Zaman: Pzr Haz 15, 2025 4:34

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Cendere+ney müziği

6 , 7 ve 8. bölümden yaptığım çalışmalara Cendere+ney müziği buyrun

buradan indirin!
iyi dinlemeler
Read more : Cendere+ney müziği | Görüntüleme : 1030 | Yanıtlar : 3

her rolün adamı..

Hüseyin Avni Danyal

7 HAZİRAN 2007
Pembe Patikler’de, Kurşun Yarası’nda, Aşka Sürgün ve Çemberimde Gül Oya’da da oynamış. Ama ben Hüseyin Avni Danyal’i, Fırtına’daki Besim karakteriyle tanıdım. O dizideki Karadenizli tiplemesine hayran kaldım. Sonra biraz araştırdım, Trabzon doğumlu olduğunu öğrendim. Açıkçası Fırtına’daki başarısını, biraz da o toprakların insanı olmasına bağladım. Ancak sonra Hatırla Sevgili’deki muhteşem Adnan Menderes tipiyle çıktı karşımıza. O roldeki nefis oyunculuğunu alkışlamayan var mı aranızda? Şimdilerde Kurtlar Vadisi Pusu’da, Polat Alemdar’a kafa ...
Read more : her rolün adamı.. | Görüntüleme : 940 | Yanıtlar : 4

F-16 tacizine askerden en sert cevap

F-16 tacizine askerden en sert cevap

Resim

Genelkurmay'ın internet sitesinden dün çok önemli bir duyuru yapıldı..

Bu duyuru belki de son dönemde yapılan en keskin açıklamaydı.

İlk bakışta Güneydoğu'daki bazı bölgelerin koordinatlarını içeren basit bir yasak bölge uygulaması gibi gözüken bu duyuru aslında devletler arasında, savaşın bir ön adımı kadar önemli bir uyarı niteliği taşıyordu…

Şöyle diyordu Genelkurmay:

"Bilgi notu 14…

Geçici güvenlik bölgesi ilan edilen bölgelere ait koordinatlar ve giriş yasağı tarihleri:
-…….. koordinatları ...
Read more : F-16 tacizine askerden en sert cevap | Görüntüleme : 773 | Yanıtlar : 5

kurtlar vadisi ırak avrupa'da ilk beşte

“KURTLAR VADİSİ - IRAK” AVRUPA’DA İLK 5’TE
Resim
Türkiye'nin de üyesi olduğu, Strasbourg merkezli, Avrupa Görsel-İşitsel Gözlemevi, dünya ve Avrupa sinemasının 2006 bilançosunu yayınladı.

Bilançoya göre, Türkiye’de izlenme rekorları kıran ‘Kurtlar Vadisi-Irak' sinema filmi, geçen yıl Avrupa genelinde en çok seyredilen Avrupa yapımı filmler listesinde 5'inci sırayı aldı.

Avrupa Konseyi'ne bağlı gözlemevinin verilerine göre, ‘Kurtlar Vadisi-Irak' filmi, 2006 yılında sinemalarda 4 milyon 683 bin 241 kişi tarafından seyredildi.
http://img529.imageshack.us/img529/9646/kvirakhabergj4.jpg

kaynak:kurtlarvadisi resmi internet sitesi
...
Read more : kurtlar vadisi ırak avrupa'da ilk beşte | Görüntüleme : 722 | Yanıtlar : 6

Mutluluk;sizinle kendiniz arasında bir meseledir

Mutluluk sizinle kendiniz arasında bir meseledir

Kral dilencinin bu sözlerinden çok alındı ve dilencinin istediğini yerine getireceği konusunda ısrar etmeye başladı:
"Pek tabii her dediğini yerine getirebilirim” dedi. “Sen söyle hele; ne istiyorsun?"

Dilenci "Söz vermeden önce iki kez düşünün kralım" dedi.
Dilenci sıradan bir dilenci değildi. Kralın ilk yaşantısında öğretmeni ...
Read more : Mutluluk;sizinle kendiniz arasında bir meseledir | Görüntüleme : 810 | Yanıtlar : 7

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148681 ileti • Toplam 46063 başlık • Toplam 25009 üye

x