7 Temmuzdaki "Teröre Lanet Mitingi" çağrısı için Kanaltürkte yayınlanan jenerikte Oya Küçümenin seslendirdiği bir parça yer aldı bu şarkının ismini ve albümünü bilen varsa bana bildirirse sevinirim....
Down sendromu her ırktan, yaştan ve ekonomik seviyeden insanı etkilemektedir. Başlıca ortaya çıkış nedeni kromozom anormalitesidir ve yaklaşık olarak her 800 ila 1000 doğumdan 1 inde görülebilmektedir. Amerika Birleşik Devletlerinde 350,000 in üzerinde insan Down Sendromludur. Down Sendromu İlk Ne zaman Adlandırıldı?
Yüzyıllardır Down sendromlu insanlar gerek sanatta gerek edebiyatta tasvir edilmiş ve kullanılmıştır. 19.yüzyılda İngiliz doktor John Langdon Down, Down Sendromlu insanlar için ayrıntlı bir tanımlamayı yayınlamıştır. Bu akademik çalışma 1866 yılında ...
Zeka değişik kitaplarda ve değişik kaynaklarda değişik şekillerde tarif edilmektedir. Pratik olarak yeni bir durumla karşılaşıldığında yeni uygun yanıtlar gösterebilme yeteneği olarak tanımlanabilir. Zeka ile bilişsel fonksiyonlar arasında paralellik vardır. Zeka gelişimi bebeklik, çocukluk ,ergenlik ve yetişkinlik dönemlerinde önemli değişiklikler geçirerek devam eden önemli bir süreçtir. Çocuğun 5 yaşından sonraki zeka gelişim süreci erişkin dönemler için önemli bir gösterge iken 5 yaşından öncesi erişkin dönem için kriter sayılmaz. Zeka ...
bazı mini cooperlar çok güsel oluyo yaa..bunlar benim şimdiye kadar karşılaştıklarımın içinde en güselleri.o kadar aradım ama hepsi birbirine benzio diğerlerinin.mini oldukları kadar küstahlar da.15000euro dan başlıo , sonu gelmio fiyatlarının . siz de başka mini resmi varsa , eklerseniz sevinirim....