Zaman: Sal Ağu 05, 2025 5:19

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Barzani'nin hediye paketinde Sabri Ok mu var?.. / Ahmet TAKAN

Barzani'nin hediye paketinde Sabri Ok mu var?..

Vızır vızır devam eden ABD temas trafiğinin yanı sıra çapulcu başı Barzani de Türkiye gündeminde tekrar ön plana çıktı. Başbakan Binali Yıldırım, Almanya seyahati sırasında Münih'te Barzani ile 40 dakikalık sürpriz bir görüşme yaptı. Resmi kanallar, görüşme içeriğini, "terörle mücadele konusundaki kararlılık, terör gruplarının bölgede yol açtığı tahribat ve rahatsızlık" olarak açıklamıştı. Yıldırım'ın Ankara'ya ayak basmasıyla birlikte Barzani'nin resmi bir ziyaret için bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta ...
Read more : Barzani'nin hediye paketinde Sabri Ok mu var?.. / Ahmet TAKAN | Görüntüleme : 2454 | Yanıtlar : 0

Bunlar da El Bab gerçekleri / Saygı ÖZTÜRK

Bunlar da El Bab gerçekleri

Güvenlikle ilgili gelişmeleri yakından izleyen bir milletvekili, PKK'lıların sınır ötesinden Türkiye'ye sızmaya başladığına dikkat çekti. Özellikle Hatay-Amanos bölgesinde operasyonların yapılmadığını, böylece teröristlerin sınırımızdan rahat geçmeye başladığı bilgisini de yerel kaynaklardan almış. Birkaç yerden de bilgileri doğrulatmış.

Teröristlerin geçişlerine göz yumuluyorsa, bunların referandumda “evet” denilmesi için çalışacağının da işaretleri var. Konuştuğum bölgedeki bazı yetkililer de, teröristlerin para verip yandaşları aracılığıyla ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarına dikkat çekti.

SİYASETÇİLER KONUŞUYOR AMA…

Bazı yetkililerimiz coşup ...
Read more : Bunlar da El Bab gerçekleri / Saygı ÖZTÜRK | Görüntüleme : 1411 | Yanıtlar : 0

Rumlar savaş tazminatı isteyeceklermiş / Prof. Dr. Ata ATUN

Rumlar savaş tazminatı isteyeceklermiş

Geçen hafta Kıbrıs Rum tarafından yapılan bir ankete göre Rumların yüzde 87,2’si, 1974 Barış harekatı ile ilgili olarak Türk devletinin tazminat ödemesi gerektiğini düşünüyormuş.

Buna tam da “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır” demek gerekiyor.

Sen 1960 yılında kurulan Kıbrıs Cumhuriyetini, adayı Yunanistan’a bağlamak için yık.

21 Aralık 1963 gecesi Kıbrıslı Türklere silahlı saldırıda bulun.

1963-1974 yılları arasında Kıbrıslı Türklere soykırım uygula.

15 Temmuz 1974 tarihinde adayı Yunanistan’a bağlamak için darbe yap, ...
Read more : Rumlar savaş tazminatı isteyeceklermiş / Prof. Dr. Ata ATUN | Görüntüleme : 1420 | Yanıtlar : 0

Hayır Çıkmazsa / Rifat SERDAROĞLU

Hayır Çıkmazsa

Eee gözünüz aydın gari; “Azerbaycan Başkanı Aliyev, karısını Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atadı! Emine Hanım’ın, Bilal’in, Sümeyye’nin de yolları açılmış oldu… (Hayır çıkmazsa!)

Yıllardır yazıyoruz, anlatıyoruz! Türkiye, hedefi FETÖ ile aynı olan bir organize suç şebekesinin gözetiminde adım-adım “Federe İslam Devletine” doğru gidiyor…

1979-1980 yıllarında şimdiki AKP Milletvekili Metin Külünk “Akıncı Liseliler Başkanı” oldu. Humeyni’nin Türkiye İmamı Mehdipur’un elemanı Akıncı Önderi Mehmet Güney ve Yakup Aslan İslam Devrimi için çalışmaya başladılar. Yakup Aslan anılarında ...
Read more : Hayır Çıkmazsa / Rifat SERDAROĞLU | Görüntüleme : 1803 | Yanıtlar : 0

Siz kimsiniz; Atatürk kim? / Mevlüt Uluğtekin YILMAZ

Siz kimsiniz; Atatürk kim?

Sevgili okuyucum; zaman zaman Atatürk'ümüzü - kurduğu Cumhuriyetimizi- aşağılamaya çalışan kimi dangalaklara, dünyadaki Atatürk sevgisini kısaca belirtmek istiyorum...

Atatürk'ün, dünyada "Baş Öğretmen" sıfatlı tek lider olduğunu, bir geometri kitabı yazdığını, Üçgen, Açı, Dikdörtgen ve 48 Geometri teriminin Türkçe isim babasının Atatürk olduğunu,

Norveç'te "Atatürk gibi olmak" diye bir deyimin bulunduğunu, Atatürk Çiçeği'nin adını; çiçeği bulan Wanderbit Üniversitesi Profesörlerinden Dr. Kirk Landın'ın koyduğunu ve bu çiçeğin tüm dünyada bu isimle üretilip satıldığını, ...
Read more : Siz kimsiniz; Atatürk kim? / Mevlüt Uluğtekin YILMAZ | Görüntüleme : 1519 | Yanıtlar : 0

ELAM ve Türkiye / Yurdagül ATUN

ELAM ve Türkiye

Rahmetli Rauf Denktaş, Türkiye ile KKTC arasında gerginlik yaratmak isteyenlere karşı uyarmış, “Anavatana dil uzatmak kahpeliktir” demişti bir röportajında.

Ben o kelimeyi “terbiyesizliktir” kelimesiyle değiştirmiştim başlıkta, yumuşatmak amaçlı.

Türkiye’ye karşı olan sessiz hınç, 10 yıldan bu yana dile geldi.

Hem de her geçen gün biraz daha artarak…

Ülkede olan her terslikten Türkiye’yi sorumlu tutmaya başladık. Trafik kazasından, dövizin yükselmesine kadar.

Hatta ayağı taşa takılsa Türkiye’den bilenler…

Ne turizm yatırımı, ne üniversite öğrencilerinin ...
Read more : ELAM ve Türkiye / Yurdagül ATUN | Görüntüleme : 970 | Yanıtlar : 0

Bana 'terörist' deme, çok kırılıyorum! / Servet AVCI

Bana 'terörist' deme, çok kırılıyorum!

Vallahi çok kırılıyorum... Şimdi insanlara "Yoksa teröristlerle beraber misiniz?" diyerek beni gösteriyorsun ya, çok inciniyorum çok...

İnsan dünkü mutlu mesut beraberliğimizin hatırına bunları söylemez yaaa... Sen bana ilgi duymuştun hani? Ben de sana karşı boş değildim...

Uzaktan uzağa olmuyordu... Sonra açıldık birbirimize... Kızanlar, çekemeyenler, bizi birbirimize yakıştıramayanlar çıktı tabii... Yine de filmlerdeki o ağacın altında buluşup "Seviyoruz uleeeen" diye aşkımızı kıskanan şer odaklarına beraber meydan okumadık mı? 

Şimdi o ağacın ...
Read more : Bana 'terörist' deme, çok kırılıyorum! / Servet AVCI | Görüntüleme : 4814 | Yanıtlar : 167

Müzik Kitapları Yazarı Olarak MEB'na İtiraz Ediyorum / Mahiye MORGÜL

Müzik Kitapları Yazarı Olarak MEB'na İtiraz Ediyorum

Tam üç kitabımla kaynakçasında adım geçen İlköğretim Müzik 1-2-3 Öğretmen Kılavuz Kitabına dair şikâyetlerimi yazdım. Adımı silin, benden yaptığınız alıntıları da kaldırın diyorum. Çünkü bozarak almışlar, müzik kavramlarını da çarpıtmışlar.

İşte yazdığım dilekçe.

.........

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığına – Ankara

MEB Ankara 2015 basımı Neşem Yaşar yazarlı Müzik İlköğretim 1-2-3- Öğretmen Kılavuz Kitabının kaynakça bölümünde belirttiğiniz gibi yazarı olduğum Müzik ve Drama kitaplarımdan yararlanılmış, kitaplarımdan hem ...
Read more : Müzik Kitapları Yazarı Olarak MEB'na İtiraz Ediyorum / Mahiye MORGÜL | Görüntüleme : 1034 | Yanıtlar : 0

Stratejik çukurda batan dönme dolap... / Ahmet TAKAN

Stratejik çukurda batan dönme dolap...

Başbakan Binali Yıldırım'ın Münih'te kabin ekibi gazetecilere yaptığı açıklamalar gerçekten çok enteresandı!.. Yıldırım, "ABD ile yeni bir sayfa açıyoruz" diyor ama sayfanın içini dolduramıyor. Bomboş!.. Yıldırım'ın kabin ekibine neler anlattıklarını kısaca hatırlatalım.

ABD'nin iki numarası Pence ile Rakka'yı konuştuklarını belirttikten sonra; "DEAŞ ile mücadelede El Bab'dan sonrası için de varız" dediğini belirtiyor. "ABD, Rakka'ya operasyonda YPG'yi dayatırsa ne olur" sorusuna da şöyle cevap veriyor:

"Ben öyle bir izlenim edinmedim. Bir ...
Read more : Stratejik çukurda batan dönme dolap... / Ahmet TAKAN | Görüntüleme : 1672 | Yanıtlar : 0

Yeni Bir Soruşturma Daha / Rifat SERDAROĞLU

Yeni Bir Soruşturma Daha

Alanya’dan gazeteci dostum Akdağ, Alanya Cumhuriyet Savcılığının “Şaka Gibi Bademler” adlı yazım için soruşturma başlattığını haber verdi. Suçlama; Cumhurbaşkanına hakaret! Kanun karşısında boynumuz kıldan incedir. Evrak elimize ulaşsın, savunmamızı yaparız! Türk Yargısı bizi haksız bulursa ya parasını öderiz ya da bu yaşta girer yatarız, sıkıntı yok!

Sıkıntı nerde var biliyor musunuz?
Esas sıkıntı benim Cumhuriyet Savcılarımıza bakışımda galiba!
Hukukçu değilim ama tam 41 senedir T.C Devletinin içindeyim. Belediye Başkanlığı-İl Başkanlığı- Milletvekilliği-Genel ...
Read more : Yeni Bir Soruşturma Daha / Rifat SERDAROĞLU | Görüntüleme : 1305 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148865 ileti • Toplam 46206 başlık • Toplam 25031 üye

x