Zaman: Cum Oca 30, 2026 16:49

News News of Diğer

Site map of Diğer » Dizin : Diğer

Diğer kategorilere uymayan başlıkları burada paylaşabilirsiniz

İngilizce çeviri için yardım sever aranıyor

Alttaki yazıyı ve ona karşılık yazacaklarımı çevirebilcek bir yardımsever arıyorum. Yetersiz İngilizcem olduğundan, çeviri benim için işkenceye dönüşüyor. Var mı çeviren¿? Yok mu¿? :)

Hi Ram, welcome to CoRe.

I don't mean to be funny, but you wouldn't happen to be Turkish, would you? The reason I ask is that, to the best of my knowledge, only the Turks deny that the Armenian Genocide occurred, although I ...
Read more : İngilizce çeviri için yardım sever aranıyor | Görüntüleme : 1500 | Yanıtlar : 9

Karın Güzelliği

Sivas-Ulaş
Resim

Bolu-Abant
Resim

Edirne
Resim

Edirne
Resim

Edirne
Resim

Gümüşhane
Resim

Trabzon
Resim

Trabzon
Resim

Trabzon
Resim
Read more : Karın Güzelliği | Görüntüleme : 1337 | Yanıtlar : 1

Çok Şey Anlatıyor Değil Mi ?

Resim

Çok Şey Anlatıyor Değil Mi ?
Mustafa Kemal'ler Ölmez...
Read more : Çok Şey Anlatıyor Değil Mi ? | Görüntüleme : 1056 | Yanıtlar : 1

Bestekar aranıyor

arkadaşlar tanınmamış bestekar ve hayat hikayesi en az 5 tane nerden bulabilirim yada sizin bildiğiniz varmı yardım edin ödev için çok acil cevaplarınızı bekliyorum....
Read more : Bestekar aranıyor | Görüntüleme : 1264 | Yanıtlar : 4

Günün Fotoğrafı:

http://www.ensonhaber.com/images/news/78890.jpg

Habur Sınır Kapısı'na Türkiye'nin diktiği 96 metrekarelik Türk Bayrağı, sınırın karşısındaki Halil İbrahim Karakolu'nda görev yapan peşmerge askerlerini adeta büyülüyor.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nden Irak'a açılan Habur Sınır Kapısı'na Türkiye'nin diktiği 96 metrekarelik Türk Bayrağı, sınırın karşı tarafındaki Kürtler'i kıskandırmaya devam ediyor. Kürt yetkililer bunun karşısında kendileri de aynı büyüklükte bir Kürt bayrağı dikmeye karar vermişlerdi ve Halil İbrahim sınır kapısına Kürt bayrağı dikmişlerdi.

Ancak buna rağmen, Habur'un hemen karşısındaki Zaho İlçesi'nde bulunan Halil ...
Read more : Günün Fotoğrafı: | Görüntüleme : 1184 | Yanıtlar : 3

Sarı sonbahar

Resim
Resim
Resim
http://www.burnaz.net/burnaz/fotograflar/bozdemir/CennetteSonbahar.jpg
Resim
http://www.andrew.cmu.edu/user/gkeskin/sonbahar.jpg
Resim
Read more : Sarı sonbahar | Görüntüleme : 1437 | Yanıtlar : 0

Harika Manzaralarr (=

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Read more : Harika Manzaralarr (= | Görüntüleme : 1363 | Yanıtlar : 7

Bilgisayar Bağımlsı Olmak

Yoğun insan-bilgisayar ilişkisi başlangıçta "takıntı" diye anılırken, son yıllarda birçok psikolog, tedavi edilmesi gerekenler listesine "bilgisayar bağımlılığı"nın da konması gerektiğini düşünmektedirler. Özellikle internet kullanımının yarattığı bağımlılığın sonuçlarının, en az alkol ya da ilaç bağımlılığı kadar sorun yaşattığı düşünülmektedir. Yapılan bazı araştırmalar, bilgisayar bağımlılığının, kişiye sürekli uyarıcı sunması ve kişinin kendisini geliştirmesini sağlaması nedeniyle, fiziksel bağımlılıktan (alkol-madde bağımlılığı gibi) daha zor kontrol altına alınabileceğini belirtmektedir. Buna karşılık bazı araştırmalar, bilgisayar bağımlılığının en azından fiziksel sonuçları olmadığı ...
Read more : Bilgisayar Bağımlsı Olmak | Görüntüleme : 1774 | Yanıtlar : 1

Karadenizden Esintiler

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Read more : Karadenizden Esintiler | Görüntüleme : 1173 | Yanıtlar : 4

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149184 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25170 üye

x