Zaman: Prş Haz 19, 2025 23:33

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Asıl Önemli Olan ?

İş yaşamında önemli yerlere gelmiş bir grup eski mezun arkadaş grubu üniversitedeki hocalarından birini ziyarete gitmiş. Çeşitli konular konuşulduktan sonra sohbet, işin yarattığı strese ve hayatın zorluklarına gelmiş. Üniversite hocası ziyaretçilerine kahve ikram etmek üzere mutfağa gitmiş ve değişik boy, renk ve kalitede birçok fincanın bulunduğu bir tepsiyle geri dönmüş.

Kimi porselen, kimi seramik, kimi cam, kimi plastik olan fincanları ve kahve termosunu masaya koyup kahvelerini oradan almalarını söylemiş.

Tüm eski öğrenciler kahvelerini alıp koltuklarına ...
Read more : Asıl Önemli Olan ? | Görüntüleme : 817 | Yanıtlar : 1

Bir Aşk Hikayesi...

Bir Aşk Hikayesi...

"Üniversiteli delikanlı kolejli kıza bir voleybol maçında rastladı. Okul salonundaydı maç. Tribünsüz,minik bir salon.. Seyircilerle, oyuncular arasında, sahanın çizgisi vardı sadece..O kadar yakındılar..

Delikanlı, bu tatlı, bu güzel, bu dünyalar şirini kızı ilk defa görüyordu takımda.. Hoşlandığını, fena halde hoşlandığını hissetti. Az sonra bir şeyi daha hissetti. Uzun zamandan beri maçı değil, o güzel kızı izlediğini.. Kız servis atarken hemen önünden geçti. Göz göze geldiler.. Kız gülümsedi..

Delikanlı, çok popülerdi o yıllarda.. ...
Read more : Bir Aşk Hikayesi... | Görüntüleme : 995 | Yanıtlar : 1

Hintli Usta..

Hintli bir yasli usta, çıraginin sürekli herseyden sikayet etmesinden bikmistir. Bir gün çiragını tuz almaya gönderir.Hayatındaki herseyden mutsuz olan çırak döndügünde, yaslı usta ona bir avuç tuzu,bir bardak suya atıp içmesini söyler.Çırak, yaslı adamın soyledigini yapar ama içer içmez agzındakileri tükürmeye baslar.
"Tadı nasıl?" diye soran yasli adama öfkeyle "acı" diye cevap verir.
Usta çiragını kolundan tutar ve dısari götürür. Sessizce az ilerdeki gölün kıyısına giderler ve çiragina bu kez de bir avuç tuzu göle ...
Read more : Hintli Usta.. | Görüntüleme : 765 | Yanıtlar : 0

Doğmamış Hayvanların İlk Fotoğrafları

Hayvanların anne karnındaki gelişimi ilk kez görüntülendi. 3 boyutlu ultrason tarayıcı, bilgisayar grafikleri ve mikroskobik kameralar kullanılarak yapılan çekimler görenleri şaşkına çevirdi.

“Animals in the Womb” yani Anne Karnındaki Hayvanlar adlı belgesel için çekim yapan ekip, gebeliğin başlangıcından doğuma kadar olan tüm evreleri görüntüledi. Görüntüler, hayvanların anne karnındaki şaşırtıcı gelişimini gözler önüne serdi...

Resim
16 haftalık bir fil. Fillerin hortumu 16. haftadan itibaren oluşmaya başlıyor.

Resim
Anne karnındaki iki yıllık serüveninin altıncı ayındaki filin ...
Read more : Doğmamış Hayvanların İlk Fotoğrafları | Görüntüleme : 2804 | Yanıtlar : 1

[SuLtanAhmet]

Resim
Resim
Resim
Resim

Read more : [SuLtanAhmet] | Görüntüleme : 986 | Yanıtlar : 3

Zoraki Koca [Artık Ripleyemeyeceğim] :(

Tüm Forum üyelerine Selamlar,

Arkadaşlar, internet ortamında beni birçok kişi iyi tanır. Ben, bilgilerim dahilinde paylaşmayı ve yardımlaşmayı seven bir insanımdır. Şimdiye kadar dizileri mümkün olduğunca hızlı bir şekilde ripleyip internete koymaya çalışıyordum. Üzülerek belirtmek istiyorum ki, bundan sonra sanıyorum bir süreliğine dizi ripleyemeyeceğim. Çünkü iş saati (Almanya, 14.00 – 23.00) değişikliğinden dolayı, dizi saati ile çakışmaktadır. Bu nedenle dizileri kaçırmaktayım. Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum. Gerçekten ben de üzgünüm. Kusura bakmayın.

Ama 1 gün geçte ...
Read more : Zoraki Koca [Artık Ripleyemeyeceğim] :( | Görüntüleme : 707 | Yanıtlar : 1

Umumi Muhabbed

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak,
* Tartışma çıkarmak,
* Art arda mesaj yollamak,
* Ahlâksız cümleler kurmak,
* Siyasi parti propagandası yapmak,
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

Kurallar herkes için geçerlidir.

İyi Sohbetler... Hayırlı günler...

Gilda, napalım, neyi hakediyorsak ordayız. :) Sen nerelerdesin? Nasılsın?
Read more : Umumi Muhabbed | Görüntüleme : 6519 | Yanıtlar : 156

Dünyada var Olan En Zehirli 7 Canlı

1-Heloderma Suspektum

Resim
*** Dünya üzerindeki en zehirli kertenkele türüdür.
*** Amerika kıtasında yaşar.
*** Bilinen adı GİLA canavarıdır.
*** Isırığı tedavi edilmezse öldürücüdür

2-Sydney Funnel

http://img354.imageshack.us/img354/9228/2sydneyfunnelxq5.jpg
*** Dünya'nın en zehirli örümceğidir.
*** 2-3 cm boyundadır.
*** 1 mg zehiri 10.000 fareyi öldürebilir.
*** Ocak-Mart ayı en tehlikeli dönemidir.
*** 30 dakikada öldürür.
*** 2 metre uzaktan sıçrayabilir

3-Death Stalker

Resim
*** Ortadoğuda yaşar.
*** Halk arasında sarı ...
Read more : Dünyada var Olan En Zehirli 7 Canlı | Görüntüleme : 2691 | Yanıtlar : 6

Berat Kandili

Bütün Din Kardeşlerimizin Site Halkımızın Ve Aziz Şehitlerimizin Kandilleri Mübarek Olsun

Bu Güzel Rahmeti Bereketi Bol Günde Allah Aziz Şehitlerimizin Kabirlerini Nurlarla Doldursun ...
Read more : Berat Kandili | Görüntüleme : 946 | Yanıtlar : 10

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148687 ileti • Toplam 46068 başlık • Toplam 25009 üye

x