Cemil İpekçi Hindistana Kaçmayacak, Şükürler Olsun!..
Haşim Kılıç, AKPnin kapatılmadığını açıkladığında ilk aklıma gelen şey bu oldu ve sevincimi gizleyemeyip Allah! diye bağırmışım
İtiraf edeyim ki ben, AKPnin kapatılmasından en çok bu açıdan endişe ediyor; ancak okuyucularımız tepki gösterir diye konuyu gündeme getiremiyordum. Şimdi artık olayın bütün boyutları konuşulacağına göre işin bu kısmını da tartışmakta beis yok.
Cemil İpekçi, sürmeli gözlerini üzüntülü bir ifadeyle süze süze, AK Parti kapatılırsa, ben varımı varidatımı bırakıp Hindistana giderim ...
News of Gazete Köşe Yazarları
Türkiye ve Ermenistan ilişkilerinde iki ülke arasındaki sorunların çözümüne yönelik atılan bazı önemli adımların 2007 yılından itibaren hız kazandığını söylemek mümkündür. 29 Mart 2007 tarihinde Akdamar adasında bulunan Akdamar (Ahtamar) Kilisesinin restore edilerek hizmete açılması ve açılışa Ermenistandan başta Kültür Bakan Yardımcısı Gagik Gürciyan olmak üzere 20 kişilik bir heyetin katılması, iki ülke ilişkilerine dair bazı umutlar vaad etmişti. Bu umutlar, Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyanın başkanlık ...