkilileri ile devletin bazı kurumlarının görüşmesinin terörle mücadele yöntemlerinden biri olduğunu açıkladı.

Öcalan da 30 Temmuz’da İmralı’da görüştüğü avukatları aracılığı ile “12 Eylül referandumundan sonrası için kendine bazı sözler verildiğini ve artık oyalamaya izin vermeyeceğini” söylemişti.

Siyasi yasaklı Ahmet Türk ise Demokratik Toplum Kongresi ...
Read more : AKP’nin Türkiye’yi bölme programı... / Arslan BULUT | Görüntüleme : 3852 | Yanıtlar : 0

Karadenizlinin toprağına da göz diktiler / Arslan BULUT

Karadenizlinin toprağına da göz diktiler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün Sümela’da geldiler Hıristiyanlar kendilerine göre ayinlerini yaptılar. Bir iki grup, malum, kimler olduğunu benim anlatmama gerek yok, ‘İşte bak, yeniden Pontus’u hortlattılar...’Yahu arkadaş ne oldu, geldiler ayinlerini yaptılar, gittiler. Kaç kişi, bin 500-2 bin kişi. Ne kaybettik? Biz kazanıyoruz aslında” dedi.

Karadeniz’de bazı vatandaşlarımız bu sözlere inanmış durumdadır. Bakalım durum gerçekten öyle mi...

Sümela’deki ayini yöneten Fener Rum Patriği Bartholomeos, 7 Mayıs 2000 günü, ...
Read more : Karadenizlinin toprağına da göz diktiler / Arslan BULUT | Görüntüleme : 849 | Yanıtlar : 0

Erdoğan kimin vagonudur? / Arslan BULUT

Erdoğan kimin vagonudur?

Tayyip Erdoğan, MHP’yi CHP’nin vagonu olmakla suçluyor. Böylece, hayır cephesinde bir bölünme meydana getirmeye çalışıyor.
Benim gördüğüm ise CHP ve MHP, ülkenin içine düşürüldüğü tuzakları görerek, referandum gibi konularda benzer politikalar takip ediyor.

MHP’nin referandum sürecinde ortaya koyduğu söylem, Türk Milliyetçiliği olarak ifade ettikleri ideolojinin de gereğidir. Yani, MHP bu süreçte tamamen kendi çizgisine uygun hareket ediyor.

Elbette bütün partiler gibi MHP’nin de eleştirilebilecek çok yönü vardır. Mesela, referandum kampanyasında gündemi ...
Read more : Erdoğan kimin vagonudur? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 943 | Yanıtlar : 1

Erdoğan’ın gizli ortakları! / Arslan BULUT

Erdoğan’ın gizli ortakları!

Tayyip Erdoğan, gerçekle hiç ilgisi olmadığı halde, hayır kampanyasında, CHP ve MHP’yi BDP ile birlikte hareket etmekle suçluyor. Hatta bu üç parti için “ruh üçüzleri” diyor. Devlet Bahçeli kendisine cevap verdiği halde aynı teraneyi tekrarlıyor. Bahçeli, “evet diyenleri niçin saymıyorsun?” diye sorduktan sonra “Referandumun evetçileri İmralı, Barzani, Hoca Efendi ile ABD” demişti.

Yeniçağ’ın karikatüristi Emre Ulaş ise 8 Ağustos günü, Tayyip Erdoğan’a, terfi edecek general adaylarını söyletmişti: “Mümtazer Paşa, Çandar Paşa, Karaali ...
Read more : Erdoğan’ın gizli ortakları! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 4241 | Yanıtlar : 0

Şehitler arasında referandum! / Arslan BULUT

Şehitler arasında referandum!

Her ne kadar “demokrasi” ve “milli irade” gibi kavramları dillerinden düşürmüyorlarsa da AKP yöneticileri, esas itibarıyla Türkiye’de ABD ve AB politikalarının gönüllü uygulayıcısıdır. Öyle ki, AKP’nin programını bile gizli bir memorandum ile CFR denilen örgüt göndermiş, buna karşılık AKP yerel yönetimlere özerklik vereceğini taahhüt etmiştir. Bunu belgeleriyle ispat ettiğim halde 8 yıldır Tayyip Erdoğan bir açıklama yapmadığı gibi yargıdan da en küçük bir ses çıkmamıştır.

İşte bugün Osman Baydemir’in seslendirdiği, daha önce ...
Read more : Şehitler arasında referandum! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 700 | Yanıtlar : 0

TSK’yı çok hafife alıyorlar! / Arslan BULUT

TSK’yı çok hafife alıyorlar!

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık, hükümetin komuta kademesine müdahalesinden rahatsız olarak emekliliğini istedi. Atila Işık, Hasan Iğsız’ın emekli edilerek kendi eline verilmek istenen Kara Kuvvetleri Komutanlığı makamını reddetti; Hükümete ve kamuoyuna hayati bir mesaj verdi. Her şeyin atama ve terfiden ibaret olmadığını gösteriyor ama emeklilik dilekçesi ile durum daha da karmaşık hale geldi.

1. Ordu Komutanı Hasan Iğsız, hakkındaki bir ihbar mektubundan dolayı YAŞ sürerken ifade vermeye davet edildi ve ...
Read more : TSK’yı çok hafife alıyorlar! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1523 | Yanıtlar : 0

Mesele terfi midir ey Türk ihtiyarları? / Arslan BULUT

Mesele terfi midir ey Türk ihtiyarları?

“AB Eğitim ve Gençlik Programları” tarafından desteklenen ve Gençlik ve Değişim Derneği’nin koordinatörlüğünde sürdürülen bir proje var:

“Dünyayı Değiştirmeye Yerellerden Başlıyoruz!”

Proje, Diyarbakır’da Osman Baydemir’in başkanlığında başlatıldı. Baydemir, toplantıdaki konuşmasından sonra daha önceki federasyon taleplerini tekrarladı. Bu arada Ertuğrul Özkök de köşesinde federasyoncu olduğunu itiraf etti.

Aslında yerelleştirme projesi, doğrudan MOSSAD’ın projesidir. Başında da MOSSAD’ın eski ikinci başkanı David Kimche adı ile tanıtılan David Kamhi vardır.

* * * ...
Read more : Mesele terfi midir ey Türk ihtiyarları? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 3550 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148988 ileti • Toplam 46303 başlık • Toplam 25080 üye

x