Zaman: Pzr Eki 26, 2025 19:44

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

puslu vadi 3.Bölümüyle de zirvede!!!

KURTLAR 3. BÖLÜMÜYLE DE ZİRVEDE
3 Mayıs Perşembe akşamı, üçüncü bölümüyle izleyicisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu, birinciliği yine kimseye kaptırmadı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 3. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Pusu, 2. bölümüyle genel izleyicide 13,80 izlenme oranı (rating), 38,00 izlenme payı (share) ile ve AB kategorisinde 12,30 izlenme oranı (rating), 33,40 izlenme payı (share) ile birinci oldu.

TELE - BAROMETRE
3 MAYIS 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI ...
Read more : puslu vadi 3.Bölümüyle de zirvede!!! | Görüntüleme : 996 | Yanıtlar : 2

Bugün Kurtuluş'ta; Bira, Türban ve Kadın...

Şimdi nereden başlayacağımı bilmiyorum ama şöyle bir dalalım konuya... Bugün, dersten sonra arkadaşlarla halı saha maçına gittik Kurtuluş'a... Herneyse maç bitti, soluklanmak için de içecek birşeyler alıp, Kurtuluş Parkı'nda oturduk, dinleniyoruz. Ben baya bi dinlenmeye çalışıyorum, 1 saatlik uyku, arkasından derse girme olayı, arkasından 1 saatlik maç, iflahın kesilmesi durumu mevcut bende... Sohbet ediyoruz 14 kişi... Birden gözüm başka bir masaya kaydı ama nasıl bir kaymadır ben de anlamadım... Sonuca geleyim; sonuç alttaki resim...

Yer ...
Read more : Bugün Kurtuluş'ta; Bira, Türban ve Kadın... | Görüntüleme : 2261 | Yanıtlar : 21

Ayrılık Dizisi Resimleri ( Yardım )

Arkadaşlar bana ayrılık dizisinin resmi sitesinde yayınlanan her bölüme ait kareler lazım..1.bölümden 5. bölüme kadar olan.Elinde olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba.. :roll:
Read more : Ayrılık Dizisi Resimleri ( Yardım ) | Görüntüleme : 814 | Yanıtlar : 4

Vadinin yeni prensesi nefise:Hep iyi bir teklif bekledim

Hep iyi bir teklif bekledim

"Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin başrol oyuncularından Nefise Karatay: "Dizi teklifini arabamı tamir ettirirken aldım. Meğer tüm ekip başrolü benim oynayacağımı öğrenmiş ama benim haberim yok. Kostüm ekibi o kadar hızlı davrandı ki senaryo grubundan daha önce beni aradılar. Önce şaka sandım"

ELİF BERKÖZ
Resim

Nefise Karatay yaklaşık bir yıldır ortada yoktu. İsmi unutuldu derken karşısına yeni bir fırsat çıktı. Çok seyredilen "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde Polat Alemdar'ın sevgilisi Ahu rolü ...
Read more : Vadinin yeni prensesi nefise:Hep iyi bir teklif bekledim | Görüntüleme : 1021 | Yanıtlar : 0

Photoshop programını arıyorum lütfen yardım

Photoshop programını arıyorum ama bir türlü bulamıyorum olan varsa paylaşabilir mi acaba (lütfen)
Read more : Photoshop programını arıyorum lütfen yardım | Görüntüleme : 1227 | Yanıtlar : 6

Kader 2007 DVD-rip

Read more : Kader 2007 DVD-rip | Görüntüleme : 911 | Yanıtlar : 1

Kurtlar Vadisi Pusu 3.Bölüm Yorumları

İŞTE 3.BÖLÜMÜN ÖZETİ

Polat’ı pusuya düşürmek isteyen Yalçın Bulut, amacına ulaşamaz. Giriştiği güç mücadelesinde umduğunu elde edemeyen Tataroğlu Ailesi, devreye şantaj kartını sokar. Hisselerin devredilmesiyle planları bozulan Karacadağ Ailesi ise, hem bu işin sorumlusu Ahmet Sayman’ı cezalandıracak, hem de Polat Alemdar’dan intikam alabilecek yeni bir plan başlatır.
Polat, Ahu’ya işbirliği teklif eder. Ancak Ahu’nun cevabını alması gereken sorular vardır. Kare As’taki aileler ile klasik mafyanın farkları nelerdir, gerçek mafya neyle uğraşır, bu aileleri güçlü kılan ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 3.Bölüm Yorumları | Görüntüleme : 1174 | Yanıtlar : 9

Kurtlar Vadisi Pusu 3.Bölüm Özeti

İŞTE 3.BÖLÜMÜN ÖZETİ

Polat’ı pusuya düşürmek isteyen Yalçın Bulut, amacına ulaşamaz. Giriştiği güç mücadelesinde umduğunu elde edemeyen Tataroğlu Ailesi, devreye şantaj kartını sokar. Hisselerin devredilmesiyle planları bozulan Karacadağ Ailesi ise, hem bu işin sorumlusu Ahmet Sayman’ı cezalandıracak, hem de Polat Alemdar’dan intikam alabilecek yeni bir plan başlatır.
Polat, Ahu’ya işbirliği teklif eder. Ancak Ahu’nun cevabını alması gereken sorular vardır. Kare As’taki aileler ile klasik mafyanın farkları nelerdir, gerçek mafya neyle uğraşır, bu aileleri güçlü kılan ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 3.Bölüm Özeti | Görüntüleme : 1051 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149148 ileti • Toplam 46422 başlık • Toplam 25117 üye

x