Bayramlar zehir oluyor artık bana. Bayramlar bayram olana kadar da bayram kutlaması yapmayacağım. Gazetecilik mesleğine sporla başladım. Doya doya futbol yorumu yazma isteğim dün yine depreşmişti. Brezilya yolunun çoktan kapandığını, Fatih Terim’in gayretlerine rağmen Hollanda’dan yediğimiz 2 ucuz golü değerlendirecektim. Ama olmuyor. Yaşadığım ciddi sağlık sorununun ardından doktorların stresten uzak, bir süre istirahat edeceksin tavsiyelerine uymaya gayret etsem de gazete ve televizyon haberleri sürekli taciz ediyor. Sabahları kısa yürüyüşü bahane edip bayiye ...
News of Gazete Köşe Yazarları

‘Balyoz’, ‘Ergenekon’; Türkiye’nin yıllardır ...

Bundan takriben 100 sene önce Gaspıralı İsmail Bey (1851-1914)
Cumhurbaşkanlığı basın merkezi kısa bir açıklama ile duyurdu Abdullah Gül’ün Pazar günü başlayacak
Demokrasi böyle gelmez.. Demokrasi, üzerinde var olacağı toplumu bölmez. İkiye ayırmaz. İki dilli, iki başlı, iki seçenekli yapmaz. Niye? Çünkü özleri gereği tüm rejimler bütünleştiricidir. Buyurun istediğiniz yönetim biçimini inceleyin. Özellikle farklılık yaratan ve yarattığı farklılıklar sayesinde varlığını sürdüren bir tek siyasi yönetim biçimi yoktur.