Zaman: Prş Nis 09, 2026 18:47

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

PKK’lılar ABD ordusuna ’paralı asker’ yazılıyor

PKK’lılar ABD ordusuna ’paralı asker’ yazılıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta ağır darbeler vurduğu bölücü terör örgütü PKK’dan kaçan teröristlerin ABD ordusuna katılarak Afganistan’a paralı asker olarak gittiği bildirildi.

Kanal D’nin haberine göre, Türk savaş uçaklarının operasyonları sonucu büyük moral çöküntüsü yaşayan bölücü örgüt mensupları PKK’dan kopmaya başladı. PKK’dan kopan teröristeler Kuzey Irak’ta dağılarak yaşamlarını sürdürürken, bazıları Türkiye’ye dönüyor. Irak’taki ABD ordusuna katılmayı tercih edenler var. Erbil’deki Amerikan Ofisi’ne başvurarak kayıtlarını yaptıran PKK’lılar, Bağdat’ta kısa ...
Read more : PKK’lılar ABD ordusuna ’paralı asker’ yazılıyor | Görüntüleme : 639 | Yanıtlar : 5

Osman Pamukoğlu: 'Erken Seçime Hazırlanıyoruz'

'Erken Seçime Hazırlanıyoruz'

HEPAR lideri Pamukoğlu'ndan iddialı açıklama...

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, erken genel seçim yapılacağını düşünerek, örgütlenme çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Partisinin Adana il merkezini ziyaret etmek ve Karataş ilçe merkezinin açılışını yapmak için gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partilileri tarafından karşılandı. Yerel seçim çalışması nedeniyle düzenledikleri mitinglerde birbirini sert dille suçlayan parti genel başkanlarını eleştiren Osman Pamukoğlu, yapılan atışmaları seviyesiz bulduğunu söyledi.

Erken genel seçim yapılacağını ...
Read more : Osman Pamukoğlu: 'Erken Seçime Hazırlanıyoruz' | Görüntüleme : 1050 | Yanıtlar : 8

Osmanlılaştırmayı İlk Kim Kullandı ?

Cumhuriyet varlık nedenini enternasyonal planda kaybetti

“Bazı belgelerden çıkartılarak “ottomanization”, “Yeni Osmanlıcılık” sözcüğünü kullanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkılma teşebbüslerinin arkasında bu “Yeni Osmanlıcılık” trajedisinin olduğunu söylüyorum. Başka bir deyişle Cumhuriyet, kuruluş hikmet-i vücudunu, varlık nedenini, enternasyonal planda kaybetmiş görünüyor. Bunun yerine bir “Yeni Osmanlıcılık” planlarının var olduğu görülüyor.

Yaklaşık 2 yıldır bunları tekrarlıyorum ve uyarıyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri’ni de uyarıyorum. Şu anda bu Fethullah Gülen tarafından dillendirilmiş durumdadır. Bir başka şekilde söyleyecek olursak Fethullah Gülen’in icazeti ...
Read more : Osmanlılaştırmayı İlk Kim Kullandı ? | Görüntüleme : 759 | Yanıtlar : 2

Durmak yok küfüre devam - 29 Mart'tan İtibaren Belediyelerde

Durmak yok küfüre devam

Resim

“Gompleksliyim, diklenirim”

İlk olarak TÜRKSOLU gazetesi yazarı Nur Arslan aradaki ilginç benzerliği yakaladı. Sinemalarda maganda karakteriyle rekorlar kıran küfürbaz Recep İvedik karakteri ile seçimlerde oy rekoru kıran bozuk ağızlı Recep Tayyip karakterleri ne kadar da birbirine benziyordu.

Son günlerde mizah dergileri, internet siteleri ve en sonunda muhalefet partisi liderleri de bu benzerlik üzerine kafa yormaya başladı.

Ne diyor filminde Recep İvedik: “Gompleksliyim, asabiyim ama perdelerimi kaldırdığımda da kedi ...
Read more : Durmak yok küfüre devam - 29 Mart'tan İtibaren Belediyelerde | Görüntüleme : 703 | Yanıtlar : 2

İsrail:Psikolojik savaşı kaybettik

Siyonist yetkililer, Gazze savaşında vurulan çocuklara ait görüntülerin savaşın Hamas'ın lehine sonuçlanmasına neden olduğunu belirttiler.

İsrail işgal devleti yetkilileri, dünya kamuoyunu Filistinlilerin lehine kaybettiklerini, Gazze savaşında vurulan çocuklara ait görüntülerin savaşın Hamas'ın lehine sonuçlanmasına neden olduğunu belirttiler. İşgal devleti Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İsrail ordusunun Gazze'ye yaptığı "Dökme Kurşun" operasyonunun, 1948 yılından beri ilk defa İsrail'e karşı bu oranda ve çapta büyük bir hoşnutsuzluk ve düşmanlığa neden olduğu belirtildi.

El-Kudsu'l-Arabi gazetesi yayınladığı haberde, Siyonist ...
Read more : İsrail:Psikolojik savaşı kaybettik | Görüntüleme : 542 | Yanıtlar : 2

Ahmedinecad: Kapitalizm çöküyor

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad, "kapitalizmin başarısızlığa uğradığını" söyledi ve küresel mali krizin sorumlusu olarak Batı ülkelerini gösterdi.
Ahmedinecad, Tahran´daki Sadabad Sarayı´nda yapılan Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 10. liderler zirvesinde yaptığı konuşmada, kapitalist ekonominin çökmek üzere olduğunu söyledi. Ahmedinecad, "Kapitalist sistem başarısız olmuştur. Serbest ticaret ekonomisi başarısızlığa uğramıştır" dedi.
İnsan haklarına saygıya dayalı yeni bir ekonomik sistemin kapitalizmin yerini alması gerektiğini belirten Ahmedinecad, bölge ülkelerine ekonomik bütünleşme, EİT üyelerine de ticari ilişkilerin daha da ileriye ...
Read more : Ahmedinecad: Kapitalizm çöküyor | Görüntüleme : 476 | Yanıtlar : 0

Bu soruya cevap ver Sayın Başbakan !

Başbakan Erdoğan'a Malatya'da bir kadın vatandaş öyle bir soru sordu ki.Başbakanda dahil bütün herkes dondu kaldı. İşte tüm Türkiye'nin kalbinden geçen o soru.

Malatya mitingden sonra Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda açılışa katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşlardan öyle bir soru geldi ki, bu soruya herkes şaşırdı.

Edata buz kesen salonda, bütün gözler protestocu kadına çevrildi.

Başbakan sahnede plaket verirken, bulunduğu yerden Başbakan'a soru soran vatandaş,aslında tüm Türkiye'nin de tercümanı oldu.

Başbakanın plaket verdiği sırada "İsrail'e ...
Read more : Bu soruya cevap ver Sayın Başbakan ! | Görüntüleme : 642 | Yanıtlar : 8

Kırgız okullarında örgütlere karşı önlem

Kırgızistan´da ortaokullarda türban yasağının uygulanması için harekete geçildi.
Kırgızistan Eğitim Bakanlığı yetkilileri, yasak kararının, son dönemde "bazı örgütlerin ortaokullardaki faaliyetleri" üzerine alındığını açıkladı.
Yetkililer, Kırgız gençler arasında türban kültürünün yaygın olmadığına dikkat çekti ve "laik devlet düzenine sahip Kırgızistan´da dinci örgütlerin öğrenciler üzerinde baskı kurmasına izin vermeyiz" dedi.
Türban yasağı önerisinin yasal zorunluluk haline getirileceği belirtildi.

kaynak
Read more : Kırgız okullarında örgütlere karşı önlem | Görüntüleme : 468 | Yanıtlar : 0

1. Recep'in tırmaladığı 13 yaşındaki çocuk beraat etti!

Erdoğan'a şok suçlama

Erdoğan'a "Allah cezanızı verecek" diyen 13 yaşındaki M.S.Ö. şok iddiada bulundu.

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Aydın'da konvoyu geçerken `Allah cezanızı seçimlerde verecek' diye seslendiği iddiasıyla gözaltına alınıp daha sonra ailesine teslim edilen 13 yaşındaki M.S.Ö. şok iddiada bulundu.

Boynundaki tırnak izi ve kızarıklıkları gösteren M.S.Ö. olayı, "Başbakan Erdoğan elini enseme koydu ve sıktı. `Neden yapıyorsun niye dedin' gibi sorular sordu. Ben de söyledim. Ondan sonra `Bırakın gitsin' dedi. Ama korumalar ...
Read more : 1. Recep'in tırmaladığı 13 yaşındaki çocuk beraat etti! | Görüntüleme : 4123 | Yanıtlar : 49

75'lik kadına 40 kırbaç ve 4 ay hapis!

75'lik kadına 40 kırbaç!

Yardım amacıyla evine ekmek getiren 24 yaşındaki iki erkekle konuştuğu için cezalandırıldı.

Suudi Arabistan'da 75 yaşındaki bir kadın, yardım amacıyla evine ekmek getiren 24 yaşındaki iki erkekle konuştuğu için 40 kırbaç ve 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ülkede yayımlanan El Vatan gazetesinin haberine göre, Hamise Savadi isimli Suriye asıllı kadının yanı sıra geçen nisan ayında meydana gelen olayda ekmeği getiren iki erkeğe de hapis ve kırbaç cezası uygulanacak. Haberde hapis ...
Read more : 75'lik kadına 40 kırbaç ve 4 ay hapis! | Görüntüleme : 717 | Yanıtlar : 6

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148848 ileti • Toplam 46408 başlık • Toplam 25116 üye

x