Zaman: Sal Haz 17, 2025 15:24

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Atatürk'ün rüyaları da kendi gibi sıra dışıydı..

Atatürk'ün rüyaları da kendi gibi sıra dışıydı...

Bazı kaynaklardan büyük önderimiz Atatürk'ün gerçekleşen ünlü rüyalarını okudum. Hemen size aktarmak istedim.

Bunlardan bir tanesi annesi ile ilgili olanı:

Görevi nedeniyle çıktığı yurtiçi gezilerinden birinde, trende uyurken gördüğü rüya, Atatürk'ün ter içinde uyanmasına neden olur. Zile basıp kompartman işlerine bakan Ali Çavuş'u çağırır. ‘Ali Çavuş kötü bir rüya gördüm. Yeşil, kır gibi bir alandaydık. Aniden sel geldi ve annemi alıp götürdü. Bu rüya beni biraz endişelendirdi. İzmir'e ...
Read more : Atatürk'ün rüyaları da kendi gibi sıra dışıydı.. | Görüntüleme : 942 | Yanıtlar : 1

Hayatimizdaki Keskeler

Arkadaslar buraya Hayatimizda "Keske olsaydi, veya Keske Yapsaydim" dediginiz seyleri yazabilirsiniz...

Ben Mesela Keske Yurtdisinda dogmasaydim, burda büyümeseydim... Ve Keske Benim Sevgimi herkes anlayabilseydi...
Ve Keske Su anki Türkiye, Eski Osmanli Devleti gibi Olsaydi...

Buyrun...
Read more : Hayatimizdaki Keskeler | Görüntüleme : 1247 | Yanıtlar : 11

KOÇ(21 Mart-19 Nisan)

KOÇ
(21 Mart - 19 Nisan)

Karakteristik Özellikleri
Yaşama içgüdüsünün ham enerjisi, evrenin bir parçası olmak içgüdüsü Koç insanlarının en temel karakteristikleridir. Bebekler kendilerini yaşamın ve evrenin merkezinde görürler. Ancak yaşları büyüdükçe merkezde olmadıklarını, içinde yaşadıkları ailenin bir parçası olduklarını anlamaya başlarlar. Evrenin ya da yaşamın merkezinde olmadığını anlamak, daha geniş sosyal bir sistemin parçası olduğunu kabul etmek Koçların karmik yükümlülüğüdür. Bu tür olgunluk geliştirmeyen Koçlarda daha talepkar ve çocuksu bir davranış biçimi görmek mümkündür. ...
Read more : KOÇ(21 Mart-19 Nisan) | Görüntüleme : 1350 | Yanıtlar : 5

Dirty Shame (Kirli Utanc) Türkce Düblaj

Kirli Utanç

Başrolünde Jackass'in ünlü yıldızı ve yaratıcısı Johnny Knoxville'ın olduğu +18'lik çok güzel bir komedi
Süre : 84 Dakika

Resim

Başroller: Johnny Knoxville, Tracey Ullman

Yönetmen: John Waters

Kategori: Komedi

Dil : Türkçe Dublaj

Sylvia Stickles, aksiliği tutmuş ve baskı altında bulunan orta yaşlı, Baltimorlu bir kadındır. Sylvia ile yakışıklı kocası Vaughn arasında evlilikten doğan ve Sylvia'nın ilgisiz kalamayacağı bazı yükümlülükler vardır. Ancak Sylvia'nın hayatında daha önemli işler vardır. O, sadece mağazayı işletmekle değil, ...
Read more : Dirty Shame (Kirli Utanc) Türkce Düblaj | Görüntüleme : 2759 | Yanıtlar : 1

ÖSS'ye girecekler...

Bu yıl buradan kimler giriyor. Girenlerden birisi benim ve 91 gün kaldı. Şahsen bu yıl fazla ümitli değilim. Ama say-2'den giriyorum ve istediğim yer min. 240 puan istiyor ve bu puana ulaşabileceğime inanıyorum.
Read more : ÖSS'ye girecekler... | Görüntüleme : 1549 | Yanıtlar : 17

En Son Güvenlik Prgramlar'''Açıklamalı'''

Meraba Arkadaşlar Size Bulduğum Tüm Güvenlik Programlarını Sunacam....Elimden Geldiğince Açıklamaya Çalıştım Unutmayın Dewamlı Güncellenecek Olan Bir Topiktir....Herhangi Sorun Olursa Muhakkak Bildirin Cewap Alamadığınız Durumlarda LÜtfen PM Atın...Eee Başlayalım Artık :))

WinXP Manager ver. 5.0.4

Resim

Bi Çok Özelliği Bünyesinde Kapsayan Komplex Bir Koruma Sağlayan İşe YArar Bir Program

Dowload Linki

http://rapidshare.com/files/6150519/xman_usek.rar

*------------------------**********************************************----------------------------------------*

McAfee - AIO Suite 2006
...
Read more : En Son Güvenlik Prgramlar'''Açıklamalı''' | Görüntüleme : 1071 | Yanıtlar : 3

Köşe yazarları

aslında portal böyle bir köşe olsa çok güzel olur diye düşünüyorum güncel olayları yorumlayan bir köşe yazarımız ve okuyupta yorumlayan okurlar çok güzel olur fikrimce yani haberturkteki Atılgan Bayar misali güncel olaylara yorum getirip okurlara sunması eskiden svdede vardı çok güzeldi gerçekten bence portal sayfasında böyle birşey olursa yine çk güzel olur diye düşünüyorum bilmem size nasıl olur :wink:
Read more : Köşe yazarları | Görüntüleme : 941 | Yanıtlar : 3

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148684 ileti • Toplam 46065 başlık • Toplam 25009 üye

x