Zaman: Çrş Haz 18, 2025 22:53

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Siyasetçilerin döneklikleri partilerin sonu olacak...

Son günlerde siyasiler birbirlerine hakaret edercesine eleştiri yöneltiyorlar.Ama bu eleştirileri oy uğruna, ileriyi düşünmeyerek yapıyorlar.Bu hesapların şimdi büyük getirileri olabilir.Ama ilerde bu onların sonu olacak.Nasıl mı?Şimdi bu şahsiyetlerden en önemli iki kişiyi ele alalım.Bunlar Recep Tayyip Erdoğan ve Deniz Baykal.Recep Tayyip:Solcuları sevmiyenlerin oy verdiği milli görüşçü insanların kurduğu parti.Şimdi oy almak için solculara yükleniyor,solcular bize Cumhurbaşkanı'nı seçtirmiyor diye dileniyor.Yani halktan CHP'ye karşı oy istiyor.Deniz Baykal:Bu şahsiyet ise solculardan laiklik elden gidiyor,şeriat geliyor diye oy istiyor.Birbirlerine ...
Read more : Siyasetçilerin döneklikleri partilerin sonu olacak... | Görüntüleme : 669 | Yanıtlar : 1

Frontpage 2003 (Tek Link)

Resim

FrontPage geliştirilmiş bir Html editörüdür. HTML (Hyper Text Markup Language), web sayfası oluşturmak için hazırlanmış ve sadece bir Browser tarafından yorumlanabilen bir programlama dilidir. Html kodlarını, bir Notepad veya benzeri bir metin editörü yardımıyla kendiniz yazabilirsiniz. Ancak bu uzun zaman alan ve zahmetli bir iştir. Zira iyi bir Html bilgisi de gerektirir. İşte FrontPage tam burada devreye giriyor ve sizi bu külfetten kurtararak basit ve çabuk bir şekilde web sayfaları hazırlayabileceğiniz bir ortam ...
Read more : Frontpage 2003 (Tek Link) | Görüntüleme : 1604 | Yanıtlar : 4

İnsanlar..

Biz insanlara ;neden ''hayır'' dendiği halde istediğimizi almak için her şeyi yok ederiz.Biz insanlar kendi isteklerimizden başka bir şey düşünmeyiz.Önümüze çıkan her şeyi yıkar geçeriz.İstediğimizi almak için önümüze çıkan insanları kırıp geçitiğimizde onların ne düşündükleri bizi pekde ilgilendirmez.

Örneğin 5 yaşındaki bir çocuğu düşünün:annesiyle beraber markete gidiyor ve şeker almak istedi ve annesi almadı.Çocuk istediğini alana kadar ağlar, kızar, bağırır,kırar,döker ve sonra anne onu almak zorunda kalıyor.Ve çocuk zafere ulaşmış oluyor.Örneğin istediğini almak isteyen plotonik ...
Read more : İnsanlar.. | Görüntüleme : 2898 | Yanıtlar : 40

Ragıp Savaş & Janset - Yalnızım Dostlarım

Ragıp Savaş şarkıcı değil ama bu şarkıda sesi o kadar güzel geliyor ki bana...Jansetin ses zaten güzel :)

http://rapidshare.com/files/42456878/Ra ... tlarim.rar
Read more : Ragıp Savaş & Janset - Yalnızım Dostlarım | Görüntüleme : 768 | Yanıtlar : 3

|Aynur Haşhaş|Meyhaneci(Mutlaka Dinleyin)

Meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur
Beş lira borç aldım haralıyım ben
Dolusunu getir boşunu kaldır
Bugün sabahçıyım buralıym ben

İçip içip serhoş olmak istiyom
Sızıp bir köşede kalmak istiyom
Yaşamayı değil ölmek istiyom
Bir yarin elinden yaralıyım ben

Aman meyhaneci doldur ver bana
Bugün içeceğim ben kana kana
İsmim Kaçırandır söyleyim sana
Bütün serhoşların kralıyım ben

Aynur Haşhaş

Prens bilirsin sen işini :alkolik: ...
Read more : |Aynur Haşhaş|Meyhaneci(Mutlaka Dinleyin) | Görüntüleme : 1443 | Yanıtlar : 1

Pkk Hatay'da 8 Aracı Ateşe Verdi...!

http://www.haber10.com/haber/82014/news_a.jpg

Pkk Hatay'da 8 Aracı Ateşe Verdi...!

Hatay'da maden ocağına gelen terör örgütü PKK mensupları, çalışanların telefonlarını topladıktan sonra 8 aracı ateşe vererek yaktı.

Hatay Valisi Ahmet Kayhan, Serinyol beldesi, Kisecik köyü yakınlarında özel bir şirkete ait maden ocağına gelen teröristlerin, çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra cep telefonlarını toplayarak 8 iş makinesini yaktıklarını, ardından kaçtıklarını söyledi.

Dağda bazı izler üzerinde jandarma ekiplerinin arama ve inceleme yaptıklarını belirten Kayhan, "Teröristlerin peşindeyiz. Güvenlik ekipleri gerekli çalışmaları yapıyor. ...
Read more : Pkk Hatay'da 8 Aracı Ateşe Verdi...! | Görüntüleme : 739 | Yanıtlar : 1

kurtlar vadisi bölüm 88 mabet sahneleri(youtube+rapid)

Polatın Mabeddeki Seçilmişler İle Konuşması Tabuttan Çıkarıldıktan Sonra ;

http://rapidshare.com/files/35456599/Po ... d.avi.html

Polatın Mezarda Olduğu Sahne Tabuttaki :

http://rapidshare.com/files/35458171/Po ... t.avi.html
Read more : kurtlar vadisi bölüm 88 mabet sahneleri(youtube+rapid) | Görüntüleme : 2201 | Yanıtlar : 3

bedeli Çanakkale'de ödenecektir

BEDELİ ÇANAKKALE’DE ÖDENECEKTİR.

Askerlik vazifesi yaparken vatan uğrunda şehadet mertebesine ermek veya gazi olmak her Türk için tabii bir şeydir. Ancak bu 45 şehit ve 150 gazinin durumu başkadır. Zira bunların istisnasız hepsi (1909 ve 1914 Askeri Mükellefiyet Kanunu gereğince) askerlik vazifesinden ya muaf ya da maksureli (tecilli) tutulmuş gençlerdir. Bu iki kanun sultani mektepleri talebe ve mezunları askerlik vazifesinden “maksureli” ettiği gibi, Balkan Harbi sırasında mer’i olan 1909 kanunu da üstelik bütün İstanbul halkını ...
Read more : bedeli Çanakkale'de ödenecektir | Görüntüleme : 987 | Yanıtlar : 7

Anzaklı Ömer'in Hikayesi

Anzaklı Ömer'in Hikayesi

ANZAKLI ÖMER’İN HİKAYESİ”1957 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olup ihtisas yapmak üzere ABD’ye giden doktor Ömer Musluoğlu görev yaptığı hastahanede başından geçen çok enteresan bir hadiseyi şöyle anlatıyor:

“Amerika ‘ya gittiğim ilk yıllar ( 1957) lisanım pek o kadar iyi değil.newyork’da Medical Center Hospital adlı bir hastahanede görev almıştım. Fakat vazifem kan almak,kan vermek,serum takmak,elektrokardiyoğrafi çekmek gibi işler.. Hastaya o kadar önem veriyorlar ki yeni doktorlar hemen direk olarak hasta muayenesine ,tedavisine ...
Read more : Anzaklı Ömer'in Hikayesi | Görüntüleme : 864 | Yanıtlar : 5

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148686 ileti • Toplam 46067 başlık • Toplam 25009 üye

x