Zaman: Sal Haz 24, 2025 14:56

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

26 Nisan 2008 Aygün Aktaş'lı bölümü Upload edebilecek varmı?

Selamlar ,

Prof.Dr. Aygün Aktaş'ın konuk oldugu 26 Nisan 2008 son programı upload edebilecek varmı ? Muhteşem bir programdı arşive eklemek lazım mutlaka

Peşinen teşekkürler
Read more : 26 Nisan 2008 Aygün Aktaş'lı bölümü Upload edebilecek varmı? | Görüntüleme : 495 | Yanıtlar : 1

siyaset meydani 1/05/2008

siyaset meydani programini yukleyebilir misiniz? 68 kusagi tartisildi ve ancak bir bolumunu seyredebildim. Arkadaslar en kisa zamanda siteye koyarsaniz cok mutlu olurum.
Read more : siyaset meydani 1/05/2008 | Görüntüleme : 450 | Yanıtlar : 1

ocalan in yakalanisi

abdullah ocalanin yakalandigi ve turkiyeye getirilirken ucaktaki goruntulerini ariyorum ...

saygilar
Read more : ocalan in yakalanisi | Görüntüleme : 644 | Yanıtlar : 0

iddaa bölümü

zannedersem daha önceden varmıs galiba,
biraz önce bu konuyu yazdım.fakat buna dair bir anket acıldıgını görünce degiştirdim.ama foruma yenen baktımki iddaa bölümü yok,
tekrar acılmasını istiyorum.
Read more : iddaa bölümü | Görüntüleme : 470 | Yanıtlar : 1

mac linkleri

lig tv dahil mac linkleri, bölümünün acılmasını istiyorum.
Read more : mac linkleri | Görüntüleme : 660 | Yanıtlar : 1

Bu bir 23 nisan yazısıdır (Var mısın? Yok musun?)

Var mısın? Yok musun?

‘Escape’ tuşuna basıp, her gün dayatılan günlük programdan çıkıyorum. Hayata bir format çakıp, 7 yaş programımı yeniden masa üstüne koyuyorum. ‘My Documents’ klasörüne hatıraları yerleştirip, dünyanın benim için masum ve tertemiz bir yer olduğu zamanları ‘search’ ediyorum. Çocukluğuma ‘start’ vermesi için yeni bir ‘word’ belgesi açıyorum, ‘Ctrl+S’ ile kaydetmeyi de unutmadan…

‘Run’ komutunu duyar duymaz, kendimi sokakta buluyorum. Kalelerin taştan olduğu çocukluk yıllarıma geri dönüyorum. Sahip olduğum Japon teknolojisi ürünlere ...
Read more : Bu bir 23 nisan yazısıdır (Var mısın? Yok musun?) | Görüntüleme : 578 | Yanıtlar : 0

Yiyecek satın alırken dikkat edilmesi gerekenler

Yiyecek satın alırken dikkat edilmesi gerekenler

Ailenin gelirinin yaklaşık olarak yarıya yakını yiyeceklere harcanmaktadır.

Bu nedenle yiyecekleri satın alırken bilinçli bir tüketici olabilmek için; satın alma kararı vermeden önce şu hususlara dikkat ediniz :

• Ilk adımda günlük, haftalık, aylık satın alınacak besinleri belirleyiniz.
  • Kuru besinler (un, bulgur, pirinç, makarna, nohut, mercimek, şeker vb.); kapalı teneke, şişe veya kutularda satılan yemeklik margarin ve sıvı yağ, zeytin ve salçayı aylık olarak satın alınız.

• Et ...
Read more : Yiyecek satın alırken dikkat edilmesi gerekenler | Görüntüleme : 748 | Yanıtlar : 0

Sertab Erener Madonna'yla

Sertab Erener Madonna'yla

Erener, Marilyn Monroe, Madonna ve Shakira'nın yer aldığı reklam filminde...

Sanatçı Sertab Erener, Elidor'un dünya çapında ''Hayat Beklemez'' felsefesiyle başlattığı kampanyada Marilyn Monroe, Madonna ve Shakira gibi 3 ikon yıldızın arasında reklam kampanyasında yer aldı.

Santralİstanbul'da düzenlenen basın toplantısının sunuculuğunu yapan Jülide Ateş, kampanyanın Türkiye kısmı için düşünen, düşleyen, yenilikçi, cesur, aktivist ve başarılı ikon yıldızın kim olması gerektiğine dair 20-30 yaş arasında gençlere soru sorulduğunu ve cevapların Sertab Erener üzerinde birleştiğini ...
Read more : Sertab Erener Madonna'yla | Görüntüleme : 1047 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148708 ileti • Toplam 46084 başlık • Toplam 25011 üye

x