Zaman: Cmt Tem 26, 2025 2:23

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Sahur Yeri

Kurallar: Aynı şeyler işte, yormayın beni şimdi.
Not: Üst üste mesaj yazılabilir. :)

Read more : Sahur Yeri | Görüntüleme : 9309 | Yanıtlar : 71

10. Bölüm Yorumları

Sezonun ilk bölümleri genelde heyecansız ve gıcık geçer ama Kurtlar Vadisi bugün kendini aştı.

Bölüm baştan sona nefes kesiciydi ama son 10 dk enfesti. Tamer'in hainliğini beklerdim ama Abdülhey'i görünce 'Sende mi Brütüs?' demekten kendimi alamadım. ileriki bölümlerde Polatla karşı karşıya gelecekleri aşikar. Polat ölmeyeceğine göre iki seçenek birincisi Abdülhey mefta, ikinci seçenek Polat oturup bizim beklemeyeceğimiz bi şekilde onu ikna edecek, tabii ki bekleyeip göreceğiz.

Polat çok ama çok sinirlendi. Dağıtacak ortalığı gibime geliyor. ...
Read more : 10. Bölüm Yorumları | Görüntüleme : 800 | Yanıtlar : 3

Teste Buyrun : ) Ona Neden Aşıksınız_?

Ona neden aşıksınız_?
Hadi bakalım neler çıkacak cevapları lütfen yazın ...

1-Sevgilinizin evinedoğru yürüyorsunuz oraya varmak için iki yol var.
Biri kısa yol çok kalabalık ve kasvetli.
Diğeri uzun ama yürürken harika manzaralar ve hoş şeyler görebileceğiniz bir yol.Hangii yolu seçersiniz_?

2- Yol üzerinde iki gül ağaçı görüyorsunuz.
Birinde kırmızı güller, birinde beyaz güller var.
Sevgilinize iki ağaçtan topladığınız 20 tane gül götürüceksiniz.
Hangi ağaçtan kaçar tane gül toplarsınız?(20tanesi aynı renkte olabilir yada ikisinin karışımı) ...
Read more : Teste Buyrun : ) Ona Neden Aşıksınız_? | Görüntüleme : 881 | Yanıtlar : 0

sahur vakti geldiii

kurallari her kes biliyor,...ihlal edene muhabbet ve cay yok ona göre :twisted:
Read more : sahur vakti geldiii | Görüntüleme : 1979 | Yanıtlar : 30

Gizli Yaram Kan Kaybediyor

Gecelerin sabahına her uyanışında aklıma düşüşüne anlam veremiyorum. Adını her anımsadığımda yüreğimin sıkışıp kasılmalarına engel olamıyorum. Kelimelerin düğümlenişine , sıraya koyamayışıma, anlamsız öylece havada asılı bıraktığıma inanamıyorum.

Kiminle göz göze gelsem gözlerini aradığımı fark ettiğimi anladığımda neden diye soruyorum suskunluğu kendime… sonra; sonra mavi ile yeşilin karışımı gözlerin baskın çıkıyor sorularıma , bir bildiği vardır diye. Ama bu bilinmezliğin beni çaresiz bırakmasına dayanamıyor yüreğim.. Her geçen gün daha da büyük bir acı ile sıkıştırmakta beni. ...
Read more : Gizli Yaram Kan Kaybediyor | Görüntüleme : 697 | Yanıtlar : 6

Bir Tek Sen Yakışırsın Yüreğime

Seni özlüyorum.
Gecenin en zifiri anında bile odamı aydınlatan bu aşkı özlüyorum en çok da her gün duyabilmek için çırpındığım sesini. Seni özlüyorum işte...
Her kavgamızın sonunda çekdiğim sancıları, seni kaybetmek korkusu yüreğimi bir bıçak gibi kestiği anları bile.

Seni özlüyorum kabul ettim artık bunu...
Gözbebeklerimin içine yerleşmişsin ve dünyada iyiye ve güzele dair ne varsa içinde sen varsın.
Meleklerin kanatlarında geliyorsun sen bana her gün, martıların gözlerinde. Bir papatya demetinin üstündeki uğur böceği ...
Read more : Bir Tek Sen Yakışırsın Yüreğime | Görüntüleme : 752 | Yanıtlar : 3

Ayakkabı Tercihleri !

"Moda Ayakkabılar Zarif Oldukları Kadar Zararlı Mı"

Yazın sandalet, önü açık ayakkabılar ve diğer modeler büyük ilgi görür. Ayaklarınızı ortaya çıkaran şık ve seksi modeller rahat olsa da sizi yanıltabilir. İşte ayak sağlığı uzmanlarının gözüyle, seçtiğiniz ayakkabının ayak sağlığına etkileri ve ayakkabı seçiminde dikkat etmeniz gerekenler..

Resim

Parmak arası terlikler..
Bunun için en mükemmel örnek kauçuk ve şeritli parmak arası diye bildiğimiz sahil terlikleri.. Son dönemlerde oldukça sahillerde moda olan terlikler, şehir merkezlerinde de giyilmeye ...
Read more : Ayakkabı Tercihleri ! | Görüntüleme : 1331 | Yanıtlar : 0

Bir Ürün Alırken Nelere Dikkat Edersiniz?

Arkadaşlar sizce alışverişte ne önemlidir?
yani nelerine dikkat edersiniz.
(Anketin dışında yorum yaparsanız daha faydalı olur düşüncesindeyim.)
Read more : Bir Ürün Alırken Nelere Dikkat Edersiniz? | Görüntüleme : 960 | Yanıtlar : 5

Saç Renginiz Ne Olmalı

Cildinizin tonu ne? Gözleriniz ne renk? Renkleri kullanarak çok etkileyici olabilirsiniz. İşte size en çok yakışacak rengi bulmanıza yardımcı olacak tablo!

Hangi renk saç size çok iyi yakışır? Cilt ve göz renginize göre saç renginize karar verebilirsiniz. Tabloya bakın, saç renginizi seçin!

Mavi, yeşil, ela, bal gözlüler

Bronz tenliler:Bal rengi bir ton kullanmalısınız. Turuncu renk de sizi daha sıca gösterebilir.

Açık-soluk tenliler:Açık renkli gözlerle sarı saç (bebek saçlarının sarısı) çok uyumlu olur. İnanmıyorsanız sarışın ve ...
Read more : Saç Renginiz Ne Olmalı | Görüntüleme : 700 | Yanıtlar : 0

Cilt Bakımında 7 Yanlış

1-Yanlış
Siz sigara içiyorsunuz yada içimiyorsunuz ama içen arkadaşlarınızla vakit geçiriyorsunuz.

Zararı : Bir başkasının sigarasından çıkmasına rağmen, sigara dumanı cildinizi mahveder. Sigara dumanındaki kimyasallar (karbon monoksit, katran, nikotin vb.) direkt gözeneklerinize işler. Bu toksinler vücudunuzun hücreleriyle temas ettiğinde ise, cildinize yumuşaklık veren ve direnç kazandıran yapıyı bozup, erken yaşlanmayı tetikler. Ayrıca cildin kendi kendini yenileme özelliğine de zarar verir.

Yönteminizi değiştirin: Sigarasız ortamlarda kalmaya çalışın ama kendinizi bir duman bulutunun ortasında bulursanız da, içenlerden ...
Read more : Cilt Bakımında 7 Yanlış | Görüntüleme : 686 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148816 ileti • Toplam 46173 başlık • Toplam 25019 üye

x