Zaman: Cmt Ağu 30, 2025 8:49

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Bilirkişilikten nasıl zengin olunur? / Arslan BULUT

Bilirkişilikten nasıl zengin olunur?

Bilirkişilik Kanun Tasarısı üzerinde konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bilirkişilikle ilgili dosyaların, müthiş bir tekel oluşturduğunu görüyoruz. Bazı ellerde toplanıyor, ondan sonra bilirkişilik üzerinden servetler de ediniliyor. Çok da kokular geliyor bu alandan. Bu kokuları ortadan kaldıracak mekanizmalara da bizim ihtiyacımız var. Şimdi, benim elimde 2015 yılında en fazla bilirkişilik dosyası kendilerine havale edilen 20 bilirkişinin ismi var. Bir kişiye 3 bin 797 dosya gönderilmiş bir yılda. Tatil yapmasa, uyumasa, her ...
Read more : Bilirkişilikten nasıl zengin olunur? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1632 | Yanıtlar : 0

Erdoğan’ın mezun olduğu Osmanlı okulu! / Arslan BULUT

Erdoğan’ın mezun olduğu Osmanlı okulu!

Resim
Aşağıdaki sözlerin kime ait olduğunu tahmin etmenizi istiyorum:

“Biz bir hak fikrin, idealin, bir insan olmanın şuurunun idrakindeki insanlarız ve bizim için kavmiyet asla ve kat’a ön planda değildir, mühim değildir. Elbette ki hepimizin ailesi var ve soyu sopu var ama kuluz ve mü’min, mü’minin kardeşidir. Ve biz Osmanlı şuuruna sahip olmakla, düştüğümüz yerden kalkacağız, bugün tabii hudutlarımızda değiliz, daha ötelere gideceğiz.”

Bu sözler 15 Aralık 1992 tarihinde Ankara’da yapılan ...
Read more : Erdoğan’ın mezun olduğu Osmanlı okulu! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1653 | Yanıtlar : 0

“Vatanseverlerin listesi” kime lâzımdı? / Arslan BULUT

“Vatanseverlerin listesi” kime lâzımdı?

Resim
Anadolu Ajansı’nın Tanju Özkaya imzalı haberine göre eski Seferberlik Tetkik Kurulu Daire Başkanı emekli Tümgeneral Selahattin Kısacık, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ilk adımını, 2009’da Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı’nın kozmik odasında yapılan aramayla attığını söyledi. Kısacık, “Kozmik oda” aramasını yapan yargı mensuplarının devletin kritik planları ile “vatanseverlerin” isim listelerine ulaşmaya çalıştıklarını aktardı.

* * *

Türkiye Cumhuriyeti’nin 26’ncı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Kaynak Yayınları arasında çıkan “Suçlamalara Karşı Gerçekler” adlı kitabında, ...
Read more : “Vatanseverlerin listesi” kime lâzımdı? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1767 | Yanıtlar : 0

Hilafete giden yolda MHP’ye operasyon! / Arslan BULUT

Hilafete giden yolda MHP’ye operasyon!

Resim
Aydın’da CHP milletvekili Bülent Tezcan’a silâhlı saldırı yapan kişinin “ülkücü” olduğu iddiası sorulunca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de bütün ülkücü kardeşlerime seslenmek isterim. Bütün ülkücülerin en az bizim kadar vatansever olduğunu biliyorum. Biz nasıl Türkiye’nin geleceği ve bekâsı için endişe duyuyorsak, samimi ülkücüler de aynı kaygıyı taşıyor. Eline silâh alıp bir siyasiye ateş etmek, sadece ve sadece ülkücüleri karalamaktır. O kişi asla ülkücü olamaz. Böyle bir insanın ülkücülerin adını ...
Read more : Hilafete giden yolda MHP’ye operasyon! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1748 | Yanıtlar : 0

Cumhuriyete son verme hazırlığı! / Arslan BULUT

Cumhuriyete son verme hazırlığı!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 93'üncü kuruluş yıldönümünde, en büyük iç tehdit, doğrudan doğruya siyasi iktidardan ve onun siyasi destekçisinden gelmektedir!

Her ne kadar şimdilik, "üniter başkanlık" deseler de başkanlık sistemi girişimi de Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırmaya dönüktür.

* * *

Türk Silâhlı Kuvvetleri'nin beyin takımı, içine sızanların da yardımıyla tasfiye edilmiş, geri kalanlar da yine dış destekli FETÖ'cü darbe girişimine karıştırılarak saf dışı edilmiştir. Bu arada TSK'nın cumhuriyeti koruma ve kollama görevi de ...
Read more : Cumhuriyete son verme hazırlığı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 3122 | Yanıtlar : 0

"Türkiye ne zaman  ve nasıl düzelir?" / Arslan BULUT

"Türkiye ne zaman  ve nasıl düzelir?"

Son günlerde bana sık sık "Türkiye düzelir mi?" sorusu soruluyor.

Düzelebilir, neden düzelmesin? Milletin bugün yaşayan fertleri olarak çoğunluğumuz düzgün insanlar olursak, Türkiye de anında düzelir! Aslında bu sorunun cevabı, 8 Ekim 2002'de yine "Türkiye ne zaman ve nasıl düzelir?" başlığıyla bu sütunda verilmiş!

* * *

Dünyaca ünlü Kazak şair Muhtar Şahanov, "Uygarlığın Yanılgısı"nda Büyük Türk Hanlığı'nın çöküş sebebini anlatıyor:

-Bir Arap hükümdar, Otrar'da doğan Farâbî'ye, "Benim ülkemi ...
Read more : "Türkiye ne zaman  ve nasıl düzelir?" / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1788 | Yanıtlar : 0

Keçi Adası ve Misakımillî! / Arslan BULUT

Keçi Adası ve Misakımillî!

Tayyip Erdoğan, son günlerde herhalde, tarihçiler tarafından da bilgilendirildi ki Atatürk'ün terimleriyle konuşuyor. Bunu kendisi de "Irak'ın kadim şehirleri, geçmişte Kerkük, Musul bizimdi. Şimdi ben Misakımilli dedim diye rahatsız oldular. Niye rahatsız oluyorsunuz, ben tarih dersi veriyorum, anlayın. Bu işin tarihinde bu var. Gazi Mustafa Kemal'in de Misakımillîyi hedef olarak göstermesi yok mu, var. Niye rahatsız oluyorlar? Biz millîyiz, biz yerliyiz. Biz vatanseveriz. Biz millîyetperveriz, farkımız bu" diye ifade etti.

Her ...
Read more : Keçi Adası ve Misakımillî! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1972 | Yanıtlar : 0

Asıl iktidar Bahçeli'de mi? / Arslan BULUT

Asıl iktidar Bahçeli'de mi?

DSP ile koalisyon kurmanın görüşüldüğü MHP başkanlık divanı toplantısında, Sadi Somuncuoğlu ve hocası Eyüp Aktepe'nin itirazlarıyla karşılaştığı için, masadan öfkeyle kalkarken, "Konuyu arkadaşlarımla istişare edeyim, kararımı size bildiririm" diyen Devlet Bahçeli idi. O gece saat 02.30'da, Bahçeli'nin Patalya Otel'de görüştüğü arkadaşı ise Hüsamettin Özkan idi. Ardından koalisyon kuruldu.

Koalisyon hükümetinin sonlarına doğru, "İdam cezasının kaldırılmasını hükümet meselesi yapmayacağız" diyerek yolu açan Devlet Bahçeli idi.

DSP'nin parçalanması üzerine, 3 Kasım 2002 tarihini ...
Read more : Asıl iktidar Bahçeli'de mi? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2900 | Yanıtlar : 0

AKP'yi MHP bile kurtaramaz! / Arslan BULUT

AKP'yi MHP bile kurtaramaz!

Türkiye'nin rejimini değiştirecek ve hatta Türkiye'yi Türkiye olmaktan çıkaracak Başkanlık Sistemi operasyonu, neden MHP üzerinden sürdürülüyor da federasyonun asıl savunucusu HDP üzerinden değil?

"Erdoğan ABD ile anlaştı mı?" başlıklı yazıma yorum gönderen bir okur "AKP, neden 330 için tereddüt ederek MHP'den yardım istiyor. Amaç federasyon olduğuna göre en sadık destekçisi HDP olması gerekmez mi? Belki içindeki FETÖ'cülerden korkuyorlar" demiş.

Meselenin can damarı tam da burada zaten!

* * *

AKP, başkanlık ...
Read more : AKP'yi MHP bile kurtaramaz! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 4815 | Yanıtlar : 0

Erdoğan ABD ile anlaştı mı? / Arslan BULUT

Erdoğan ABD ile anlaştı mı?

Dikkat ettiniz mi Tayyip Erdoğan son dönemde ABD'yi, PYD/YPG gibi bir terör örgütünü Türkiye gibi bir müttefik ülkeye tercih etmekle suçladı ama kendisine hiçbir cevap verilmedi. Aksine, Amerikan yönetiminden gelen mesajlar, "Türkiye olmadan Musul harekâtına girişilemezdi" tarzında...

Bu işte bir gariplik yok mu?

Binali Yıldırım da "Bu örgüt, emniyet teşkilatına, yargıya sızarken susanların akılları belli ki şimdi başlarına gelmiş. CHP eğer sorgulayacaksa önce kendisinin bu örgütle ilişkisini sorgulasın" diye garip ...
Read more : Erdoğan ABD ile anlaştı mı? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 4966 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148993 ileti • Toplam 46306 başlık • Toplam 25081 üye

x