Zaman: Cum Haz 20, 2025 20:27

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Izindeyiz Ata'm

Hani "Türk, Öğün, Çalış, Güven" demiştin ya...
Biz ilkinde takılıp kaldık. O yüzden çalışmaya vakit kalmadı. Kimselere de (kendimiz dahil) güvenmiyoruz.
Seninle övünüyoruz. Adına barajlar, yollar, köprüler yapıyoruz. Balolar, heykeller, hatalar yapıyoruz. Klipler, zamlar, işkenceler, darbeler...
Öyle bir kargaşa yarattık ki senin adına darbe yapanlar, senin adına yönetimde olanları devirip, senin fikirlerinle açıklıyorlar bunu...
Ve devrilenler yine senin fikirlerinle savunuyorlar kendilerini...
Herkes seni bir dönemki görüşlerinle tanımlayıp başka başka anlatıyor bize...
Asker, demokrat, dindar, ateist, ...
Read more : Izindeyiz Ata'm | Görüntüleme : 447 | Yanıtlar : 1

Talat'a muhtıra

Milli Varoluş Konseyi, “Kıbrıs müzakerelerinin Kıbrıs Türk halkının iradesini görmezden gelerek muhalefet partisi CTP kadrolarından oluşan ekiple sürdürülemeyeceğini” savunarak, Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’a muhtıra verdi.

Konsey’in muhtırasında, “Uyduruk 24 Nisan iradesi sizi ancak buraya kadar getirebildi. Şimdi 19 Nisan 2009’un gerçek iradesi geçerlidir. Eğer 19 Nisan iradesinin gereklerini yerine getiremeyecekseniz hemen istifa ediniz. Görevi Kıbrıs Türk halkının gerçek temsilcilerine bırakınız” ifadelerine yer verildi.

Muhtıranın tam metni şöyle:

MUHTIRA

Sayın Cumhurbaşkanı,

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduğunuz günden beri ...
Read more : Talat'a muhtıra | Görüntüleme : 515 | Yanıtlar : 1

Türk olmak!!!

Read more : Türk olmak!!! | Görüntüleme : 518 | Yanıtlar : 1

Teke Tek son bölümünü arıyorum

Teke Tek programının son bölümünü arıyorum varsa ekleyebilirmisiniz nihal atsızla ilgili olan bir programdı yanılmıyorsam
Read more : Teke Tek son bölümünü arıyorum | Görüntüleme : 737 | Yanıtlar : 1

ben bu gellgeselin tamaını bulamadım

ben bu gellgeselin tamaını bulamadım
Read more : ben bu gellgeselin tamaını bulamadım | Görüntüleme : 411 | Yanıtlar : 1

İki yaşanmış olay ve son durumun özeti...

BULUNUR!

Kurtuluş savaşı henüz başlıyordu. Ordu yoktu ve her taraftan vatanın bağrına giren düşmanlara karşı ancak gönüllü çetelerle savaş yapılıyordu. Mebuslar arasında bile, dövüşü göze alan, fakat ümitsizlikten kurtulamayanlar vardı.

Bir gün Büyük Millet Meclisi'nde vatanın kurtulması için neler yapılması lazım geldiği hakkında heyecanlı konuşmalar oluyordu. Mebuslardan biri, sözlerini büyük vatan şairi Namık Kemal'in şu beyiti ile bitirdi: "Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini, yok imiş kurtaracak bahtı kara maderini."

En büyük ve korkunç düşmanın ümitsizlik ...
Read more : İki yaşanmış olay ve son durumun özeti... | Görüntüleme : 671 | Yanıtlar : 1

Yeni Türkiye'nin Mimarı: Turgut Özal " Belgeseli

Ne zamandan beri STV yayinlarini burada paylasiyoruz?
Read more : Yeni Türkiye'nin Mimarı: Turgut Özal " Belgeseli | Görüntüleme : 466 | Yanıtlar : 0

------------------------------------

--------------------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 820 | Yanıtlar : 5

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148689 ileti • Toplam 46070 başlık • Toplam 25009 üye

x