Zaman: Cum Haz 20, 2025 7:38

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Giden Çoktan Gitmiştir

Hasret çok zordur yakar gönülleri.Alışamazsın ayrılığa yıkar benliğini acıtır içini .Durduramazsın kanayan yüreğini .Ne yapsan atamazsın içinden kolay kolay çıkaramazsın sevdiğini kırılmış yüreğinden....

Kal diyemezsin gidene.Tek başına saramazsın kanayan yüreğini.Kapatamazsın en derinden açılmış ayrılık yarasını.Çok seversinn yaşlar süzülür gözlerindenn .Ama yıkamazsın gururunu kal diyemezsin sevdiğine izin veririsin ellerinden uçup gitmesine.Bilirsin geceler boyu yanacağını .En büyük pişmanlıklar yaşayacağını ama geri döndüğünde giden çoktan gitmiştir...

Sorular sorar kendi kendine cevaplar arasın ..Her kayan yıldızda geri dön diye ...
Read more : Giden Çoktan Gitmiştir | Görüntüleme : 997 | Yanıtlar : 7

Umumi Muhabbet

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak,
* Tartışma çıkarmak,
* Art arda mesaj yollamak,
* Ahlâksız cümleler kurmak,
* Siyasi parti propagandası yapmak,
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

Kurallar herkes için geçerlidir.

İyi Sohbetler... Hayırlı günler...

Günaydin ve hayirli cumalar herkese :)
Read more : Umumi Muhabbet | Görüntüleme : 6889 | Yanıtlar : 156

Meriç Yurdatapan kimdir ?

Meriç, ünlü bir bestecinin, Şanar Yurdatapan' ın kızı. Istanbul' da doğmuş ve büyümüş. Almanya' ya 18 yaşında, mimarlık eğitimi için gelmiş. Gelmiş ama müziğe duyduğu aşk, mimarlığa galip gelmiş. 2 yıllık lisans öğreniminden sonra kendini önce Badisches Konservatorium' da klasik şan eğitiminde, daha sonra da Mainz şehrinde Johannes-Gutenberg-Üniversitesinde, caz öğreniminde bulmuş ve sonunda "Şan Diploması" almış.

Bir yanda kendi "ortadoğu kökeni" nin, öte yanda üniversite eğitiminin ve Avrupalı müzisyenlerle çalışmanın Meriç' in müzikal gelişimini ...
Read more : Meriç Yurdatapan kimdir ? | Görüntüleme : 1319 | Yanıtlar : 1

Tabu (eglence tam gaz)

Arkadaşlar çoğumuz orjinal Tabuyu biliyoruz.ama bizim oynadığımız biraz daha farklı olacak çünkü eşli oynamıyoruz.ayrıca oyun kartlarımız da yok.Bunun için yasak kelimelerimiz de yok.Yapacağımız şey basit ve eğlenceli..bir üstteki online üyeye özel mesaj atıp ne anlattığımızı söylüyoruz.sonra bu sayfada anlatmaya çalışıyoruz.ilk bilen yine
aynı şekilde bir üstteki online üyeye kelimeyi söylüyo....ve böyle sürüyo...iyi şanslar...
Read more : Tabu (eglence tam gaz) | Görüntüleme : 636 | Yanıtlar : 3

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Anlam ve Önemi

30 Ağustos Zafer Bayramının anlam ve önemi

Birinci Dünya Savaşı sonunda imzalanan Mondros Mütarekesi ve Sevr Antlaşmasıyla yurdumuz tamamen elimizden alınıyor, vatanımızda hür olarak yaşama hakkımıza son veriliyordu. Yüzyıllardır üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklar düşmanlara veriliyor, bizim de bunu kabul etmemiz isteniyordu.
Türk milletinin bu durumu kabul etmesi elbette mümkün değildi. 19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün Samsun'a çıkmasıyla, lideriyle kucaklaşan Anadolu, Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlattı. Amasya Genelgesi'nin yayınlanmasının ardından Erzurum ve Sivas Kongreleri yapıldı. ...
Read more : 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Anlam ve Önemi | Görüntüleme : 1065 | Yanıtlar : 0

Üsteki Üyenin Yaşını Tahmin Et

herkes bi üstekinin yaşını tahmin edicekk
Read more : Üsteki Üyenin Yaşını Tahmin Et | Görüntüleme : 1029 | Yanıtlar : 16

Son Harften İngilizce Kelime Türetmece

CESSA yazdı:örnek;

1.üye__despise

2.üye__Every

3.üye__Y....

Oyunu başlatan arkadaşımız CESSA'dır. Yalnız oyun formatında biraz değişiklik yapalım. İngilizce kelime bilgimiz artar belki. Herkes söylediği İngilizce kelimenin manasını da yazsın. En azından biraz faydalı oyun olur.

İlk kelimemiz ise;

Face ( Yüz, surat )
Read more : Son Harften İngilizce Kelime Türetmece | Görüntüleme : 3712 | Yanıtlar : 100

Hitler - Kavgam

Resim

http://rapidshare.com/files/52139106/hitler_kavgam.rar.html
Read more : Hitler - Kavgam | Görüntüleme : 2814 | Yanıtlar : 15

arkadaşlar sizden yardım istiyorum

odtumezunlari.ge.tr ye üye olmam gerek,ama odtülü olmadığım için üye olamıyorum.orada bulduğum bazı bilgilere ihtiyacım var şimdi bu konuda bana yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba?
konu benim için önemli (':cry:')
Read more : arkadaşlar sizden yardım istiyorum | Görüntüleme : 835 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148687 ileti • Toplam 46068 başlık • Toplam 25009 üye

x